Gravidute si mamici de Timisoara (44)
Raspunsuri - Pagina 12
kittyescu spune:
Ciao gravidutelor si mamicilor din Timi,
Sunt si eu o graviduta in saptamana 35. Urmeaza sa nasc la Bega prin cezariana, si vreau sa va intreb cam cat se da la dr pentru cezariana?
Chiar nu stiu cat se da si nu vreau sa par ridicola (eventual imi puteti spune si la moasa, neonatolog cate se da? Stiu doar ca la anestezist se dau 50 E).
Va multumesc anticipat pentru raspuns si va doresc multa santate, nastere usoara si concediu placut.
35 +
dyanira spune:
Kittyescu bine ai venit si nastere usoara!!!
Daca nasti prin cezariana nu vad de ce ar trebui sa dai la moasa ceva.
La anestezist eu am dat mai mult decat tine si asta in 2008 cand am nascut eu dar cred ca e ok si atat.La neonatolog intre 1-3 mil se da stiu eu iar la dr eu nu mai stiu acum ca au trecut 2 ani dar banuiesc ca ceva intre 200-350 euro.Depinde si de dr cel mai bine poate gasesti pe cinvea care a nascut cu medicul tau si asa afli mai exact.Cu cine o sa nasti??Poate sunt fete pe aici care au nascut cu dr tau.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Paula La multi ani cu intarzaiere!!!
Cristina vazut pozele ff frumoase ati avut o vacanta minunata!!!
Miha cum mai e la serviciu??
Lucia e plecata? nu a mai scris demult.
Bb yasmi felicitari pt sarcina!!!
Tosha, Ade tin pumnii sa se rezolve problemele!!!
Tosha vazut poze de la ziua Angelicai.FF frumos.Va spun si eu LA MULTI ANI!!! cu intarzaiere si pt Alexia de Genny.Eu am fost plecata din tara ceva timp si nu am apucat sa urez inainte de plecare.
Despre dr Boia eu am o parere fff buna e dr lui Deiu insa poate la noi e un caz mai special ca noi ne stim dinainte si in alte circumstante.
La Bacos nu am fost dar boi ajunge probabil in curand cu Deiu vreau sa faca un control deoarece nu vb mare lucru.Stiu ca e ok ca intelege tot insa pt linistea mea si mi-a fost recomandat dr Bacos.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
cristina_nagy spune:
Dyanira, multumim!
Lucia e plecata in concediu... ar trebui sa se intoarca si ne pove ea cum a fost...
Kittyescu, cum zicea si Dyanira, depinde cu cine nasti... in functie de dr stii cat sa cotizezi. Sarcina usoara in continuare!!!
Pupici si o zi minunata!
We placut!!! 
Fancy spune:
Ciao girls.Bine v-am regasit!:)
Ieri ne-am intors din concediu, a fost excelent; am fost in Turcia 1 saptamana, a fost DE VIS, n-am sperat ca va fi asa de fain; este locatia ideala pentru familii cu copii, au multe activitati faine pt copii, animatii, mini disco. Am gasit un last minute la un pret super, Iulia nu a platit absolut nimic si deci a fost bine si din acest punct de vedere:). M-am indragostit de ceea ce fac turcii acolo pentru copii si nu numai, chiar stiu sa isi respecte turistii. In avion a fost super cu Iulia, i-a placut, imi cere si acum sa o mai duc:)....si VORBESTE ca o moara stricata, intreaba tot-tot(tze e apa? tze face bebe, tze fatze frunza etc:):)), spune poezii, canta; intalnirile cu copii acolo au schimbat-o mult, imi dau seama ce mult inseamna gradinita....
Dupa Turcia am fost 4 zile in zona Valiug-Trei Ape-Crivaia, am stat la pensiune si la rulota, a fost super, aer curat, zona superba...
Cam asta:)...si acum am revenit la realitate:) si e cam greu:)
Toshador, Ade, bafta sa rezolvati problemele cu somnul! Si noi am avut o periaoada, intre 6 luni-aparitia primului dintisor si pana la 1 an si 7 luni-cand am intarcat-o, se trezea de cateva ori pe noapte, dar nu plangea asa cum spuneti voi de fetitele voastre; acum se trezeste o data sa bea apa sau deloc daca am noroc:). Ade, si eu cred ca Olivia a ramas cu soc post vaccinare; parerea mea este ca pediatra a facut greseala cand i-a administrat 2 vaccinuri in acelasi timp,dupa noua schema de vaccinare; au fost prea multi virusi in corp dintr-o data; sper sa va reveniti repede!
Ade, intrebai pe undeva de saltea...i-am luat de la inceput una dar cand plecam cu patutul nu o luam cu noi niciodata, ne descurcam fara; eu zic sa nu iei doar pt deplasari.....
Miha, esti in co?
va pupam...o sa pun si poze asta seara cred sa vedeti ce fain a fost in Turcia; va vor convinge sa mergeti:)
dyanira spune:
Fancy super.Abia asteptam poze.Peste o luna incepi serviciul??Ce faci cu Iulia??
De abia astept sa plecam si noi in concediu.Am fost deja cateva zile in Italia si a fost super asa neplanificat dar s-a nimerit bine.
Restul fetelor pe unde sunteti?Unde mergeti in concediu cele care nu ati fost???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
bb_yasmi spune:
hello
diana unde mergeti in concediu??
mamica fericita de
2+ si
6+

AMR 4 zile !!! pana la Antalya!!
dyanira spune:
BB mergem la noi pe litoral la un hotel de 4 stele cu totul inclus sa vedem cum o fi 10 zile si imediat dupa mergem 10 zile la Praid la salina pt o cura cu Deiu.Deci vom fi in concediu 3 sapt.Sper sa fie relaxant ca dupa aia la 1 sept mi se termina vacanta...
Vroiam in strainatate la mare insa nu s-a nimerit programu deoarece avem doar 3 sapt liber in august si trebuie sa legam marea de salina si sa mergem cu masina in Turcia era imposibil.Asta e poate prindem o sapt in sept in Turcia cum am prins-o in iunie pe cea din Sicilia![]()
Distractie placuta si voua in concediu.Mergeti cu Yasmi???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fancy Ciao girls.Bine v-am regasit!:) Ieri ne-am intors din concediu, a fost excelent; am fost in Turcia 1 saptamana, a fost DE VIS, n-am sperat ca va fi asa de fain; este locatia ideala pentru familii cu copii, au multe activitati faine pt copii, animatii, mini disco. Am gasit un last minute la un pret super, Iulia nu a platit absolut nimic si deci a fost bine si din acest punct de vedere:). M-am indragostit de ceea ce fac turcii acolo pentru copii si nu numai, chiar stiu sa isi respecte turistii. In avion a fost super cu Iulia, i-a placut, imi cere si acum sa o mai duc:)....si VORBESTE ca o moara stricata, intreaba tot-tot(tze e apa? tze face bebe, tze fatze frunza etc:):)), spune poezii, canta; intalnirile cu copii acolo au schimbat-o mult, imi dau seama ce mult inseamna gradinita.... Dupa Turcia am fost 4 zile in zona Valiug-Trei Ape-Crivaia, am stat la pensiune si la rulota, a fost super, aer curat, zona superba... Cam asta:) Miha, esti in co? va pupam...o sa pun si poze asta seara cred sa vedeti ce fain a fost in Turcia; va vor convinge sa mergeti:) ![]() Lucia & Iulia, 31.07.2008 Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia Si tu poti face un bine: www.prosocio.ro |
Sambata am fost si noi la Valiug si Garana :)
Acum ma interesez de un team building acolo...cica ne da W buget!
Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!