Gravidute si mamici de Timisoara (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale_d

Cristina, am vazut si eu pozele din concediu.
Sunt foarte foarte faine.
A fost cuminte Bea in timpul zborului ?

Fetele, ati fost cumva la gradina zoologica din Szeged? V-a placut ?

Ale mamica fericita de Alexia

si noi am fost...mi-a placut...Carmina are dreptate sa iei ceva tricicleta sau carut ca e mare ca si intindere.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

heello

stiti cumva unde se face in timisoara aerobic pt gravidutze??

multumesc

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si 4

AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!!

yasmi aquagym ptr gravi se face la arena...cu Ioana...era inainte de inotul ptr bebelusi...

ai pofte? cum te simti?

Mergi la inceput

Paula , multa sanatate si fericire!

Cum te-ai sarbatorit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Antonina, sa stii ca si Alex se trezea des cand era in jurul varstei de 1 anisor dar cred ca era de la dinti si ca vroia atentie. Si eu l=as recomanda pe Bacos desi zic ca nu are nimic Angelica. La noi nu a avut efect Peritolul. Am asteptat sa creasca si totul e in regula.

Miha, cu multa placere! Sanatate! Ma bucur ca am fost de folos.
Mai mergi la aerobic? ma gandesc sa reincep si eu dupa o pauza cam lunga desi cred ca e asa de cald...
Lucia e in concediu si se simte ca in paradis :)

Bb Yasmi cum te mai simti???

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Toshador si eu am probleme cu buburuza mea. Pana la 8 luni dormea dusa, mergeam sa vad daca mai respira. Si dupa o vizita la soacra mea a inceput cosmarul. In prima noapte acolo s-a trezit de vreo 5 ori urland si de atunci tot asa o tinem. Tot de atunci a reinceput sa manance noaptea si asa suntem si acum. Sunt si nopti mai linistite, in care, in cel mai fericit caz doar maraie de vreo cateva ori. Azi dimineata s-a trezit urland si abia am calmat-o. La inceput am dat vina pe eruptia dentara dar...acum incep sa am dubii. Pediatra mea, ce sa zic, mi-a dat chamomilla, belladona, pulsatila si nimic. Ba mi-a sugerat sa merg cu ea si la biserica (eu nu ma inteleg de nicio culoare cu soacra - considera ca nu sunt suficient de grozava pentru printul ei - ).Am fost si acolo si tot degeaba.
La faza cu neurologul nu m-am gandit...dar incep sa o iau si eu in calcul. Vroiam sa ma duc la doctorita recomandata de Lucia, tot homeopata, sa vad ce zice si ea.
Culmea este ca ziua am cea mai cuminte si dulce fetita. E sociabila, vesela, rade tot timpul, se joaca, nu are nicio problema. Noaptea parca este alt copil.
Daca mergi la neurolog sa-mi spui si mie, te rog, ce a spus.

Numai bine va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

da miha mai am asa putin pana plec in concediu!!!

va multumesc pt felicitari!! cum sa ma simt..???!!!! gravidoasaaaaa.... am inceput greturile....

mamica fericita de 2+ si 5+

AMR 10 zile !!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetelor nu stiu ce pot face , de o saptamana am ochii rosii inauntru (cu firicele) unul mai tare deca celalalt....

mamica fericita de 2+ si 5+

AMR 10 zile !!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Ceau fetele.

Ieri am stat pana tarziu sa citesc despre somn rau al copiilor si am ajuns la concluzia ca a mea e bine si ca se poate mai rau. Din tot ce am citit si ce am discutat cu sotul meu am ajuns la o concluzie deocamdata vrem saptamana asta sa o monitorizam (adica sa notam tot ce face ziua si cum se comporta noaptea sa vedem daca exista legatura intre activitate si insomnie). Am mai citit ca poti sa pui o haina de a mamei purtata de cateva ori(eu am pus camasa de noapte) copilului in pat noaptea sa simta mirosul mamei. Eu am incercat sa o las sa "cante". In prima seara a plans 10 minute, mi s-a rupt inima, a doua zi mai putin si ieri a adormit cam la 4 min dupa ce a plans. Noaptea a dormit mai bine, a plans dar am lasat-o sa planga si se opreste brusc si se culca la loc.

Ade si fetita mea este foarte cuminte ziua si chiar pot sa zic ca am un copil bun. Eu incep sa cred ca e din cauza schimbarilor de mediu si prea multa agitatie. Saptamana asta incercam sa ne purtam normal fara nici un excces.

Va tin la curent cum merge cu "educarea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

helouu .. ne mai stiti??..am absentat ceva ...cam mult...

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

referitor la somn incercati o pastiluta de sedatif pc de la boiron seara pt somn nelinistit al copiilor.Eu le-am incercat pe mine pt stress bla bla si sunt minunate ..si am vazut ca se pot da si la copii..Chiar am o colega de scoala care ii da copilului ei de 1 an si are succes.

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput