nu stiu ce sa mai cred

nu stiu ce sa mai cred | Autor: camicreata

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor.Din pacate voi deschide inca un subiect in legatura cu relatia mea.Am mai vb despre relatia mea de multe ori,dar cred ca imi va face bine sa aud parerile si sfaturile voastre.Am ajuns la capatul puterilor,simt ca nu mai pot.
Pe scurt sa nu va plictisesc.Eu binenteles sunt romanca el este italian.La inceput totul bine,frumos,vise impreuna,zambete imbratisari,sarutari etc.Totul sa treminat can a auzit ca sunt gravida,sa nu se inteleaga gresit copliul l-am vrut amandoi f mult,am consultat mii si mii de doctori,am asteptat un an sa vina ingerasul.Dupa ce a aflat ca sunt gravida au inceput scandalurile,nu-i mai covenea nimik.Primul scandal la facut cand eu eram gravida in 2 sau 3 luni.Stateam in ap cu sora mea si cumnatul.Aspart usa a daramat prin casa si cearta incepea din nimikuri.Atunci am crezut ca trebuie sa-l iest ca poate se va schimba,poate e nervos ca trebuie sa munceasca mai mult pt sosirea copilului etc.Am facut cea mai mare greseala din viata mea ca l-am iertat.In fine a tecut.Burtica crestea noi tot mai indepartati stateam,ne-am mutat la casa noua,nu va zic ca am frecat la casa asta cu burta mare in genunchi stateam si frecam gresia.OK am treminat si casa de facut si vine luna octombrie sa nasc.
In ziua cand am nascut nu trebuia sa stau nici acolo linistita si acolotrebuia sa ma enerveze.Ne-am certat si dupa o ora de cand a venit ingerasul la lumina.Din cauza lui ta-su care niciodata nu-i covine nik si trebuie sa fac cu ma-sa pe ascuns totul si tac-su trebuie sa stie ca e totul ok.Este o mare dizordine in familie,tatal lui nu prea stie multe.Sa vb insa de noi.
Dupa ce am nascut ca orice femei nu ai chef de nimik(ma refer la "amor"),ai dureri e normal vrei sa stai cu copilul etc.Dar nici el nu zice nimik ca ar vrea sau stiu io ce.Au trecut mai mult de 4 luni si el nu zicea nimik.Intr-o zi nervoasa l-am intrebat io daca nu ma mai vrea,ii este scarba de mine,sunt prea grasa tot felul de intrebari care ma turburau.L-am intrebat si daca are pe alta tot ce aveam de spus,el zicea tot timpul ca nu.
Pe scurt de cand am nascut am facut dragoste de vre-o 5 ori.Nu va zic ca am hormaniiiiiiii varza,au inceput sa se bata intre ei..Cand il intreb ceva zice ca este de vina micutul care doarme cu noi si maia re seri cand doarme la el in patut.In acele seri cand doarme la el in patut el ori doarme,ori e obosit.M-am gandit ca are pe alta,dar cand are timp de ea.La munca merge cu sotul surorii mele si imi zice tot,in week-end e acasa,cand are timp?Nu stiu ce sa mai fac am numai 24 de ani si sa stau o viata dupa unul nu cred ca este normal.
Va multumesc pt rabdare si sper sa-mi deschideti ochiiiisincer nu mai rezist.

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

noi putem sa spunem ca-i alba sau neagra insa doar tu stii cu adevarat ce iti doresti si ce poti sa faci!
Tu ce ai vrea sa faci? tu crezi ca la un moment dat viata voastra o sa devina miere si lapte? Asa cum ai spus, ai doar 24 de ani si timpul trece! Nu astepta cai verzi pe pereti ca nu apar.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Nu stiu la ce sa ma astept,io tot sper sa se trezeasca la realitate.Imi pare rau de pitic ca altfel as plec.Este greu sa plec ,nu suntem casatoriti,el mi-a deschis o firma,sa gandit el bine cum sa ma prinda.Daca inchid firma trebuie sa platesc in jur de 30 de mii de euro,copilul e cetatean italian,nu am cum sa-l iau.Nu stiu e greu nu am pe nimeni sa ma indrume,sa stie legile,sa stie daca pot pleca fara probleme.Fara copil nu pot pleca,ar insemna ca viata mea se termina in acel moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dar iti dai seama ca nu o sa ai nicodata o viata linistita acolo cu un asemenea barbat, da ?
Eu oricum nu inteleg de ce-ti doresti apropierea fizica de el, dat fiind cum s-a comporat in trecut, scuze, nu te judec, doar ma mir in loc sa te bucuri ca nu te persecuta

Nu poti intreba un avocat despre toate detaliile ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Eu nu inteleg de ce trebuie sa te intorci in tara, mai ales ca ai un rost deja acolo (firma, casa, copilul cetatean italian). Cu tatal copilului clar nu ai un viitor impreuna, pot doar sa prevad ca abuzurile vor fi din ce in ce mai dese si mai grave. Depinde doar de tine daca il supui si pe copilul vostru sa fie partas la asemenea comportament de animal.

Solutia vazuta de mine: separare completa de tatal copilului, restrictie prin judecatorie (adica nu are ce cauta la mai putin de 500 m de voi, un exemplu).

Si da, si mie mi se pare bizara mirarea ta: aia cu lipsa intimitatii. Eu as fi usurata complet sa stiu ca are pe alta, pe bune!

Mergi la inceput

Eu tin la el si sper sa se schimbe si sa fim o familie unita.Dar cred ca e doar din partea mea aceasta dorinta.Nu stiuuuuuu.Noi stam intr-un sat f mic,sa ma duc la un avocat imi trebuie bani si nu am,in acela-si timp mi-e si frica el cunoaste lumea pe aci.Daca fac ceva tre sa fac fara sa afle el si sa actionez inaintea lui.Nu e asa usor cum pare.

Mergi la inceput

Casa e a lui,noi nu suntem casatoriti ,firma a deschis-o el e de electricitate io nu inteleg nimik.Cateodata mi-e scarba de el nu vreau sa-l vad,sunt clipe cand zic ma poate daca ii mai acord inca o sansa se schimba.De asta am si deschis subiectul ca sa primesc sfaturi,sa imi luminez mintea,poate e cineva care stie legile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Esti tanara, poate si de asta ai sefe-urile legate de familia ta unita si fericita. Insa asa ceva nu exista! Nu cu cineva care sparge usa in casa, care declanseazacearta la o ora de la nasterea copilului.

Si de ce sa te ascunzi de el? Nu tot va trebui sa afle intr-un final ce ai decis tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ai doua posibilitati:
stai si rabzi si incerci sa-l recuceresti (doar tu stii pentru ce) sau cauti o modalitate de a-ti afla drepturile si iti cauti alte scopuri in viata in fct de posibilitati.
Insa pt asta trebuie sa stii exact ce esti dispusa sa suporti si sa faci , dar mai ales trebuie sa-ti clarifici tie ce-ti doresti in fct de ce poti avea.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

dupa cum pui problema esti gata...ai decis ca nu se mai poate face nimic si gata asuma-ti ca viata ta s-a terminat (ti-au ajuns 24 de ani)
Nimeni nu spune ca o sa fie usor dar toata lumea stie, stie, stie, ca el nu o sa se schimbe in veci si ca la voi in casa nu o sa fie mai bine decat este acuma si ca in viitorul apropiat o sa sufere si copilasul.
Ce in Italia nu se desparte lumea? nu exista divorturi? impartire custodie, refacere viata, etc. Nu spun sa va tiganiti si sa va faceti rau. Spune-i si lui ca asta nu-i viata si mai bine v-ati despartii si fiecare si-ar reface viata.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Inteleg ce ziceti voi.Io i-am spus de multe ori ca mai bine mergem fiecare pe drumul lui si el ce mi-a raspuns..."Tu poti pleca copilul ramane aici,nu ai casa nu ai cu ce sa-l intretii,e cet italian,nu ti-l da tie."Cred ca orice mama cand aude aceste cuvinte se gandeste nu o data de mai multe ori ce tre sa faca,de asta vreau macar sa stiu cat de cat legile.Nu vreau sa fac ceva apoi sa-mi para rau toata viata.Vreau sa stiu doar daca statl imi da mie copilul.Ma ameninta tot timpul cand zic ceva ca-mi va face rau si mie si surorii mele care e aici cu sotul.Imi repeta tot timpul ca nu o sa-mi lase copilul si ca va face tot posibilul sa-mi faca viata un calvar.De asta vreau sa ma interesez fara sa stie el.Nu vreau sa actioneze el inaintea mea.Pe mine nu ma inmtereseaza ce mi se poate intampla mie,dar nu vreau a raman fara copil.

Mergi la inceput