Aspirante optimiste > 20 ani (509)
Raspunsuri - Pagina 5
bebelu86 spune:
Paula trimis
am trimis doar la cele care au scris la cap asta.
dupa mi-am dat seama k puteam sa intru direct la prieteni si trimetea.
cine mai vrea sa imi zica si trimit
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+
Laura_Oana24 spune:
iubita.mara eu am facut HSG....si eu sunt la fel de prapastioasa ca si tine...insa sa stii ca nu e dureros chiar si fara anestezie.
Din cate stiu eu nu se face anestezie locala pentru ca tu tr. sa simti cand iti intra substanta de contrast...altfel daca dr. nu stie ce simti tu....ar putea impinge folutia prea tare si ti-ar putea plesni trompa.
Mie mi-a bagat XILINA impreuna cu substanta de contrast...si nu m-a durut tare..ca la CM..apoi la fiecare instilatie imi baga tot XILINA cu antibiotic...
Daca vin rusii si luna asta....sa nu-ti fie frica de HSG...e o nimica toata si macar stii ca ai facut acest test sa vezi cum se prezinta trompele tale.
Iti tin pumnii si sunt alaturi de tine!
Va pupacesc pe toate....iar daca aveti chef de vb eu sunt la scarbici....si sunt disponibila
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Paula trimis am trimis doar la cele care au scris la cap asta. dupa mi-am dat seama k puteam sa intru direct la prieteni si trimetea. cine mai vrea sa imi zica si trimit http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+ |
Bebelu pe mine m-ai uitat si am scris si eu! Astept
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
bebelu86 spune:
Andreea activeaza pm
du-te la prifil personal , mesaje private si da=i activare
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+
Laura_Oana24 spune:
feteloooooooooor am facut ce mi-ati zis si tot mi le modereaza.....
CE SA MAI FAC SA MA VEDETI?
PaulaFrida spune:
bebelu,camcris multumesc
.........................................
Marriage ticker
TTC ticker
Laura_Oana24 spune:
Off ce plictiseala la scarbici...si nu pot vb cu nimeni pt ca nu ma vedeti in timp real.....