BV Gabi,Gabitza,Discordia,Marylenac! iun2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

HAI DISCORDIA !!!
NASTERE USOARA SI BEBEL SANATOS !!!!

MARIA SUPER FERICITA 40 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare fetelor!

Hai Discordia

Felicitari Marylena, recuperare usoara si laptic cat va trebuie!

Bine ai venit bebe Tudor, sa fii sanatos si sa le aduci multe bucurii parintilor si fratiorului tau!

Sorana
Matei 2 ani, 3 luni si Tudor o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

BUNA FETELE.....
eu tot pe aici...tot 2 in 1...
vad ca si marylena a nascut, si eu inca nu.....nu mai am rabdare sa-mi vad papusica....
am facut ceva treaba...acum stau un pik si pe urma ies afara....

LA MULTI ANI GABRIELA !!!

FLORY BLANCA FELICITARI PT FETITA CUMINTICA.... eu iti spun sa nu te mai stresezi atat cu mulsul...daca nu poti da-i formulta ca nu se crapa cerul in 2, si nu te mai gandi la ce zice lumea, tu sa fii sanatoasa si linistita, ca rau nu-i faci printesei....bafta multa !!!!
CRISTINA ti-am trimis pm....
gata plec afara....ne vedem mai tarziu

MARIA SUPER FERICITA 40 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

ASTAZI ESTE CONDUS PE ULTIMUL DRUM MARELE ACTOR JEAN CONSTANTIN,CEL CARE NE-A FACUT DE-A LUNGUL ANILOR CONSTANTA MAI FRUMOASA!!!DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Tatyana si noi avem aceeasi problema cu alaptatul. Fetita a fost prematura si nu am putut sa o pun la san, lapte am deocamdata destul ca il mulg si ii dau cu biberonul doar lapte de san si a invatat sa pape tare bine din biberon. Pe noi ne-au stresat dr tare cu greutatea si cantitatea care trebuie mancata pe zi si nu am avut curajul sa o pun la san. Acum am tot incercat dar papa 10-15 minute si adoarme. Mie mi se parea ca trage o gramada ca asa i se miscau falcutele dar cand colo daca ii facea testul cu cantarul ea manca doar 20 maxim 30 ml si mi-e frica ca daca o chinui numai la san nu va mai lua in greutate si o luam de la capat. Oricum destul de greu am invatat sa papam la biberon bine asa ca nu as vrea sa mai trec prin ce am trecut.
Nu stiu cat tine laptele daca numai e muls nu suge si ea dar deocamdata nu avem nevoie de completare cu formula. Ce e mai nasol ca uneori dureaza mult mulsul mai ales seara cand greu mai scot cat are ea nevoie sa pape si de multe ori imi vine sa cedez si zic ca daca tot asa merge o trec o masa de noapte pe formula iar cei din jurul meu ma fac sa ma simt de parca nu imi pasa de copil si nu fac toate eforturile si ma simt ca cea mai proasta mama din lume. Si uite asa oricum nu ma indur inca sa ii dau formula.
In rest raportez un bebe cuminte care se trezeste o data pe la 3 sa pape si in rest dimineata dupa 7, care plange doar cand ii e foame si rar de la burtica.

Mami de fetita frumusica foc!

eu nici lapte suficient n-am, probabil si din cauza stresului si a oboselii...am baut si ceaiuri,am luat si pastile pt lactatie...acuma am renuntat la tot ca mi s-a acrit...eu nu stiu cum sunt alte femei mie mi se pare inuman sa stau sa ma mulg noaptea din 3 in 3 ore ca sa nu pierd laptele....pai si eu cand ma mai odihnesc?...si-asa sunt nauca de somn,merg ca hipnotizata prin casa noaptea cand ii fac biberonul...ma mir ca n-am dat inca foc la casa, Doamne fereste....poate unele mame au ajutor, nu stiu...eu sunt singura si mi se pare ff greu...sotul ma ajuta saracul cand vine de la munca si atunci iesim afara cu bb...

apropo de iesit, nu mai stiu scria cineva ca nu iese decat dupa 40 zile....dr recomanda sa iesi la 10 zile dupa nastere cu bb in primul rand ca-i face lui bine,il inveti cu aerul,daca il ti mult in casa risti la prima iesire sa-ti raceasca sau mai stiu eu ce pt ca nu e obisnuit

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

bine ai venit bebe Tudor de Marilena!

Discordia- nastere usoara!

Aniska, theo- multam de urari!.
Cu greutatea e cam cu o saptamana jumatate in urma (la ultimele 2 eco)cnf masuratorilor. Nu am fost niciodata fan nastere naturala, intotdeauna am mers pe varianta cezariana. Tensiunea e bine cat nu fac efort si ma feresc de caldura.

Oricum fetelor care veti naste pe 10 iunie, e o data superba (deh, doar si eu am aceesi data de nastere) si e o zodie buna. Eu eram un pic bonsuflata crezand ca 21 iunie e in zodia racului, dar e ultima din Gemeni. Mie tare mult imi place zodia asta! Acum pt binele si sanatatea copilului era bun si Rac-ul!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Apropos de superstitiile ortodoxe: cica pana la botez sa nu zici copilului pe nume!
Voi cum ti procedat? Ati dat skip?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

FETE DRAGI, Va citesc cum apuc, dar sunt atat de zombie ca nici nu mai stiu daca/cui/ce/cand am raspuns, asa ca scuze daca ma repet sau daca omit sa spun ce-as fi vrut

Nana, ce ma bucur ca am primit vesti de la tine, si mai mult ma bucur ca ai reusit cu alaptatul! Si sa treaca repede problemuta cu nodulul, poate se rezolva doar cu antibiotice

Artu, sa treaca si la voi repede animalul din gat, sanatate multa tie si baietilor, multi Sabinutei model!
Si ma bucur ca v-au placut baietzii mei, Artu, Theo deh, tre sa ma laud si eu cu ei, doar altii n-am..

Remy, bravo ca v-ati vaccinat si mersi de info, noi nu am fost inca sunati, probabil pt ca am nascut mai devreme, asteptam..

O sa revin cu raspunsuri ca tre sa ma mai uit un pc in urma, iar am uitat

Ah, mamici de bebelusi cu colici, ati incercat Colief? Mi-a recomandat pediatrul sa incerc, dat fiind ca Tudor se lupta cu ei, mititelul, in fiecare noapte si nu am reusit nici cu Infacol, nici cu Bonisan sau Gripe. Azi i-am cumparat Colief, nu va spun ca a costat "doar" 80 ron o sticluta minuscula de picaturi, o testez pe Tudor si va spun daca are vreun efect, eu sper ceva sa ne ajute..

Am fost si eu la baby expo, am luat hainute de vara pt Matei (sepcute, pantaloni, tricouri, etc) niste cosmetice Bubchen pt Matei, cateva jucarii (ca deh, vine 1 iunie), paturici subtiri pt Tudor, prosop, lenjerie patut Tudor, tenisi si sandale Matei, ne-am facut garderoba de vara ca nu stiu cand mai apuc sa merg prin magazine. Plus vreo 10 baxuri de lapte junior pt Matei (eu nu-i dau inca lapte de vaca) sa ne ajunga toata vara, mai ales ca o sa ot plecam..Am facut gaura mare la buget, plus ca nu cred ca-i vreo mare afacere sa le iei de aici, doar ca acum am gasit timp si am profitat!
Am vazut si un carut care mi-a placut de la Peg Perego, ma mai gandesc daca sa-l iau, costa aproape 700 ron si e pt peste 6 luni.
Lenjerie de patut eu am luat de la Feretti, adica cearsaf patut, cearsaf pilota si fata de perna, baldachin nu avem si nici nu agreez ideea. Am avut si la Matei si am fost multumita de calitate, desi cam scumpe.

fetele si revin..

Sorana
Matei 2 ani, 3 luni si Tudor o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Crissy C mie mi-au adus ambii copii imediat la san. Eu le-am spus sa le dea putina glucoza cand nu se mai putea si urlau, dar nu asa regulat. Eu am stat cu amandoi in salon din prima zi
Artu sanatate multa. CUm o paziti pe Sabina??
Sabina felicitari pentru Ekaterina cea cuminte!
si la noi se face teribil de cald si eu nu vreau sa deschid nimic de frica. probabil ca totusi vom incepe sa folosim AC.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

nico e chestia si cu numele si mai nou am auzit sa nu il pupi pana la botez
e cum naiba sa stau sa ma uit asa la ea ca la un bibelou?
suntem un popor de prea multe superstitii
ca in povestea cu drobul de sare
ne lovim de atatea lucruri babesti incat uitam de cele importante
dar tiganii aia din satra care boteaza copilul la 18 ani cand bea tot vinul la preot nu ii mai striga pe nume?: JOSE ARMANDO, MERCEDESA

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in38 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR: 4 ZILE SI VINE PRINTESA!!
USOR USOR SE APROPIE MARELE EVENIMENT!

Mergi la inceput