BV Gabi,Gabitza,Discordia,Marylenac! iun2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Hai Discordia

Felicitari Marylena! Bine ai venit bebe Tudor!

_
Sunt o mica printesa - foto & video
Luana - avem 16 luni
Arborele care daruieste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Onana am inteles ca si espumisanul ar fi bun dar sa va ajute dzeu sa dea roade Colief

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in38 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR: 4 ZILE SI VINE PRINTESA!!
USOR USOR SE APROPIE MARELE EVENIMENT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani, Gabriela! !!!

Aleesicoo ce putin mai ai.

_
Sunt o mica printesa - foto & video
Luana - avem 16 luni
Arborele care daruieste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

nicoletab nu e o superstitie ortodoxa, e doar o superstitie
la 8 zile vine preotul si face o molitva in care si el numeste copilul pe nume "Cu acest prilej preotul stropeste casa cu apa sfintita si insemneaza pe prunc la frunte, la gura si la inima, binecuvantandu-l. "Rugaciunea la insemnarea pruncului, cand i se pune numele" este pentru punerea numelui copilului si incheie molitfa la 8 zile dupa nastere."

eu m-am mai relaxat un pic, mi-am pus baiatul pe burta
nu reusesc sa il fac sa ragaie, decat in anumite cazuri, desi folosesc aceeasi tehnica
cateodata incepe chiar sa planga..
de regula ragaie la masaj caci cu batutul nu imi iese
mai incerc si cu tinutul pe genunchi insa rezultatele sunt aproape minime
aveti voi vreun mijloc deosebit?

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

da ayla si am morcovul cu tot cu cel care il planteaza
te pup

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in38 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR: 4 ZILE SI VINE PRINTESA!!
USOR USOR SE APROPIE MARELE EVENIMENT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Vero- stiam ca se citeste ceva la cateva zile dupa nastere, deci e vorba de ce ai spus tu mai sus la 8 zile, nu?
Desi nu cred in ele, mai ales aia cu interzisul in biserica pana nu-ti citeste popa afara pe trepte....., dar deh, o fac si pe asta ca sa-mi botez si eu copilul in liniste!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

EU OPTEZ PENTRU LARISSA

Anamaria,mami de DENIS(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010)

De mult vreau sa votez si eu pentru Larissa si mereu uitam

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

aniska, cris daca va uitati la filmuletul acesta http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/de-ce-plange-copilul/ , postat mai devreme se pare ca mai rau le facem cu tinutul la san
eu una sunt cu lacrimi in ochi....sa mananc?, sa nu mananc?, ii face rau mancarea?, nu ii face?, sa ii dau laptic?, sa nu ii dau?...sa ii dau medicamente?, sa nu ii dau?
si el saracutzul e cu durerea

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
Parca ma vad pe mine cand povestesti...de azi de dimineata e marait si eu tot fac retrospectiva ce am mancat?ce am baut?
Stiu ca fetele nu cred in astea..dar cand il vezi ca se strange de durere nu iti vine sa mai bagi nimic in gura ca sa nu-i faci rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

gabriela_s la multi ani, mamica frumoasa, nastere usoara si fetitza sanatoasa!!
Discordia CUraj si recuperare usoara!
NicoB felicitari pentru 4 ani de casatorie!
teophilina, Artu scuze de intrebare, sper sa nu par tampa, dar cum adica isi tin barba in coada?? e o figura de stil?
MarylenaC felicitari pentru bb Tudor! acomodare usoara!
Tatyana sunt in aceeasi situatie cu tine. Nu am destul lapte, dupa parerea mea, sau in fine, nu am in exces. Eu o tin cam non stop la san si doar cand urla prea tare ii bag putin bibe - 20-30 ml pe zi. Cand o las cu soacramea ii las bibe, ca nu am de unde mulge. Totusi a luat bine in greutate, 1500 in prima luna! Eu zic ca nu moare ea de foame fara sa planga.
flory cam cat lapte mulgi in conditiile in care bb nu a supt deloc???
In ceea ce priveste regimul alimentar, eu am mancat si mazare si varza, de toate.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Tatyana si noi avem aceeasi problema cu alaptatul. Fetita a fost prematura si nu am putut sa o pun la san, lapte am deocamdata destul ca il mulg si ii dau cu biberonul doar lapte de san si a invatat sa pape tare bine din biberon. Pe noi ne-au stresat dr tare cu greutatea si cantitatea care trebuie mancata pe zi si nu am avut curajul sa o pun la san. Acum am tot incercat dar papa 10-15 minute si adoarme. Mie mi se parea ca trage o gramada ca asa i se miscau falcutele dar cand colo daca ii facea testul cu cantarul ea manca doar 20 maxim 30 ml si mi-e frica ca daca o chinui numai la san nu va mai lua in greutate si o luam de la capat. Oricum destul de greu am invatat sa papam la biberon bine asa ca nu as vrea sa mai trec prin ce am trecut.
Nu stiu cat tine laptele daca numai e muls nu suge si ea dar deocamdata nu avem nevoie de completare cu formula. Ce e mai nasol ca uneori dureaza mult mulsul mai ales seara cand greu mai scot cat are ea nevoie sa pape si de multe ori imi vine sa cedez si zic ca daca tot asa merge o trec o masa de noapte pe formula iar cei din jurul meu ma fac sa ma simt de parca nu imi pasa de copil si nu fac toate eforturile si ma simt ca cea mai proasta mama din lume. Si uite asa oricum nu ma indur inca sa ii dau formula.
In rest raportez un bebe cuminte care se trezeste o data pe la 3 sa pape si in rest dimineata dupa 7, care plange doar cand ii e foame si rar de la burtica.

Mami de fetita frumusica foc!
Pe net am citit ca un bebelus trebuie sa pape intre 10 si 20 min...Mie pediatra mi-a zis sa-l fortez sa suga macar 10 min...Dar voi mereu ziceti ca 20 min e putin.

De fapt cate min tre sa pape bebe?

Mergi la inceput