Gravidute si mamici de Timisoara (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Maine plec si eu din Timi pt 2 saptamani, mergem la bunici si strabunici. Ne intoarcem pt vaccinul de 6 luni. Acolo nu am net asa ca nu pot sa va citesc.
Asa ca vreau sa va doresc concedii placute, cu multa racoare si distractie placuta. Asteptam poze.
Celor care raman, spor la treaba si cat mai putina transpiratie .
Va pup dragelor si aveti grija de voi si de kinderi.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Alina tu vrei cezariana?Daca da eu zic sa ii spui direct dr si sa ii explici si motivele tale.Tu cati ani ai??
Si nu ne-ai spus cumo sa il cheme pe baietel??Dupa nume mi se pare ca te cunosc dar nu stiu exact daca ma gandesc la cine trebuie...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

ALINA, nu esti cumva din Lugoj? Numele tau mi se pare f cunoscut.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaDuma spune:

sunt din timisoara. Stau in zona Dacia.
Dyanira am 26 ani si chiar vreau sa nasc prin cezariana. ma sperie riscurile ce pot surveni la o nastere naturala, si nu numai legat de ochi ci si frica ca poate nu ma dilat destul si va fi nevoie de forceps, etc.
ieri am fost din nou la oftalmoloaga si i-am zis ca imi cere crisan hartie de la el cum ca recomanda cezariana si a zis sa ma gandesc pana in sapt. 36 cand vrea sa merg iar la ea la controlul pentru fundul de ochi si dak sunt convinsa ca vreau cezariana imi da dezlegare...ba chiar mi-a scris si pe scrisoarea pt dr. de familie ca tre sa revin pt control si ceva legat de cezariana.
Sper s fie bine totul pana la urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

buna fetele,

eu va citesc incontinuare dar nu am asa mult timp de scris....La multi ani tuturor celor sarbatoriti ...multa sanatate ...
am si eu o mica intrebare ..de cand cu caldurile andrei transpira si mai tare si are bubite mici pe umeri ...acum il dau cu panthenol ...as dori sa mai incerc si un alt produs ..aveti vreo sugestie ?

multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Liliana pentru bubite nu i-am dat decat cu apa, apa termala sau ser fiziologic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Buna fetelor !

Va multumim frumos pentru urari.Am fost plecati la tara aproape o luna si nu am mai intrat ca nu am avut net. Am revenit, suntem bine, Darius e un nazdravan, e cumintel si foarte dulce (modestia e trasatura mea de baza). O sa pun poze sa vedeti ce mare e !
In rest, murim de cald. O sa citesc si eu din urma sa vad ce-ati mai facut.

mamica de baietzel Darius

www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia !

pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Hey, Doina, Darius! Neatza! Ne bucuram de reveniree si speram si de o revedere in curand! Ce ziceti, ne vedem saptamana asta undeva intr-o dupa-amniaza? In centru sau in Botanic......
Ade, voi ce mai faceti?
Miha...ne vedem cand revin la lucru:)......habar nu am ce post e ala ca de ass adm.....cand revin la lucru in bag nasucul pe acolo si iti spun ce e cu el......:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana_m

buna fetele,

eu va citesc incontinuare dar nu am asa mult timp de scris....La multi ani tuturor celor sarbatoriti ...multa sanatate ...
am si eu o mica intrebare ..de cand cu caldurile andrei transpira si mai tare si are bubite mici pe umeri ...acum il dau cu panthenol ...as dori sa mai incerc si un alt produs ..aveti vreo sugestie ?

multumesc mult

Mamica lui David Andrei

Angi e foarte alergica si ea si face la fel. Eu folosesc "Calamine" e cu zinc si usuca. I-a ajutat de minune. Eu is alergica la soare si mie imi ajuta .
Pupici la burtici si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Eu as veni cu mare placere la intalneala doar sa fie dupa 6/7 ca printesa doarme pana mai tarziu. Ar fi mai usor in centru ca ajung cu 33.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

As veni si eu cu Darius sa va cunosc. Pe la 6-7 e foarte bine si pentru noi. Iar daca e in centru e si mai bine ca vin si eu cu 18.

mamica de baietzel Darius

www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia !

pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput