BV Gabi,Gabitza,Discordia,Marylenac! iun2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 17
cris_09 spune:
Neataaaaaaaaaaa!!!!!
Cafeluta cu lapte
e servita
Si o gustarica
pentru gravidute si mamicute pofticioase
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic,Sebastian Mihai
(14.05.2010)
remy_mv spune:
Neata! Ma bag si eu la cafeluta
si mai ales la gustarica
, pentru ca mi-e o foame... Mereu dupa alptat mi se face foame si am tot mancat
.
Multumim Cris, vad ca tot matinala esti
. Eu am o bebelina atarnata de gat, dar tare bine m-am obisnuit sa tastez cu o mana.![]()
Felicitari noilor mamici Discordia, Gabitza si Marylena, refacere usoara si bun venit bebeilor

.
Revin, ca am acum un bebe chircit pe umar.![]()
de
cat un ghemotoc
veronicach spune:
neata mamici si burtici
raportez o noapte mult mai linistita, fara plansete de colici
doar cate o scanceala pe care o rezolvam cu suzi
acum nu stiu de unde noaptea asa de linistita
de la faptul ca nu i-am mai dat sa pape mai devreme de 2 ore sau de la faptul ca nu am baut lapte(cred ca deja ma vedeti nebuna
)
tocmai am bagat o cana cu lapte si cacao asa ca vedem la noapte, desi recunosc ca ieri am mancat ciocolata si prajituri caci nu ma puteam oprii, din cauza stresului(iar teoretic si acestea agraveaza colicii)
ieri am baut si ceai de chimin in loc de apa...
asa ca nu stiu cum de bebe a fost mult mai bine, care a fost combinatia castigatoare
insa nu i-am dat siropele, doar o data infacol
Matei a mancat la doua ore, apoi o ora statea cu ochii mari si eu la indemana cu sezeta, apoi adormea
la 5.30 a adormit pana la 9.30...
am scris ca sa va mai dau speranta...poate functioneaza hranitul la 2 ore...
FELICITARI DISCORDIA, BINE AI VENIT DRAGOS
FELICITARI GABITZA,BINE AI VENIT GABRIEL ALEXANDRU
FELICITARI MARYLENA,BINE AI VENIT TUDOR
sa va dea Dumnezeu la toti 6 multa sanatate, liniste si dragoste
laptic cald din tzatze pentru bebei si nici urma de colici rai![]()
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
Gabriela10 spune:
Buna dimineata!!!!!!!!!
Dragi mamici si burtici, va anunt ca pe 26 Mai a venit pe lume
Sofia!!!!

Date 'tehnice' pentru prima pagina: 37sapt si 4zile, 3450g, 51cm, naturala, apgar 8, SUBB, Dr. Delia Gradinaru
Si acum pe scurt un mic rezumat a ceea ce s-a intamplat:
pe 26 mai, la ora 1noaptea am fost la baie si am constat ca am o mica scurgere, nimic important pt mine la ora aceea. Apoi dupa inca 3-4 drumuri la baie eram sigura ca ceva se intampla asa ca m-am asezat in pat ai am asteptat cuminte pana dimineata. la ora 6 am sunat doctora si i-am zis ce se intampla. Recomandarea a fosta sa ma prezint la spital la camera de garda pentru ca urma sa vina si ea in max o ora.
Aveam scurgeri si mici contractii (nedureroase). La urgente, medicul de garda a confirmat ca membranele sunt rupte si ca imi face foaie de internare. Si acum incepe distractia ![]()
NU aveam contractii dureroase. In schimb, la monitorizare ajungeam sa am chiar si contractii de expulzie dar eu nu simteam mare lucru. Dilatatia era pe drumul cel bun. Si tot asa pana pe la pranz. Dilatatia crestea dar fara contractii dureroase.
Au inceput sa-mi puna perfuzie cu nu stiu ce medicamente ca sa intensifice contractiile, dar uterul meu nu ceda si nu ceda. Dupa ce m-au consultat toti doctorii care erau pe garda s-a hotarat ca mai bine imi fac cezariana pt ca bebe nu cobora. Pentru cezariana era nevoie de semnatura sefului garzii Prof. Dr. Constantinescu. L-au chemat, dar dansul nu a vrut sa cedeze si indicatia a fost "mariti doza la perfuzie ca poate naste natural. Prindem si noi o femeile la 5 ani sa vrea sa nasca natural si nu se poate? Mariti doza!"
Eu ma gandeam ca de la ruperea membranelor trecusera mai bine de 16ore, si chiar daca nu a fost un travaliu asa dureros o sa fiu epuizata pentru ce va urama sa vina. S-a marit doza la perfuzie, au inceput ceva contractii dar foarte scurte si rare. Eu impingeam, moasa ma apasa pe burta, toti dr. erau cu ochii pe mine. Rezultatul a fost ca bebe a coborat dar nu a vrut sa iasa, cezariana nu se mai putea face asa ca domn' profesor si-a suflecat manecile, a luat forcepsul, dr. mea a taiat fata mila, o moasa a apasat pe burta, eu am impins cu toata putearea de la Dumnezeu si intr-o secunda a iesit bebe Sofia. Primul lucru a fost sa aud daca tipa si daca are probleme cu respiratia, nu ma interesa cum arata. Am stiut ca am fost amandoua pe cele mai bune maini si ca asta a fost soarta nostra. Am mai avut apoi probleme cu eliminarea placentei care a durat 40min si s-a facut manual. Apoi s-a cusut la mine alte 45min; adevarata opera de arta (acum rad si parca nu-mi vine sa cred prin ce am trecut amandoua)! La final totul a fost bine, ieri la amiaza am venit acasa, ne intelegem de minune,parca ne stim de cand lumea, papam, laptic avem, dormim cu orele si suntem cea mai frumoasa si cuminete fetita din lume 

, iar mami si tati cei mai fericiti parinti.
Dragele mele va doresc la toate multa sanatate voua si bebeilor vostrii, minunile chiar se intampla si nicio incercare nu este prea mare pentru a avea un mic sufletel in brate.

Mami fericita de bebe Sofia
NicoletaB spune:
Hello si de la noi!
Eveniment rar intratul pe forum in weekend!
Gabriela1977- Felicitari si recuperare usoara!
Artu-nu mai ma bag la seriale d-astea cu continuitate de la un episod la altul. Mi-a ajuns Prison break. Vazut tot, superb, dar in weekend vedeam si cate 10-15 episoade caci muream de curiozitate sa vad ce se mai intampla.
Pt cine are timp de vizionat seriale va recomand un site super de pe care urmaresc Doi barbati si jumatate si toate variantele de CSI (Las Vegas e preferatul) vplay.ro
Va urez un weekend placut! Ne reauzim luni!
36+ 
maribell spune:

BRAVO GABRIELA 10 !!!!

REFACERE USOARA SI MULT LAPTIC!!!! !!!!

BINE AI VENIT PE LUME
SOFIA !!!!

SA FII SANATOASA, PAPACIOASASI NECOLICOASA !!!!

MARIA
SUPER FERICITA
40
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
veronicach spune:
vai Maria, Maribell, acum am vazut ce de poze cu burtica ai...sunteti foarte frumoase amandoua
poate daca mai statea Matei o saptamana, doua in burtica aveam si noi mai multe pozuci![]()
si ce hainute dragute si papucei superbi pentru scumpica
Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
maribell spune:
'NEATZA MAMICI, FLORICELE DE LILIAC SI BURTICUTZE....
mi-am baut si eu lapticul, si mi-am papat gustarica, pt ca m-am trezit cu o foameeeeeee......mama mama
noi am dormit bine si nici urma ca papusica mea ar dori sa vina pe lume.....![]()
LENA
cum te mai simti azi????
sper din suflet sa fii mai bine, si nici nu te mai gandi ca nasti inainte de termen.....ai sa vezi ca DOAMNE DOAMNE o sa aibe grija de voi !!!!
ARTU m-am gandit sa-i dau un termen picei, ca sa o stimulez.....
.....sa vedem ce o sa fie....
va
dulce pe toate si va urez un week-end superb....
MARIA
SUPER FERICITA
40
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_09 Neataaaaaaaaaaa!!!!! Cafeluta cu lapte e servitaSi o gustarica pentru gravidute si mamicute pofticioase![]() Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai (14.05.2010) |
Buna fetelor!
Multumim scumpa pt tratatie!

madutza09 spune:
Buna dimineatza,

FELICITARI GABRIELA10 RECUPERARE USOARA SI BINE AI VENIT BB SOFIA SA FII SANATOASA SI NECOLICIOASA

Un weekend relaxant 
38+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
AMR 2 SAPTAMANI