Gravidute si mamici de Timisoara (44)
Raspunsuri - Pagina 14
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Lucia fff frumoase pozele!!!Bafta sa se acomodeze Iulia usor cu gradi!! Ale bine ai venit!!Nastere usoara!!Cu cine o sa nasti?? Cristina ti-am trimis un PM. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Cand ai trimis? ca nu stiu ce se intampla cu PM ca imi apar 2 mesaje noi si eu nu le vad

Trimite-mi mail te rog!
dyanira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina_nagy
Cand ai trimis? ca nu stiu ce se intampla cu PM ca imi apar 2 mesaje noi si eu nu le vad ![]() Trimite-mi mail te rog! Cristina mami lui Alexandru si Beatrice ![]() |
Ieri ti l-am trimis.Am mai patit si eu asa.Am tot inchis si deschis contu si pana la urma a mers.Trimit mail imediat.

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ale_iuli spune:
asa e.insa sincer m-am saturat sa fiu spectator la ceea ce se intampla.chiar acuma arata la stiri ca la resita vor sa "legalizeze" spaga ce se da doctori.ca parca nu primesc suficient asa, vor mai mult.parca era criza, sau pt ei nu este?
semnatura vrea sa spuna ca sunt insarcinata in sapt 35, iar pe bebita o va chema julia
Alexandra (35s+)
Julia Mihaela
mariaandreai spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi heello stiti cumva unde se face in timisoara aerobic pt gravidutze?? multumesc ![]() happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si 4![]() ![]() ![]() AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!! |
Ceau,
Am vazut ca ti-au spus fetele de cursurile de la Ioana. Ea face aquagym si aerobic, dar un aerobic mai soft, cu exercitii de respiratie. Gimnastica pt gravide se mai face la www.alanasfitness.ro/program.php" target="_blank">Alana's si este un pic mai dinamic. Eu le-am facut pe ambele si mi-au placut.
Maria si
Miruna(11.12.2009)
mihaser spune:
Ceau fetele!
Bine ati venit! 
Nasteri usoare si bebelusi sanatosi.
Cred ca faza cu spaga legala era la oradea...era sa-mi vina rau cand am auzit de spaga legalizata de 300 de euro...Astia nu-s normali!
In fine...nu stiu ce sa mai fac...abia astept si eu concediul!
...Noi suntem singurei...tati e plecat departe...se intoarce abia joi...Sunt cu mama, care ma ajuta cu bubulinii!
Oare ce mai face Doina?
Va pup!
gratiana77 spune:
| citat din mesajul lui Fancy Neata, fetele. Am pus poze si filmulete din Turcia in album:) Lucia & Iulia, 31.07.2008 Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia Si tu poti face un bine: www.prosocio.ro |
Super faine pozele si gagautza e o minune.
Unde ati fost, in Turcia?
poze
dyanira spune:
Cristina ti-am trimis si mail.Sper sa fi ajuns.
Miha unde mergeti in concediu???
Gratiana ce mai faceti voi??
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Fancy spune:
Hello, fetele! Multumim de aprecieri!
Gratiana, da, gagautza e o minune!:) ce faina exprimare, m-am distrat!
Am fost in Turcia, la Belek....
Fetele, azi e prima zi de gradi a Iuliei
...e tarere ciudat sentimentul asta, sa nu o vad prin casa si sa imi beau ""cafiaua"", cum spune ea:), linistita......offf, offf!!!!!
dyanira spune:
Lucia multa bafta la gradi!!!Ce trece vremea deja merge la gradi.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui Fancy Hello, fetele! Multumim de aprecieri! ![]() Gratiana, da, gagautza e o minune!:) ce faina exprimare, m-am distrat! Fetele, azi e prima zi de gradi a Iuliei ![]() Lucia & Iulia, 31.07.2008 Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia Si tu poti face un bine: www.prosocio.ro |
Ne gandim la voi! fara plansete prea multe... dar se obisnuieste ea!!
Pupiiii

4

AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!!