Gravidute si mamici de Timisoara (44)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi
va multumesc de raspunsuri.
eu nadc cu dr furdean, ca si la primul copil. el mai devreme de 16-17 sapt nu spune.
oricum m am hotarat sa astept pana pe 15-17 sapt , nu vreau sa aflu acum la 13 ceva si apoi sa fie altceva...

mamica fericita de 2+ si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Buna fetelor !

Va citesc si eu cand apuc, bine ca nu se scrie in ritm alert

Pai micutul a inceput sa exploreze casa si mi-e tot mai greu sa ajung la calculator.
In rest, suntem bine doar fara pofta de mancare. Voiam sa va intreb : ai vostri mananca ?! Darius nu vrea decat spre seara sau eventual lapte. Trage pe lapte, mama, mama ! Seara nu-i ajunge biberonul de 280ml lapte cu cereale. Apropos l-am cantarit si are 370G. Oare unde baga atat ?! Sau compenseaza ce nu mananca toata ziua. Trebuie sa-i caut un biberon de 350-360ml. Ati vazut pe undeva ?
Si inca o intrebare : A mai avut cineva probleme cu "bucatelele" din mancare ? Darius are 1an si o luna si daca simte o bucatica in mancare vomita. Mananca doar la blender desi incerc mereu sa-i dau si sa mestece. E tare sclifosit (cred ca stiu cu cine seamana)

mamica de baietzel Darius

Darius 1 an

pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_77 spune:

Salutare fetelor!
In sfarsit am reusit sa recuperez cu cititul din urma, ca Alessia mea, ca si Darius, a inceput sa misune prin toata casa si trebuie sa stau tot dupa ea! Umbla de-a busilea si cand se ridica in picioruse se prinde de tot ce apuca!
Doina, ma bucur ca sunteti bine! Referitor la papa si Alessia daca simtea bucatica mai mare pana acum 2-3 sapt facea la fel. Dar am inceput sa-i blendui pireul mai putin (sa nu fie pasta) si treptat am lasat bucatele mai mari. Cel mai bine mi-a primit morcovul din supa zdrobit cu furculita. La fel si banana rupta in bucatele mici. Si ii spun tot timpul sa mestece. Incearca si cu biscuiti de la Hipp (Baby buscuit)rupe-i bucatele, pt. ca tinandu-l in gurita (chiar daca nu-l mesteca) se inmoaie si se face ca o pasta pe care o inghite apoi usor.

Eu am avut noroc cu maica-mea ca ma tot pisalogea la cap ca nu e normal sa-i mai blendui pireul asa fin la varsta asta! Si iacata ca pisalogeala a dat rezultate; acum ii zdrobesc legumele cu instrumentul de piure sau cu furculita, iar carnea o tai bucatele cu cutitul.
Ai sa vezi ca, cu rabdare ai sa reusesti!
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

La multi ani Serban!!!

Sa cresti mare, sanatos si frumos!!!

Pupici multi multi de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello

despre dr todorut florina ce stiti??

mamica fericita de 2+ si 13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Buna dragi mamici.

Noi n-am mai intrat de f mult timp pe aici.
Aveam o intrebare,daca ma puteti ajuta . Stiti ceva de suflu sistolic?
Are cineva masuratorile pe varsta pt inimioara?
I-am facut puiutului meu niste analize la spitalul Luis Turcanu,dar doctorul nu ne-a dat prea multe detalii, de aceea nu stim ce sa facem.

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput

Mony, mergi cu copilul la un echo cardiac la Dr Lacatusu Adrian, in spitalul Pediatrie II - Lipit de maternitatea Bega.
Mi-as fi dorit sa nu fiu asa in tema cu problemele cardiace la copii, dar...
Cred ca totusi un suflu sistolic nu inseamna nimic. Dr Lacatusu este SUPER, SUPER OM ! O sa vezi asta si singura. Este pediatrul cardiolog care il urmareste pe puiul meu.Nu are cabinet particular dar poti merge in orice dimineata si ii face rapid un echo. Daca vrei, iti dau numarul de telefon. Iti timit PM.

Darius 1 an

pozele lui Labuta
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Multumesc doina2222
Sti cumva daca Dr Lacatusu primeste si fara trimitere?
Voi cum mai sunteti?
Darius este mai bine acum?

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput

Mony, primeste pe oricine. Eu nu m-am dus niciodata cu trimitere.L-am sunat, i-am zis ce problema am si cand ma poate primi si asta a fost tot. O sa vezi ce om de treaba este.
Darius este bine, mergem la control, arata si se dezvolta ca un copil normal, nu ia medicamente, nu are restrictii. Momentan trebuie urmarit, mai tarziu nu stim ce va fi dar cu multa incredere mergem inainte. Este si va fi un copil sanatos !
Multa sanatate si voua ! Va pup si astept vesti de la voi.

Darius 1 an

pozele lui Labuta
poze

Mergi la inceput

Mony, sa te duci neaparat cu copilul la control. Se poate sa nu fie nimic, dar un suflu inseamna un zgomot care poate de asemenea arata si o afectiune a inimii. Se poate intampla sa nu fie asa si sa dispara acest suflu dupa cativa ani.

Darius 1 an

pozele lui Labuta
poze

Mergi la inceput