Bazar Umanitar * 21

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Supralicitez E382 12 lei. Nushulica, deja am mai ochit cate ceva din noua colectie

Ramane jucaria, multumesc fetelor de explicatii.

Boticelina, am luat animalutele, sa vad cand reusesc sa le pozez ca sa le pun in bazar.

Fug, am un copil urlator si un sot care vrea la padure...

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
Alinamoro nu-mi apare plata ta pe nici un cont momentan,ca as fi confirmat-o.

Leditia, am platit aseara traziu, poate nu apare tranzactia pana luni. In contul sotului tau am platit.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Nushulica, vazut Davidutul frumusel

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Io's la munca, pe baricade dar tot am apucat sa adun cateva bunuri pt bazar, le am in masina, trebuie spalate si calcate, stiti voi, dar anunt ca am un vraf de rochite care mai de care mai misto numai Next, Marks&Spencers si Mothercare plus alte bunuri

Alex_andra daca mai ai nevoie am gasit pt Eva un slip impermeabil pt piscina Mothercare, a fost al fi-mii dar nu-l mai gaseam, iata ca am dat de el...

Iriss am confirmat deja primirea hipopotamului, stai pe-aproape ca am rochite...

Selene marimea 18 UK iti vine? Am gasit o pereche de blugi elastici impecabili pana la genunchi (Next), ii bag la bazar? Au 55x2 cm in talie (neintinsi) si vreo 65-70x2 cm peste fund (tot neintinsi)...

Anna scuip in palmi, sa inceapa duelul...

Monica si Nancy[/b], 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Boti, pt ce varsta sunt rochitele ???

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Daria, io adun rochite pt cele mai "defavorizate" categorii ale bazarului 2-4 ani.

Stiu io ca tu i-ai lua Giuliei rochite, dar din pacate Giulik este de aceeasi varsta cu nepotica mea, deci abia la anul ajung la noi bunuri de la ea (ca am si io acelasi of ca si tine, degeaba latru in stanga si-n dreapta dupa hainute, toata lumea imi promite dar tot din familie am adunat ce am pus la bazar - sau luate de mine)

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

boticelina,esti o rea .....o sa pui lucruri misto taman cand eu o sa fiu scoasa din shompingareli ...uoofff

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Fetele... nu am timp sa rasfoiesc azi forumul... vroiam numai sa anunt ca am primit coletul de la Mamagiuliei... superba si camasuta si costumasul lu Teo... le vin la fix in sezonul asta....

Spor la forumit!

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Fetele... nu am timp sa rasfoiesc azi forumul... vroiam numai sa anunt ca am primit coletul de la Mamagiuliei... superba si camasuta si costumasul lu Teo... le vin la fix in sezonul asta....

Spor la forumit!

ma bucur tare,tare mult, sa le purtati cu sanatate

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Am uitat sa scriu si MULTUMESC! Mamagiuliei

Mergi la inceput