Bazar Umanitar * 21
Raspunsuri - Pagina 30
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny boticel, vreau sa vad blugii si rochitele, accept si nespalate si necalcate. Numai sa nu fie cu talie joasa blugii, ca no way... Daca e material elastic, mi se potriveste si marimea 48, poate chiar 46, la pantaloni, am incercat in Carrefour asa elastici, dar erau cu talie joasa... carminabulina, vreau eu cartile de calatorie ale Corinnei Hoffman. |
Ok. Nu stiam cum sa fac daca sa le pun impreuna sau separat si am decis separat poate fiecare are cate una pe acasa. Cred ca trebuie sa le licitezi, nu ? pe cele 2 si sa se dea si la cealalta un cod si ti le trimit. "Indragostita de un masai" este intr-o alta cutie, care a ramas la mama atunci cand m-am mutat de-asta nu i-am facut poza.
Si asa cum am promis cine le ia pe toate 3 le ia la oferta...super oferta zic eu , chiar daca copertile au fost "admirate" un pic de Irina.
boticelina spune:
Selene io m-am uitat la echivalent masuri UK-RO si 18 uk inseamna 48-50 in ro. Evident ca nu-s cu talie joasa, crezi ca io nu stiu cum trebuie sa fie niste haine masura mare ca sa fie utilizabile?
Io haine nespalate/necalcate nu pun ca au stat in saci in pod la mama, sunt prafalite, asteptati putin, o tura le-am spalat si calcat deja ieri, dar tura asta e bestiala, merita asteptarea...
Diana rochitele nu sunt noi, dar fiind pt varste mai mici (unele) sunt f bine intretinute, cel mai tare se distrug hainele intre 2 si 4 ani, nu vezi ce criza e...
Am niste sepcute de baieti mici tip safari, cu protectie pt ceafa to die for...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
ana l spune:
HEI.... ce-i aici? Peste 2 zile vine criza peste noi si voi aduceti tentatii in bazar??? Asteptati macar sa termin de achitat ce am licitat, ca altfel ma bate barbatul.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5475654977121038866
szivarvany spune:
un sarafan de la Giulia
si rochita BabyDoll tot de la Giulik
si
o palarioara
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
alex_andra spune:
citat din mesajul lui boticelina Alex_andra daca mai ai nevoie am gasit pt Eva un slip impermeabil pt piscina Mothercare, a fost al fi-mii dar nu-l mai gaseam, iata ca am dat de el.. Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
baga-l la bazar
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
citat din mesajul lui Alex@Sara neata si de la noi ....aseara la inchidere am apucat sa pun coletele pt cele care aveati d eprimit de la mine ,am scos si restul de colete-8 la numar -dar nu am niciun chef sa le desfac,am o stare de 2 lei,azi noapte la 2 eram cu ochii in tavan si eu si tati,ieri nu am putut manca decat un ecler si o savarina....mi-e tare tare frica pt operatia Dariucai,avem si pb cu furturile de la masina...uoofff... M-as baga si eu la niste licitatii pt produsele de la nushulica,dar daca se lungesc pana marti/miercuri... nu am cum sa tin pasul.Asta este,sa speram ca o sa mai fie bagata marfa frumoasa si eftina. maine e ziua Sarei,dar nu am niciun chef de pregateli......asa nu am fost niciodata,parca sunt drogata,nu ma mai recunosc nici eu... Va si sa aveti un we plin de soare si relaxare Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
Luminita, suntem toate alaturi de tine si de Dariuca
La multi ani pentru maine, Sarei
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carminabulina
Ok. Nu stiam cum sa fac daca sa le pun impreuna sau separat si am decis separat poate fiecare are cate una pe acasa. Cred ca trebuie sa le licitezi, nu ? pe cele 2 si sa se dea si la cealalta un cod si ti le trimit. "Indragostita de un masai" este intr-o alta cutie, care a ramas la mama atunci cand m-am mutat de-asta nu i-am facut poza. Si asa cum am promis cine le ia pe toate 3 le ia la oferta...super oferta zic eu , chiar daca copertile au fost "admirate" un pic de Irina. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Pai eu vroiam sa mi le iau din librarie, acum o sa le iau de aici. Sa licitez asa, separat, sau o astept si pe a treia?
boticel, bine, atunci pana le faci prezentabile.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Selene_Bunny spune:
Bun, licitez atunci
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5476629666535374098 si http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5476629672642984914
si astept si prima parte.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
szivarvany spune:
La multi multi ani pentru Sara.
Si Lumi, de la mine pumnii stransi-stransi pt Daria, sa stii ca totul, absolut totul va fi bine
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
ada_coman spune:
Luminita Multa bafta la operatie.
Sarei pt maine
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU