Gravidute si mamici de Timisoara (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Hello!:)
Prima zi de gradi a fost un succes total!:) Au zis fetele de acolo ca nu au mai avut un asa caz sa se adapteze asa de repede. S-a adaptat super,nu a plans deloc,maine ii duc si slip de baie ca au piscina si azi au facut toti copiii baie iar ea le dadea tarcoale sa intre acolo:).A MANCAT TOT:), nu a plans, a stat de la 8 .30 pana la 13.30 si ar fi si dormit acolo daca nu ma duceam dupa ea dar am decis sa o las sapt asta doar la program scurt!Dar e doar prima zi!:) Sper sa fie la fel si celelalte. Am regasit-o acolo super incantata si mi-a zis: ""mai veau a gadi""!
A invatat sa salute in engleza:)!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

felicitari pentru prima zi de gradi July! Foarte frumos, asa zi de gradi isi doresc toate mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetelor,

aici gasiti un mesaj pt mamele interesate de actiunea in instanta cu privire la masura de reducere a indemnizatiei cu 15%
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153965&whichpage=4

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaDuma spune:

nu am mai intrat de mult fetelor.. am ce recupera.. dar vin cu vesti: micutul nostru e f. bine, creste..avem 1900 grame, si multa multa energie ca nu o lasam pe mami sa doarma bine nici macar noaptea....
sincer fetelor fiul meu are atata enregie ca ma uimeste dragul de el, loveste de numa numa.
desi avem 32 sapt. nici acum nu s-a intors cu capul in jos..
de 2 sapt nu orea reusesc sa ma odihnesc noaptea, pur si simplu nu pot dormi ma prinde dimineata trreaza si nu doar din cauza loviturilor fiului meu..pur si simplu nu imi gasesc locul in pat, patrulez de prin casa noapte de nopate si merg si des la toaleta...
ce vreau sa va spun este ca am fost la oftlamolog si mi-au crescut destul de mult dioptriile am -5., am fc si examne la fundul de ochi, si zicea dr. ca ar fi bine sa fac cezariana din cauza asta , dar azi cand i-am spus medicului meu ginecolog mi-a zis sa ii duc o hartie de la oftalmolog.
voi ati avut dioptrii asa mari in timpul sarcinii? ati dus recomandare de la oftalmolog pt cezariana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

Hello!:)
Prima zi de gradi a fost un succes total!:) Au zis fetele de acolo ca nu au mai avut un asa caz sa se adapteze asa de repede. S-a adaptat super,nu a plans deloc,maine ii duc si slip de baie ca au piscina si azi au facut toti copiii baie iar ea le dadea tarcoale sa intre acolo:).A MANCAT TOT:), nu a plans, a stat de la 8 .30 pana la 13.30 si ar fi si dormit acolo daca nu ma duceam dupa ea dar am decis sa o las sapt asta doar la program scurt!Dar e doar prima zi!:) Sper sa fie la fel si celelalte. Am regasit-o acolo super incantata si mi-a zis: ""mai veau a gadi""!
A invatat sa salute in engleza:)!

va pup

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
Si tu poti face un bine: www.prosocio.ro

Ce suuuper! bravo Iulia!!!!
ai deja fetita mare si cuminte!!!

Multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

La multi ani Darius!!!
Multa sanatate si milioane de pupici de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Cristina ti-am trimis si mail.Sper sa fi ajuns.
Miha unde mergeti in concediu???
Gratiana ce mai faceti voi??

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Noi crestem. Avem deja 5 luni si jumatate. Nu prea stam prin Timisoara, mai mult pe la Lugoj, unde ne e foarte bine ca stam in curte la umbra si nu suferim de caldura. Din cand in cand mai venim si prin Timi sa nu moara tata de dorul nostru.
Ne pregatim sa plecam la Orsova, la strabunica, apoi vreo cateva zile la Baile Felix.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

LA MULTI ANI DARIUS-MARIO!

poze

Mergi la inceput

Ziua buna si calduroasa!:)
Fetele, Iulia e colega de grupa cu Victor (Elatim:))...gradi merge bine, azi ar fi dormit acolo iulia daca nu ma duceam dupa ea...de maine o las sa doarma deja ca s-a adaptat!Doamne ajuta!
Si mie imi prinde bine perioada asta, ma plimb, mai rezolv una alta, ies la cafea cu prietenele, am timp pt asociatie.....ieri am plans putin dar a trecut!:)

miha, azi am fost la lucru sa semnez scrisoarea de informare dar nu am stiut sa ajung la tine sa te vizitez:)

alinuk, studiem problema cu indemnizatia pt ca e nedrept....

Doina, la multi ani pt Darius! sa creasca mare , voinic si la fel de curajos si luptator!:) Ce mai faceti?

Cristina, da, am fata mare si nu ma gandeam ca e asa de ..inteleapta!:) Sper sa o tina!:)

Mergi la inceput

Alina, da, e recomandata cezariana mai ales la dioptrii asa de mari.....incearca sa obtii de la oftalmolog o hartie dar nu stiu daca o s aiti dea pt ca nu stiu daca isi asuma responsabilitatea....eventual sa fie doar o sugestie din partea lui scrisa! Oricum, orice ginecolog stie ca la asa dioptrii mari se necesita cezariana!

Mergi la inceput