Bazar Umanitar * 21

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

te rog frumos sa nu licitezi azi pantalonii ca a pus mana murdara piticul pe ei si tre' sa-i spal intai sa vad daca iese pata. anunt imediat ce se usuca si pun si masuri exacte.

nu-i bai.....stiu cum este...

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

acum le-am pus si descrierea, scuze pentru mana lui robi din fiecare poza, am crezut ca doarme da de unde tata-su doarme dus si robi se juca cu telecomanda

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisellino

acum le-am pus si descrierea, scuze pentru mana lui robi din fiecare poza, am crezut ca doarme da de unde tata-su doarme dus si robi se juca cu telecomanda

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI

manuta e superba si dolofana... numai buna de piscat... dar mie nu imi apare descriere la toate produsele.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

nushulica mi-am promis ca nu mai cumpar nimic, dar nu pot sa ratez bluzitele alea noi. abia le astept.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai si

cat are mihaitza al tau?apropo si david al meu e si mihai

de David si 21+

Mergi la inceput

mihaita are 7 luni si alex are 7 ani. sunt in poza la semnatura.

http://2.bp.blogspot.com/_3JDvL7CfdCE/SwCJd8yZI/AAAAAAAAAY8/q8NmRvqr2XA/S240/P1010344.JPG

Mergi la inceput

mady cum nu apare descrierea? am gresit eu cred cum sa fac?

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

acum apare la mai multe dar tot nu apare la toate. poate daca ma mai uit peste 5 minute apare la toate.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
http://2.bp.blogspot.com/_3JDvL7CfdCE/SwCJd8yZI/AAAAAAAAAY8/q8NmRvqr2XA/S240/P1010344.JPG

Mergi la inceput

uite ca acum apare la toate. prea m-am grabit sa le vad... si acum zi... cam ce marime sunt blugii pt. cucoane?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

blugii tre sa-i masor si imi trebuie metrul, eu l-am pierdut sau mai bine zis l-a ascuns robi pe undeva maine cumpar altul, oricum eu am 60 de kg (cu ocazia asta ma si laud ca am slabit) si nu imi vin, deci cred ca merg la S

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

le incarc acum mady de-asta nu se vede la toate, merg doar cate 5 poze o data

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput