nu stiu ce sa mai cred

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Tzuky, raspund la problema ta, pt ca despre Germania cunosc mai multe decit despre Italia.

Asigurarea medicala: tu esti la stat si sotul la privat? Pt ca daca amindoi la stat , nu e prea mare diferenta la ce se oferta copilului. Asigurarea privata e f scumpa, probabil ca de aia isi pune problema.

Problema banilor si a nesigurantei tale ce drepturi / ajutor poti sa primesti: in Germania sunt anumite asociatii, de genul Caritas sau Pro familia, unde pina in saptamina 20 de sarcina poti sa iti faci o programare si discuta cu ei problema banilor si a planificarii sarcinii. Iti vor da ei sfaturi de unde poti primii ajutor financiar, ce formulare ai de completat, ce drepturi ai tu ca gravida (indeosebi la servici) si ca mama, ce obligatii are partenereul tau fie ca recunoaste copilul sau nu. Intreaba doctorul tau ginecolog sau moasa care sunt aceste asociatii si nu ezita, du-te cit mai curind! Nu sta dupa partener, dupa cite stiu programarea asta merge numai pina in saptamina 20 . La o asemenea programare e bine sa ai cu tine contractul de serviciu si de asigurare medicala, contractl de inchiriere a locuintei (de exemplu daca aveti 50/50 pe locuinta poate fii important la calculul ajutorului, aci nu stiu clar, pt ca eu nu am folosit acest ajutor). Cu cit cineva care stie legile si drepturile mamicilor si gravidelor bine de tot te v-a lamurii, cu atit vei putea sa iei in liniste o hotarire. Succes si sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetelor.Nu am mai scris aici pt ca domnul se uita tot ce scriu.Nu prea ma pricep io la pc-uri asa ca nu stiu cum face si ce face.
Tzuki-imi pare rau pentru tot ce ti se intampla si imi pare rau ca din ce in ce mai multe femei ajung sa sufere.Ce sa va zic problema e delicata si nu stiu cand o sa ies din ea.
Acum stau linistita pana se mai isca un scandal,cred ca este mai bine,mai acord o sansa sa vedem daca stie sa o aprecieze.Aseara vorbeam de noi un piccccccc(yasmine iti dau ceeamai mare dreptate in ceea ce ai zis).I-am zis daca intr-o zi vin si-ti zic ca nu vreau sa mai stam impreuna ce zici?Raspunsul lui:"te impusc".Nu ma surprinde raspunsul,sunt vorbe si atat.Stateam si ma gandeam apoi ca poate ceva totusi se schimba,macar de dragul copilului.Nu e chiar unul sa-i nu-i pese de mine,dar sunt anumite lucruri care ma doboara si ma fac sa-mi pierd increderea.O sa mai astept un timp sa vad cum decurg lucruriile.
Va pup.Multa sanatate

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

CAMI sa-ti traiasca Sebastian ...e adorabil...iar tu vigilenta da?
Mai reciteste ce ti-am scris ....si fi atenta sa nu si bage si el nasul in mesajele tale
Fetele te pot invata cum sa-ti stergi urmele....
numai bine!

Mergi la inceput