Pufuleti cu colacei de ian-feb 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 13
mariucasara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita Sotul imi zice ca saptamana viitoare am curs... am emotii, cum fac cu copilul? (curs de evaluator proiecte si musai tre sa-l fac ca-mi da si hartie la maina, sefu a aranjat...) se va tine dupa amiaza si habar nu am cat tine, presupun 5 ore... voi cat ati stat despartite de copii cel mai mult? cat au rezistat? imi iau copila cu mine si cu bebe? ii las acasa sa se dea cu capul de pereti daca plange? sper ca nu, ca e tare cuminte, da-i numai papa, joaca-te cu el si somnic din cand in cand... |
Eu am stat aproape o zi fara Sebi (de la 9 dimineata la 5 dupa amiza). A fost ok, dar eu nu il mai alaptez. Nu a fost el prea fericit dar nici nu a urlat sa nu il poata impaca nimeni.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Deci vorbesc singura....fug la facut ordine prin casa si pus pastele la fiert, va anunt ca o sa incarc poze noi cu Yannis care vrea musai sa stea in fund si se agata de pat sa ramana in fund ![]() ![]() ![]() A propos, Yannis raspunde cand il strig, intoarce mereu capul cand isi aude numele.....sunt io nebuna si interpretez? sper ca e posibilll... mai fac pufuleti asa? de YannisAMR 7 kile.... ![]() |
Caius nu raspunde la numele lui, la nici unul dintre ele.. si ma oftic de numa-numa... are alte dexteritati, dar totusi numele lui? si pisica raspunde la numele ei...
al3csa spune:
| citat din mesajul lui Nik0le Incredibil, am facut capitolul nou si m-am dus pana la bucatarie sa arunc ambalajul de la inghetata Absolut incredibil...Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
Da si eu dadea refresh aseara .. si nu intelegeam de ce nu ai pus link-ul .. Pana la urma am cautat capitolul nou singura

de
Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Poze noi
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
al3csa spune:
| citat din mesajul lui dulcineea_cj tu fetelor,sunt disperata,Andrei iar a facut kk cu firisoare de sange si iar diaree ![]() toata tremur Nu stiu ce sa mai fac Dimineata mergem la dr Sper sa nu fie nimic grav ![]() cea mai fericita mamica :) |
Ai fost la dr?? Cum se mai simte Andrei? Sper ca vii cu vesti bune

de

Poze
Poze noi
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
al3csa spune:
| citat din mesajul lui evyme Fetelor vorbarete, ati vazut ca mai avem doua capitole si le ajungem pe fetele de la fulgusori? ![]() ![]() ![]() din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod |
Ce nu am putut sa facem la Odisee vom face aici

. Eu sunt curioasa daca vom fi la fel de vorbarete cand or incepe puii nostrii sa mearga
de

Poze
Poze noi
Povestea nasterii
al3csa spune:
| citat din mesajul lui evyme Si din nou din categoria 1001 de motive sa-ti soacra, azi, dupa ce am venit de la dr, il las pe pustiu` nitel la ea in brate ca sa se converseze, apoi i-l iau spunandu-i ca vreau sa-l bag la nani. Il pun la el in patut ca sa doarma si merg in bucatarie sa-i incalzesc mancare sotului. Ea dispare din bucatarie si apare dupa doua minute cu pustiu` in brate. L-a luat din patut, ca daca nu dormea sa nu stea singur acolo Ii spun ca trebuia sa-l lase sa adoarma, pentru ca altfel o sa faca urat pt ca e obosit, dar ea continua sa-l tina in brate. Pana la urma i-l iau si-l duc iar in patutul lui. Bineinteles ca nici gand sa doarma si bineinteles ca a inceput sa planga, iar mai apoi sa urle L-a auzit si ea din bucatarie si a venit sa vada ce a patit copilul de plange I-am spus ca acum e prea obosit si nu reuseste sa adoarma, ea imi zice sa-i spun Tatal Nostru, ca o fi deochiat ![]() ![]() ![]() din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod |
Ceva de genul mi s-a intamplat mie azi cu baba
. Am inceput sa tip la ea sa nu vb cu Mini pt ca sunt f suparata pe el si vreau sa-l las sa planga ... Asa am avut eu chef .. si gata
. Si a plecat plangan ca cica ii e mila de el .. ca plange
. Cred ca o iau razna cu ea aici 
de

Poze
Poze noi
Povestea nasterii
al3csa spune:
| citat din mesajul lui miremia Nikole, alexutza ![]() ![]() cristies ms pt explicatie1 Fetele care ati facut vaccinul de 4 luni....pot sa-i fac baie? Am uitat sa intreb doctora, am zis ca pot sa sar o zi de baita dar bag de seama ca ea asteapta. Mirela fericita de Mara Ioana |
Eu am intrebat si mi-a zis sa nu-l bag in caditza .. dar asa sa-i dau cu un pic de apa pot .. Chiar mi-a zis sa nu las copilul nespalat

de

Poze
Poze noi
Povestea nasterii
al3csa spune:
| citat din mesajul lui ratusca_mica Neata! Multumim de cafea fetele! Piciul meu inca doarme, s-au cam umplut tzitzile si el nimic! Chiar am patit-o intr-o dimineata, am fost foarte "inspirata" si m-am culcat cu un sutien fix pe mine. Aveam a doua zi un san tare si dureros de mama mama! Aaaa, si nu m-am laudat inca: am inceput sa sugem fara protectii de silicon! Acuma la spartul targului, insa orisicat!Al3csa, eu sunt inca pe la capitolul 67, ma bucur ca Mini a reactionat pozitiv la noua "dieta", sper sa nu aflu prin capitolul 68 ca n-a mai mers! ![]() Plateea, 410 ml... hm, mi-ar placea si mie... noi mai papam, tzitzi de 2 ori pe zi insa cu completare, deja nu mai e suficient decat dimineata (cateodata) Dar mai avem 2 saptamani si incepem diversificarea, asa ca nu-i bai, bine ca a fost si pana acum ![]() Intrebare intrebatoare: ce se mai aude de Rotarix? Ca ar trebui sa facem a doua doza si nu stiu daca sa ma mai bag au ba... ![]() Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Da a fost ok programul pana la vaccin adica 2 zile dupa care ne-am dat peste cap iar .. numai ca de data asta numai face figuri .. papa des .. chiar f des si destul de mult
. Numai incerc sa-i fac nimic .. il las asa .. nu vreau sa-l mai aud plangand din cauza asta 
de

Poze
Poze noi
Povestea nasterii
al3csa spune:
| citat din mesajul lui cristies Neata fetele! Multumim de cafea Plateea si Ale1212xa. Eu am mancat deja jumate de ciocolata. Am o durere de cap maxima. Merci ca ma sustineti cu cresa (mama s-a cam mofturizat ca o sa chinuim copilul cand am putea sa-l ducem la ea ). Ne-am gandit sa cautam si una particulara sa vedem daca ne convine mai mult programul._ Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Pe mine chiar m-ai pus pe ganduri cu cresea si chiar ma tenteaza ideea .. Si pe sot la fel ..

de

Poze
Poze noi
Povestea nasterii
al3csa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mandruta
si eu am auzit varianta cu "de ce sa chinuim copilul, mai bine facem cu randul sa stam cu ea!", dar am mai multa incredere in doamnele de la cresa decat in soacra-mea! Plus ca acolo e cadru organizat si se invata cu alti copii. ![]() Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Daaa exact asa gandesc si eu .. In plus nu vreau sa-mi reproseze nimeni ca nu poate face nimic de cupilul meu
. Eu am fost la cresa si mi-a fost f bine 
de

Poze
Poze noi
Povestea nasterii

Isabela (2007) si
Irina (01.02.2010)
de
Sebastian Mihai
soacra, azi, dupa ce am venit de la dr, il las pe pustiu` nitel la ea in brate ca sa se converseze, apoi i-l iau spunandu-i ca vreau sa-l bag la nani. Il pun la el in patut ca sa doarma si merg in bucatarie sa-i incalzesc mancare sotului. Ea dispare din bucatarie si apare dupa doua minute cu pustiu` in brate. L-a luat din patut, ca daca nu dormea sa nu stea singur acolo 

?
Ioana-Cristina (7 februarie 2010)