BV Gabi,Gabitza,Discordia,Marylenac! iun2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 19
lenabum spune:
felicitari mamici sa cresteti mari bebici
maribell merci de grija pe care o ai pt mine,da astazi sunt mai bn,dar dupa o tona de pastilute

+35
bianca maria
AMR 5 sapt poate mai putin
aleesicoo spune:
ola mamici si burtici
felicitari proaspetelor mamici si multa sanatate bebicilor si laptic mult!

eu raportez niste intepaturi in col de toata frumusetea, cred ca joaca donsoara sotronul
rinichiul vad ca isi face si el de cap, sunt flescaita ca o carpa, vai de capul meu
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in38 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:
4 ZILE

SI VINE PRINTESA!! 

USOR USOR SE APROPIE MARELE EVENIMENT!
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corinasmile Fetelor, mai avem o floricica printre noi: "La ora 12:55 s-a nascut Dragos, cu apgar 8 si 3750 grame." Felicitari Discordiaaaa ![]() Corina 35s+ cu Maria AMR - mai putin de 5s si apoi... ![]() |
Felicitari Discordia!
Bun venit pe lume bebe Dragos!

_
Sunt o mica printesa - foto & video
Luana - avem 16 luni
Arborele care daruieste
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Gabriela10 Buna dimineata!!!!!!!!! Dragi mamici si burtici, va anunt ca pe 26 Mai a venit pe lume Sofia!!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mami fericita de bebe Sofia |
Felicitari Gabriela!Bun venit pe lume Sofia!

_
Luana - avem 16 luni
Arborele care daruieste
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Ioana5255 Fetelor a nascut Gabitza1977 pe Gabriel Alexandru, sanatos, scor Apgar 10. Felicitari Gabi, sa va traiasca piuiul, sa fiti sanatosi. Te asteptam cu vesti. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
Felicitari Gabi!Bun venit pe lume Gabriel Alexandru!

_
Luana - avem 16 luni
Arborele care daruieste
Crissy_C spune:
Gabriela, poate cand ai timp ne povestesti mai mult despre scurgerile pe care le-ai avut cand s-au rupt membranele, ma cam ingrozeste faptul ca ar putea sa se produca treptat si sa nu-mi dau seama
Din ce am inteles din povestea ta, tu nu erai foarte sigura ca s-a rupt apa atunci cand ai decis sa mergi la spital, nu? Mai ales ca nici contractii nu aveai... off, bine ca s-a terminat cu bine!
Cristina, fericita
37+ cu
Patricia
AMR 2+ 

maribell spune:
cum LENA sa nu-ti port de grija....se poate....
foarte buna intrebarea CRISTINA
....si eu sunt ingrozita sa nu mi se rupa apa si eu sa nu-mi dau seama....
GABRIELA daca mai esti prin preajma lumineaza-ne te rugam....
MARIA
SUPER FERICITA
40+
cu
ANDREEA ANTONIA

AMR: IN ORICE MOMENT !!!

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui remy_mv Neata! Ma bag si eu la cafeluta si mai ales la gustarica , pentru ca mi-e o foame... Mereu dupa alptat mi se face foame si am tot mancat .Multumim Cris, vad ca tot matinala esti Felicitari noilor mamici Discordia, Gabitza si Marylena, refacere usoara si bun venit bebeilor ![]() ![]() .Revin, ca am acum un bebe chircit pe umar. de cat un ghemotoc |

Cristina,mamica implinita
de sufletel mic,Sebastian Mihai
(14.05.2010)
cris_09 spune:
Gabriela1977 felicitari pentru bebe sanatos si acomodare usoara
(14.05.2010)
cris_09 spune:
Gabriela 10 felicitari si recuperare usoara.Bine ai venit bebe Sofia,sa fii sanatoasa,necolicioasa si cumintica
(14.05.2010)

Sofia!!!!
si mai ales la gustarica
, pentru ca mi-e o foame... Mereu dupa alptat mi se face foame si am tot mancat
.