***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(121)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Deci...am pus si eu poze noi, din Mai... in semnatura. Tema tortului a fost " CARS"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau fetele.
Eu nu reusesc sa ma adun deloc dupa cocnediu. Nu am chef de nimic, nu am spor la nimic. E asa frumos vara incat as sta numai afara. Daca e soare e bine, daca ploaua isi ia Eliza cizmele de cauciuc si umbrela ei cu Minnie si tot afara suntem. Asadar casa zboara noi ne distram.
Vreau sa uram si noi TUTUROR CELOR CARE AU FACUT 3 ANISORI MULTI ANI SANATOSI SI SA FITI CUMINTI....PUI FRUMOSI!!!!!!!!

avem poze din concediu http://www.facebook.com/photos.php?id=100000629889101#!/album.php?aid=12524&id=100000629889101

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani tuturor copiilor!
O dedicatie pentru aceasta zi frumoasa:
http://www.youtube.com/watch?v=bIGlSpH0Zyk&feature=PlayList&p=3BC62549C992EFDB&playnext_from=PL&index=0&playnext=1

Alina-Mirela 26+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

La multi ani suflet de copil !

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Angela ti-am admirat sarbatorita!
Vas nu am putut vedea pozele! Imi cerea parola si id!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

La multi ani Maria Antonia!
La multi ani Elias!
La multi ani David!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CAPSUNEILOR cu ocazia lui 1 iunie! Sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei!

Azi i-am imbracat pe baieti cu haine noi si i-am trimis la gradi si cresa, iar dupa-amiaza gasim ceva frumos de jucat acasa.

La Multi Ani, Patrick de Ioana13! Sa cresti mare si frumos!

Tamara, e f frumos la Vourvourou, am fost in 2007 si tare m-as mai duce. Pana unde zburati si cu ce ajungeti la Vourvourou?
Angelabv, ce frumos picteaza Nicole pe vasul de ceramica! E remarcabil ca poate face asta la 3 ani! Super tare poza asta Frumos ca stati la casa si curte, sa ne mai arati poze pls. Aici esti tu cu fata? Mmm, ce fel de salata era cea in straturi?
Vas, frumoase si pozele voastre. Hehe, crapul acela era prins de sot? Mama, sunt bestiale pozele din timpul zborului. Erai legata chiar de verisoara ta?

Iata si POZELE NOASTRE!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Liviana ti-am admirat baietii ochiosi! Ce fain ca stati la casa si le-ai putut amenaja loc de joaca! Faine aperitivele! Tortul e opera ta?! Foarte reusit!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna

Am vazut pozele Livianei si Angelei.Comentarii...super tortul Michey Mouse.Da-ne detalii cum l-ai facut sa salvam pentru la anul.Ochii baietilor sunt de la tine.
Angela, scumpica foc fata ta.Mi-o aduc aminte numai cutulite cand era micuta.Si bucataria e frumoasa.Bunicii stau cu voi?Imi place cum o tine bunicul pe bunica dupa gat.Par ca se iubesc mult.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

alynta27, multumim, da, eu am facut tortul.

Carstea, multumesc, eu folosesc retete si ingrediente de baza/traditionale pt tot ce gatesc si in general nu dau gres cu ele. Tortul e cu blat de pandispan iar crema de cioco facuta din unt+zahar+cacao. Urechile le-am facut din salam de biscuti iar peste am ornat cu metoda punctului deoarece da reusita maxima. Am pus modelul langa tort ca sa vedeti de unde m-am inspirat: o poza de net.
N-am apucat sa fac si poze cu mini-pizza, dar a iesit f bine, chiar si in premiera fiind. Mica poate confirma.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput