Pufuleti cu colacei de ian-feb 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 16
Ruxita spune:
m-am plans sotului ca alti copii se intorc cand sunt strigati si al nostru nu si am stat noi si ne-am gandit: i-am zis in toate modurile posibile (bilabong, maimutzel, bebelushk, muciacios, samd) si de unde saracu copil sa stie cum il mai cheama?!
Nik0le spune:
Ce poze faine ai tu acolo, lorex! Aia cu cadita e artistica tare. Iar Iuria e frumoasa rau, nu stiu ce ti s-o fi parut tie atunci... Am vazut si jucarica, e f draguta! Si eu am vazut in parc copilasi care la treij' de grade aveau bluza cu maneca lunga si caciulita. Bietii de ei...
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Cristies, tu pleci cu masina in grecia????????????????????? OMG...tre sa-i spun sotului ca el n-ar merge nici pan la bucuresti.. Fetele informate, care sunt consecintele supraincalzirii (suprainfofolirii) copilului? ca vreau sa-i tin o morala finei mele si tre sa ma pregatesc cu argumente tari! Tot aud ca e periculos sa supraincalzesti copilul...dar nu aud ce presupune asta... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Efectele imediate sunt ca raceste (desi pare fix pe dos), iritatii ale pielii, deshidratare si pe termen lung sensibilitate la schimbari bruste de temperatura. Eu astea le insir de cate ori ma cearta cineva ca il tin dezbracat. Si mai le spun si definitia calirii sa vada ca de fapt eu nu asta fac. Din contra!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
Nik0le spune:
citat din mesajul lui cristies Nik0le, apropo de pampersi, eu ma confrunt cu altceva... noaptea gaza nu uda pamperii. De la 22 pana la 8 dimineata cand il schimb nu face aproape deloc, scutecul e ca si uscat... Dupa ce il schimb la 8 pana la 11 cand il schimb iar umple scutecul... Din ce stiu eu pampersul nu se usuca... deci se controleaza sa nu faca in somn sau e prea obosit? _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Si a mea la fel face, ma gandesc ca e din cauza ca noaptea mananca mai putin... o fi un fel de control, nu stiu ce sa zic.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
cristies spune:
citat din mesajul lui Ruxita m-am plans sotului ca alti copii se intorc cand sunt strigati si al nostru nu si am stat noi si ne-am gandit: i-am zis in toate modurile posibile (bilabong, maimutzel, bebelushk, muciacios, samd) si de unde saracu copil sa stie cum il mai cheama?! |
Unul din factorii care stimuleaza raspunsul la strigat (care poate sa fie oricum, nu doar numele) este o ambianta linistita. Daca in camera in care sta el e televizor sau radio ii va fi greu sa se obisnuiasca sa raspunda la stimuli "normali". Incearca cateva zile sa-l tii pe muzica ambientala si sa vezi ce raspunde si la "brontozaur".
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
lorex spune:
citat din mesajul lui Nik0le Ce poze faine ai tu acolo, lorex! Aia cu cadita e artistica tare. Iar Iuria e frumoasa rau, nu stiu ce ti s-o fi parut tie atunci... Am vazut si jucarica, e f draguta! Si eu am vazut in parc copilasi care la treij' de grade aveau bluza cu maneca lunga si caciulita. Bietii de ei... Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
Merci
atunci...mi s-a parut...a fost o zi ciudata..eu cred ca nu eram in apele mele..nu stiu ca nu mi s-a mai intamplat de atunci! Shame on me!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Efectele imediate sunt ca raceste (desi pare fix pe dos), iritatii ale pielii, deshidratare si pe termen lung sensibilitate la schimbari bruste de temperatura. Eu astea le insir de cate ori ma cearta cineva ca il tin dezbracat. Si mai le spun si definitia calirii sa vada ca de fapt eu nu asta fac. Din contra! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
zic bine? daca e supraincalzit transpira, transpira deci se deshidrateaza, ma-sa ii da tot mai mult ceai ceea ce pe termen lung inseamna rinichi obositi, eventual cu pietre.
Inima lucreaza mai rapid ca sa raceasca organismul...deci oboseala cardiaca
transpiri deci slabesti (se plange ca fata nu ia in greutate si ca e agitata) canicula = oamnei nervosi deci si copii agitati
zic bine?
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
Nik0le spune:
Am modificat ora intalnirii din Bucuresti si am adaugat locul. Ar trebui sa urmarim daca mai intra cris_mario, iar daca nu, sa-i dam sms, asa ne-a rugat.
Nik0le spune:
Va las ca mai am una bucata copil de imbaiat, hranit si culcat... deh, cine m-o fi pus sa fac doi? Noapte buna! Nu va sting lumina, ca precis mai vine cineva (ayanna?) la schimbul 3.