Gravidute si mamici de Timisoara (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrusca1227 spune:

Fancy, jos palaria pentru dna. doctor recomandata de tine!
Multumesc mult
O sa o recomand si eu la randul meu celor care au nevoie de homeopat.
Inca o intrebare: are cineva copilutul la Children Care Center pe Tapia?
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Fetele am chemat dr de fam acasa...Cri avea amigdalita si Eli bronsita...ea a primit antibiotic...cri a scapat fara...culmea gratie amigdalelor lui imense care colecteaza tot.

Despre concedii nu stiu ce sa zic...dar e f aiurea ca o firma de nivelul asta sa nu mai faca fata si sa nu iti poti lua concediu. Eu o sa ii spun si sefului in fata chestia asta...nu are decat sa o ia cum doreste.

Irina pai eu lucrez cu multi dintre fostii tai colegi...inclusiv seful e de acolo.

Pe Tapia nu stiu daca are cineva copilul...Parca Giova vroia sa-l duca...ea are baietelul mai mare la CC impreuna cu Bogdan de Carmina (strunfita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Hello.
Doina, nu stiu nimic de Jurj, imi pare rau...stiu ca e mereu aglomerat la el...mai incearca, poate reusiti o programare!
Miha, sanatate la pitici! Treceti si de asta!
Andrusca, ma bucur ca ti-a placut de dr....si eu sunt incantata ca am descoperit un dr de nota 10, pe deasupra si homeopat... si ma bucur sa stiu ca iulia e pe maine bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao, fetele.
Miha, cum sunt kinderii?

Fetele, maine la 10.30 este prima actiune a Asociatiei Pro Socio in Parcul Botanic; sunt pregatite cadouri, baloane pentru copilasi iar clasa de la gen 30 va veni sa se joace un pic cu ei si sa ii implice in cateva activitati.
Sunteti binevenite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elliag2000 spune:

va salutam si noi .
n-am mai intrat de mult,dar v-am mai urmarit.
in curind facem 1 an.
sa aveti sanatate si vacanta frumoasa!
va pupam

igor si anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Intrebare: imi poate recomanda cineva un psiholog/logoped pentru copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca1227 spune:

Ciao fetelor!
As vrea sa va intreb ceva: ati dat careva bebeilor extract de plante , dar care contine alcool etilic?
Eu trebuie sa-i dau baietelului meu exract de merisor si am citit pe prospect ca are si alcool si nu stiu cat e de bun pentru el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Andrusca eu nu i-am dat preparate cu alcool etilic desi de obicei e in cantitate mica.Nu mi se pare potrivit pt un copil mic desi dr recomanda.
Cel mai bine sa intrebi medicul care ti-a recomandat asa ceva insa probabil raspunsul va fi ca nu ii dauneaza cu nimic.Tu insa ca mama stii mai bine ce e mai bun pt el si iei o hotarare in consecinta.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

LA MULTI ANI IGOR!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Igor pentru primul anisor!!!
Sa cresti mare sanatos !!! Te pupam!!!

mamica de baietzel Darius

www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia !

pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput