Pufuleti cu colacei de ian-feb 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 20
mandruta spune:
Va pup pe toate uite-asa, ca noi plecam 2 zile la tara. Va servesc cu o negresa cu ciocolata alba si o prajitura cu nuca, miere si krantz, ca abia le-am facut.
Sa aveti un we de nota 10! Abia astept sa aflu noutatile la intoarcere!
O sa-mi fie tare dor de voi!
Dulcineea, ai grija de baiat, sa nu se uite dupa alte fete.
Te intrebasem de tricoul lui tati pt. ca al meu sot are la fel, face parte din garderoba de serviciu. Ma gandeam ca poate au ceva in comun...
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
haircut spune:
Buna seara!
Alerg de vreo saptamana dupa voi, vorbaretelor
Noi prin butoi, ca tot e liber analizele Maiei au aratat ca e alergica la proteinele din laptele de vaca. Desi banuiam asta, vestea m-a cam tuflit, incercam sa revenim pe linia de plutire...incercam sa ne incurajam unul pe altul da-i al naibii de greu cand vezi ca sufera puiul, nu-ti mai arde de nimic...prea multe pentru ea, mica...in fine...de-asta am stat mai mult ascunsa ca nu-s buna de socializat zilele astea...
Mariucasara, la voi cum au decurs lucrurile la Sara?Cat ai alaptat? I-ai dat si LP?de care? Cand a scapat de alergie?Multumesc mult de raspunsuri
Plateea, sa stii ca unul din simptomele Maiei era ca noaptea era foarte agitata, gemea, se zgaria, in somn. Dr Stanciu a spus ca din cauza alergiei facea asta, ca o supara burtica.Nu spun ca asta are bbTo, dar poate e de luat in calcul si facut ceva investigatii daca starea asta a debutat dupa introducerea LPMultumim de bunatatile zilnice
Ratusca, drum bun, imi pare rau ca nu ne vedem marti
Ayana, sper ca e bine tatal tau. Refacere rapida
Cristies, m-ai pus pe ganduri cu cresa, trebuie sa ma interesez si eu cum sta treaba pe aici.Votat zilnic gargaritzul
Ruxita, bafta multa sa iti indeplinesti toate planurile, ca-s multe tareAm admirat-o si eu pe Ela. Si pe Cristi.Eu zic ca daca o sa-l cunosti nu faci decat sa ti-o apropii pe Ela si pe el sa-l faci putin mai responsabil, mai atent cu ea. Relatia mea din clasa a 8-a, desi pentru mine, atunci, insemna foarte mult, era mai mult o joaca. Iar faptul ca parintii nu-mi erau apropiati, luau in gluma totul, era prilej de frustrari la o varsta la care nu sunt necesare...e doar o parere. Sigur o sa va fie bine pentru ca-mi pareti o familie in care se comunica foarte mult si asta conteaza tare
Nic0le, sper sa ia bine in greutate Irina, sa nu fie cazul de LP.Luna trecuta am reusit si noi performanta de a lua 500g.
O noapte linistita sa aveti!
de Maia Ilinca (29.01.10)
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Lorex, bine ca mi-ai amintit. Danasor, eu nu stiu ce Z aveti voi la Iasi ca am si eu unul langa mine care are numai... trompete. Ochelari am vrut sa iau de la ei dar nu aveau decat roz si in forma de stelute/inimioare si cu plasticul la fel rozaliu spre maro... De fun, nu de soare. Si mai erau si 30 de lei. Si la hainute... cand a luat Lorex Iuriei body-urile rosii la ei erau doar albe si reduse erau 16 lei (de la 17.99). Cred ca e un Z mai smecher sau ceva. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
pai Z la noi e unul dintre cele mai scumpe magazine de haine de copii, si chiar sunt foarte frumushele si de calitate,chiar acum au nishte sarafane dragutze tare in colectia noua, poate ne lipim data viitoare, cand mai merg ma uit sa vad ce firma sunt hainutzele ca acum imi scapa, ochelarii sunt gri cu lentila neagra ca de oameni mari, erau si ei vreo 30 initial doar ca acum erau la reducere. Eu oricum i-am luat la mishto ca nu ma ashtept sa poarte ochelari de soare un bb de 4 luni, dar dau tare bine pe cap sau pe shapcutza
danasor spune:
Salutare!
Lorex pentru melodie si multi tie si scumpetei Iuria; i-a placut tare mult numele Iuria mamei mele si cand i-am zis ca o cheama si Natalia a zis ca foarte frumoase nume ai ales
Alexutza f bine ca i-ai dat apa, am incercat si eu sa-i dau Anastasiei chiar daca e exclusiv la san, dar nu a vrut deloc nu da tzatza pe nimic ; azi i-am dat cirese si le-a lins cu placere
Myky791 stai linishtita, Petra e cu 3 zile mai mare decat Petru si azi s-a rstogolit prima data de pe burta pe spate, invers se intorcea demult dar numai cand ii era foame si cauta tzatza.(le-am folosit numele de sfant ca mi s-a parut dragutz )
Bea petrecere frumoasa si sa-ti traiasca fina!
Lorex sa va fie de bine cumparaturile, ah ce feeling am cand prestez , ma enerveaza in schimb sa merg sa cumpar ceva ca tebuie, de ex. imi trebuie papuci merg sa caut papuci.... innebunesc si parca de a naibii nu gasesc, dar cand merg relaxata... inlocuieshte cu succes ciocolata, doar banutzi sa fie. Super albinutza , mi-a scapat nu am vazut-o, si ce poze frumoase ai pus, cea cu tati, filmul nu reusesc sa-l vad ca am un net de kkt; cand ai zis ca ai pus poze cu Anastasia cautam ca zuza la tine in album, pana sa ma prind, frumos.
pupici , vad ca sunt singura care bantui noaptea, incerc sa fac capitol nou, first time ...