Gravidute si mamici de Timisoara (44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Lucia, am inceput in 15, am program scurt, stau doar pana la 2 din fericire. Tu cand incepi? Ai trecut la Wi?

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am si eu o intrebare
Pana la 2 ani trebuie sa fie iesiti toti dintii??

Fancy noi am fost plecati aseara la un gratar la niste prieteni.
Elatim l-am vazut pe Victor in parc sapt trecuta.A crescut tare mult.Poarta ghetute/sandalute ortopedice speciale??

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Seara buna!
ce calduri...si ce mai urmeaza!:)
Carmina, incep in 2 august...da, sunt la W:), aceleasi conditii, alta denumire...sunt tare curioasa cum va fi:)....

Dya, nu.... dupa 2 ani le mai iasa ultimele ultimele 4 maselute, alea din spate; la iulia sunt umnflate de jumatate de an si cica pana dupa 2 ani nu vor aparea, asa am citit...o sa intreb si pediatra cand merg pe la ea....

Ela, ai auzit ca au vizionat spectacol de teatru la gradi kinderii?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Dya noi avem abia 8 dinti, ne chinuie acum caninii si mai avem si 4 maselute. In rest e cam gol si nu pare sa apara vre-o alta masea prea curand, nu e nimic umflat.

Noi suntem inca in deplasare, suferim de calduri prin Bucuresti. Abia saptamana viitoare ne intoarcem asa ca nu am putut veni la intalneala din pacate.

Am avut o surpriza neplacuta, fica'mea care e disperata dupa mersul cu masina are rau de masina pe distante lungi. Stiti cumva ce i-as putea da? La venirea incoace a vomitat si dupa aia a mers mai mult in brate decat in scaun, tragea de usa in disperare sa o deschida.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Dya noi avem abia 8 dinti, ne chinuie acum caninii si mai avem si 4 maselute. In rest e cam gol si nu pare sa apara vre-o alta masea prea curand, nu e nimic umflat.

Noi suntem inca in deplasare, suferim de calduri prin Bucuresti. Abia saptamana viitoare ne intoarcem asa ca nu am putut veni la intalneala din pacate.

Am avut o surpriza neplacuta, fica'mea care e disperata dupa mersul cu masina are rau de masina pe distante lungi. Stiti cumva ce i-as putea da? La venirea incoace a vomitat si dupa aia a mers mai mult in brate decat in scaun, tragea de usa in disperare sa o deschida.

Mamica de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

am descoperit candva pe net asta....poate va ajuta!e tratament homeopat, nasha mea foloseste mereu nux vomica pt fetita ei da rezultate...
in plus, mai este in farmacii ceva homeopat nou aparut Cocculine...

Exista o serie de remedii homeopate care pot ajuta copiii sa suporte calatoria cu masina, chiar si in cazul fetitei dvs. care este un copil anxios. Remediul va fi administrat cu o ora inainte de calatoria cu masina, si in timpul calatoriei va fi repetat de 2-3 ori (la fiecare 2 ore), in functie de lungimea calatoriei si sensibilitatea copilului.
1. Petroleum CH9 sau CH 15 - cand raul de masina se manifesta cu dureri de cap, greata, varsaturi care se agraveaza cand copilul este scos la aer;
2. Tabacum CH9 sau CH15 - cand raul de masina se manifesta cu aceleasi simptome, dar fara agravare cand copilul este scos la aer;
3. Daca nici unul dintre cele doua nu functioneaza, se recomanda Nux Vomica CH9 sau CH15.

Alte recomandari pe care le puteti avea in vedere pe parcusul calatoriei cu vehiculul ar fi:
- inaintea unei calatorii, dati-i copilului o gustare bogata in zaharuri lente si saraca in grasimi pentru a evita greata (exemplu: turta dulce,biscuiti simpli, paine prajita, stixuri, grisine)
- nu ezitati sa-i dati sa rontaie ceva in timpul traseului, dar nu si bauturi gazoase sau alimente prea grase sau prea dulci, care faciliteaza problemele de digestie si deci raul de transport;
- aerisiti vehiculul sau incercati sa faceti opriri frecvente pe parcursul calatoriei; lasati geamul intredeschis, chiar daca masina are aer conditionat;
- a se evita fumatul in masina pe parcusul calatoriei cu masina;
- aratati-i copilului un punct sau un peisaj indepartat pe care sa-l fixeze pentru a-si pastra ochii deschisi;
- evitati parfumurile sau deodorantele prea puternice in masina;
- pozitia cea mai adaptata a copilului este cea in care capul se misca lejer in fata si de aceea, evitati sa ocupati copilul cu jocuri in care trebuie stea pe genunchi (colorat, citit…)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Imi pare rau ca nu am ajuns sa va vad ...
Ati facut poze?

Pupici

Mergi la inceput

hello...
va bucurati de un pic de racoare?:)

cristina, n-am facut poze dar.....am fost la fel de minunati/minunate!
poate ne adunam data viitoare mai multe.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

hello...
va bucurati de un pic de racoare?:)

cristina, n-am facut poze dar.....am fost la fel de minunati/minunate!
poate ne adunam data viitoare mai multe.....

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
Si tu poti face un bine: www.prosocio.ro

Lucia, nici nu ma gandeam altfel !!!

Hai sa mai facem o intalnire saptamana asta pe miercuri sau joi, ce ziceti? daca nu ploua iar daca ploua sa mergem la Noni???
Ce ziceti???
Am adus si eu piticii acasa asa ca putem veni ca in we ii duc din nou la sat.

Pusiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Cristina, eu in mod normal as putea veni miercuri, joi nu pot nicicum, ca avem summer party la firma lui Adi.

Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Cristina, eu in mod normal as putea veni miercuri, joi nu pot nicicum, ca avem summer party la firma lui Adi.

Poze ***Poze *** Poze

Astazi nu pot eu... offf!!! trebuie sa mergem la ziua verisoarei copiilor ...
Imi pare tare rau ca nu iese de nici o culoare o intalnire!!!
PUpiiiii

Mergi la inceput