Bazar Umanitar * 21
Raspunsuri - Pagina 16
georgipuia spune:
Eu inca astept de la Madyritzi masuratorile la bluza ca as vrea sa licitez...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mercedes dodo-cand poti confirma te rog, mersi. |
Confirm si am mutat produsul
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Laura25 spune:
citat din mesajul lui alexandrina Au venit ecologistii! Licitatii finalizate: valenita, Alex@Sara, mariucasara, Flowers, alexandrina. Hip, hip! "Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore) Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007). |
Ce frumosi sunt! Valenita, sunt asa veseli si minunati! Sa va traisca! Cum a fost concursul?
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
madyrizi spune:
scuzati, fetelor, dar am tras un pui de somn cu zgatia mica pt. ca se trezeste numai la 5,30 punct.
bluzita are la umeri 38*2 cm sau 42*2 cm cu maneca un pic lasata 9nu stiu exact cum vine ca nu pot s-o mai probez), la bust are 42*2 cm, talie 38*2 cm. este un pic elastica.
la pantaloni mai lasati-ma un pic pt. ca tocmai ma pregateam sa masor si a pus zgatia mica mana murdara pe ei si acum trebuie sa-i spal ca sa-mi dau seama daca iese murdaria.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
ramona_patra spune:
Olishka, Carminabulina si Leditia, am ridicat coletele de la voi. Olga sarumana mult pentru sortulet, nu au fost probleme la ridicarea coletului. Carminabulina pantofiorii sunt criminali, dar din pacate ne sunt mici.
Ramona de Diana (20.07.2009)
georgipuia spune:
Madyritzi... e mica de mine, deci am mai eliminat o cumparatura...
Va urez o zi buna fetelor... si voi urati-mi spor la calcat, pozat si masurat produse de pus in bazar... revin cu ele cat pot de repede..
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
ada_coman spune:
citat din mesajul lui georgipuia Madyritzi... e mica de mine, deci am mai eliminat o cumparatura... Va urez o zi buna fetelor... si voi urati-mi spor la calcat, pozat si masurat produse de pus in bazar... revin cu ele cat pot de repede.. Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
Sa aveti spor doamna
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
nushulica spune:
supralicitez b231 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5476262108763069842 3lei
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5476262110459309858 3lei
de David si 21+
iriss27 spune:
Cu scuzele de rigoare, va anunt ca am pregatit coletele, pe care le voi trimite maine:
AnnaBaby - fusta cu buline, va fi intr-un plic maro, dar trimisa ca si colet (sa o ridici de la posta);
Selene - carticelele
novus - lego
ellinia - 2 maieuri + bluza
diana2242 si Mihaela77O, ati platit sa va trimit si voua pachetele?
boti, inca astept PM sa-mi zici daca ti-a ajuns hipopotamul roz.
Week-end placut tuturor!
pisellino spune:
am primit colete de la nushulica si inca 2 colete cu lucruri pt bazar, acum ma apuc de pozat si trimis.fetelor ca sa nu mai incarc in mail ca am multe poze, pot sa le pun la mine in album? va rog...
robi doarme cu taica-su azi a fost o zi mai buna pentru noi
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi