BV Gabi,Gabitza,Discordia,Marylenac! iun2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 6
Aniska80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo pai nu ies afara cu ea cu icter.....si cand voi iesi , ies pe racorica la agatat asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in38 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte AMR: 4 ZILE SI VINE PRINTESA!! USOR USOR SE APROPIE MARELE EVENIMENT! |
Noi inca nu am iesit!Tre sa treaca 40 de zile!Pe 10 iesim de-abia!
cris_09 spune:
citat din mesajul lui veronicach neata fetelor...dupa 3 ore(maxim) de somn intre 6 si 9 da, ati ghicit nu ne ocolesc nici pe noi uratii de colici ce mi se pare mai suparator e ca Matei nu poate sa doarma...sta treaz, nici laptic nu vrea(asta poate si pt ca a stat tota noaptea cu tzatza in gura, caci de suzeta nu vrea sa auda) deci mamici cu bebei suparati de colici,vi s-a intamplat ca bebele sa stea treaz si sa icneasca, din cand in cand sa planga(f putin) majoritatea experientelor citite de mine erau cu bebei ce plang cu orele...al meu nu plange, sta cu ochii deschisi si geme acum vad ca a adormit, l-am pus in carut si l-am leganat cu acesta un pic mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)
Aniska80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010) |
Da si a mea la fel!Uite acum stau cu ea in brate!
theophillina spune:
‘Neata burtici, mamici si bebici!
Ce de activitate asa de dimineata, ce-mi place, ca motatele noastre cam luasera pauza.
Ioana, sa treaca animalul din gat cat mai repede si la tine si la baieti. Of, ref la barba, bine ca sotului meu nu-i creste asa ca si el tot lunga in coada o vroia.
Madutza09, of ce vita sunt ca am uitat sa-i zic maica-mii de ceai, vad ca soacra-mea nu da nici un semn, deci cel mai probabil sa nu gaseasca. Si mie mi-e frica sa nu pierd epidurala.
Corina, hai, ma, iar esti in butoi? Hai afara ca e cald si frumos! Of, si pe mine ma mai apuca, stau toata ziua ca o leguma cu ochii pe pereti cand m-apuca dar imi si trece, sapt asta vad ca am fost intr-o pasa buna, hai si tu! Multumim de vestile de la Discordia.
NicoletaB, bine ai revenit, chiar ma intrebam ce mai faci. Felicitari pentru aniversarea de 4 ani a casatoriei. De ce zici ca ala micu’ e slabanog? Copilul meu a luat in greutate cate 500 de g la 2 sapt in ultima luna, deci 1 kg, si daca o tine tot asa chiar daca nasc mai devreme trece de 3 kg, si al tau mi se pare in grafic...Pana la urma faci cezariana pe 21 iunie, ca parca eu stiam ca vei aste natural. Cu tensiunea cum mai esti?
Ck_29, of, fir-ar sa fie, asa ma oftic cu ceaiul asta...astia sunt niste distrusi pe aici cu ceaiurile au numai tampenii, nu ca la noi. Sper totusi sa gasesc aici, daca nu o sa o pun pe mama sa-mi trimita dar o sa ajunga intr-o saptamana.
Sabina, wow, ce record a stabilit Ekaterina, bravo!!!
Gabriela_s, da, zice-se ca ajuta f mult ceaiul de frunze de zmeura. Ia baga un ochi aici si tu. Felicitari pentru pitica grasunica!
Taty_ana, nu stiu eu prea multe cu alaptatul, cu formula, cu din astea, dar important e sa nu te stresezi, ca asta face rau si la starea bebelinei si la productia de laptic, si cresc copii si numai cu formula si cu completari, deci, eu zic sa nu te stresezi deloc, chiar daca e greu. Pediatrul bebitei ce zice?
Pupici la burtici, mamici si bebici!
Theodora 35+ Stelios
AMR 5 saptamani
BEBE STELIOS
aleesicoo spune:
d c ai tinut cont de cele 40 de zile?
nu te sup k te intreb
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in38 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR: 4 ZILE SI VINE PRINTESA!!
USOR USOR SE APROPIE MARELE EVENIMENT!
Aniska80 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo d c ai tinut cont de cele 40 de zile? nu te sup k te intreb asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in38 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte AMR: 4 ZILE SI VINE PRINTESA!! USOR USOR SE APROPIE MARELE EVENIMENT! |
Pai soacra m-a disperat si cu sotul!!!!!!!!Ca asa este mai bine si pt mine si pt fata!!!
veronicach spune:
aniska, cris daca va uitati la filmuletul acesta http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/de-ce-plange-copilul/ , postat mai devreme se pare ca mai rau le facem cu tinutul la san
eu una sunt cu lacrimi in ochi....sa mananc?, sa nu mananc?, ii face rau mancarea?, nu ii face?, sa ii dau laptic?, sa nu ii dau?...sa ii dau medicamente?, sa nu ii dau?
si el saracutzul e cu durerea
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
cris_09 spune:
Bine ai venit bebe Tudor!
Sa fii un baietel sanatos,cumintel,mancacios,necolicios si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!
Felicitari mamica Marilena!Recuperare usoara si multa intelepciune in crestearea printului tau!
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)