Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *150*
Raspunsuri - Pagina 4
Ellenuta spune:
neata
saru-mana de cafea, alex .. mie sa-mi dai sa-mi bag direct in branula ..
eva e mai bine, insa, anna mi-a facut febra si tuseste usor .. e clar ca a luat de la eva .. nici nu stiu ce sa fac, sa incep direct sa-i dau antibiotic sau sa mai stau. dr ei e plecat in grecia si nu am cum sa merg s-o vada .. in plus, sunt si eu atinsa, ma doare in gat, il simt inflamat, tusesc, imi curge nasul ....
imi vine sa ma arunc de la etaj ..
nu am reusit sa citesc din urma .. sa ma iertati, va rog .. aam vazut doar minunate poze cu adunare de dovlecei la techila acasa .. minunati cu totii si cu mamicile lor. si am mai vazut poze frumoase cu zeinuca la baita in suportul ei. e o frumoasa!
va pupacesc
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
monica_dicut spune:
Neatza e vineri
Momentan avem o zi buna, cu trezire la 7, normal, in picioare, cu zambet larg , papat, busilit un pic rostogolit si de pe la 8 si ceva iar nani . Sa speram ca o tinem asa.
Mai fetelor, va aduceti aminte ce zicea AIda noastra draga de luna plina? Voi stiti ca zilele astea a fost luna plina? Cred ca din cauza asta au fost dovleceii nostri dragi intr-o pasa proasta. DAr de acum le va trece, ok? Vine weekendu, sunt si taticii acasa, ia sa vedeti ce bine o sa fie
Pe mine ma bate un gand sa plec la tara cu Zgati pt vreo saptamana doua, la iarba verde, sa-l tin si io pe zapacitu asta mic cu picioru in iarba si sa-i dau sa bea apa de izvor . DA acum ma gandesc ca tre sa plec cu toata casa dupa mine.
POate ma ajuta si pe mine fetele care au mai plecat in deplasari sa-mi spuna ce merita si ce nu merita luat. Acolo am toate conditiile ca la oras, deci nu e problem, dar ma gandesc daca sa ma car cu steamer, cadita, castroane, biberoane, perii de spalat si alte cele dupa mine . Eu sunt convinsa ca voi pleca cu 10 genti dupa mine doar pentru el, cu mancare cu haine cu electrocasnice , puii mei, cand ma gandesc imi cam trece cu plecatul.
Si apropos, ce zicea Iulika de BRucu ca plange la baita. EU nu l-am bagat pe Zgati in cada mare, in schimb am incercat sa-l spalam direct cu dusul. MArog, a incercat mama la ea ca nu avea cadita si l-a bagat in lighean si ii dadea cu dusul. Si uuurla copilu meu si tot asa se prinsese ca o maimutica de mama si vroia sa iasa din cada. Noi am pus atunci pe seama faptului ca s-a miscat apa in lighean ca un val asa. Insa zilele trecute l-am spalat eu singura dupa o kkceala in cadita direct cu dusul, si aceasi manifestare a avut-o. De aici am dedus ca de dus ii e defapt frica. Apa clar nu era fierbinte ca era mai mult calaie deci nici asta n-ar fi motivul. Si nici dusurile noastre nu sunt din acelea cu presiune mare, ba dimpotriva, ca eu ma enervez mereu ca la claia mea de par nu reusesc niciodata sa ma clatesc asa cum trebuie. Ideea era ca ma gandeam ca poate din cauza asta urla si ai vostri, asta era ideea placintei. Da io asa stiu, sa ma lungesc precum placinta da stiu ca ma iertati
In alta ordine de idei, cu regimul asta, nu mia stiu ce sa-i dau copilului sa manance. DE 5 zile ii dau numai supa de radacinoase si orez fiert cu carne la gratar, mar copt si banana. S-o fi saturat si el si din cauza asta nu o manca ma gandesc. Alte idei pt regim? Bine, eu ma gandeam, usor usor, sa reintroduc si restul de alimente.
Duamna techila, eu stiu ca ne asteptati cu drag , dar cum ai spus, e muult prea departe. Hai ca as veni pe centura dar in timpul saptamanii e naspa si pe acolo. Ar mai fi o varianta sa ma cuplez cu anamaria sa venim impreuna si asa cineva se poate ocupa de copii sa nu urle. Oricum, multumim de invitaciones . DA invidoasa tot sunt.
Fragutza draga, dar ce s-a implinit Natalixa si ce a crescut, sunt socata. Si frumoasa cat voi amandoi la un loc . Si ma bucur din suflet ca v=a trecut DA, off, sa dea Dumnezeu sa nu mai apara.
Ma uitam si la Alexutul de Lullaby si mi s-a rupt sufletul cand am vazut obrajorii. sa treaca si la el
croco, felicitari pentru intalneala.
Si apropos, haideti mai mamicilor sa facem si noi o intalneala mare undeva intr-un parc de "mijloc" gen Cismigiu, Tineretului sau Carol. Fac dovleceii acusica un anisor si noi nu ne-am mai vazut. CE ziceti?
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
mary_07 spune:
Buna dimineata
Alex,si io am nevoie de portie dubla de cafea,ma simt extreeem de obosita cu toate ca am dormit pana la 8 jumate
Andraiulia,glad to see u ,felicitari pt prezentare si abia astept sa vad poze noi cu gogoshica
Elle,imi pare tare rau ca nu ati scapat de raceala,sanatate multa fetelor si tie
Monica,nu prea stiu ce sa-ti zic,eu personal nu am steamar si ma descurc f bine si fara el...sticlute si perie as lua,lingurite la fel..eu una de fiecare data cand am mers la mama/soacra i-am dat de mancare din castronasele lor.Pupici lui Zgatix cel cuminte
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
aricelul spune:
Neata fetelor,
nu am apucat sa recuperez prea mult, dar am vazut ca a fost petrecere mare zilele trecute...si am ratat-o ... si am mai vazut ca sunt si o gramada de poze noi ...sper sa reusesc sa ma uit si eu ca tare mult imi place de dovleceii nostrii.
Eu sunt putin cam adormita, deoarece Maria s-a gandit sa sarbatoreasca "cu noaptea-n cap" ... s-a trezit pe la 4 si a mai adormit abia pe la 6 dimineata, dupa ce am tot plimbat-o prin camera, ne-am jucat putin, etc... iar apoi la 7 jumatate era in picioare, la propriu ca m-am si speriat cand am vazut-o ca nu am auzit-o deloc cand s-a trezit ....
Deci azi sarbatorim 9 luni . Va astept cu mancarica buna si multe prajituri delicioase ... si bineinteles nelipsitul tort ... poate mai pe seara reusesc sa mai pun si eu ceva poze (si sper sa si recuprez din ultimele capitole)
Monica apropo de ce scriai cu intalnirea ...chiar ma gandeam ca noi nu ne-am vazut deloc prin IOR cu toate ca eu vin zilnic ... dar probabil nu avem aceleasi ore de plimbareala ...
Ne vedem mai pe seara ca acum ne pregatim de iesit in parc
_
Maria (28.08.2009)
mary_07 spune:
La multe lunite Maria
Si la multe lunite si pt Chiara,o asteptam pe mami ei sa mai intre si pe la noi
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
madalina84 spune:
Neatza fetele
ALEX multumim pt cafea,cum se prezinta Zeina azi?
ANDRA ce ma bucur ca ai intrat si ne-ai dat de veste,felicitari pentru prezentare,ce mai face cocheta Shiopie?asteptam pozici cu ea
MONICA eu iti spun in mare cam ce am luat eu la mine:am luat blenderul dar nu castronul ci cealalta parte care e inalta,am luat razatoarea de sticla de care m-am folosit f mult,perie de biberoane,lingurita de-a lui,pastile si hainute.Cadita nu am luat si nici de aici nu am cumparat,am folosit cada mare sau ghiuveta,castroane la fel,le-am folosit pe ale sora-mii sau eventual borcanas ramas.In mare iti cam trebui juma de casa dar cel mai mult haine,caci cu mancarea eu recunosc ca i-am dat si de la borcanase caci lui ii place mai mult ca mancarea facuta de mine.
ELLE multa sanatate la toate trei,sa scapati repede de raceala
MARY te ,am vazut ca scriai ieri de baietii ca sunt cuminti,bravo
ARICELUL la multe lunite pentru Maria sa creasca mare si sanatoasa
Am vazut si poze frumoase de la TECHILA cu bebici care sunt fenomenali,mai atractie mare oalele alea ale Techilei
Apropo de baie nici lui Iri nu-i place sa-l dau cu dusu.Sa stiti ca si noi am avut ieri o zi de pomina desi il laudam ca e cuminte de dimineata dar m-am inselat,toata ziua a fost un craonit,am fost la terāsa si ma plans de se uita toata lumea la mine caci eram sg ca Andre cu mama erau pana la un magazin si lui nu-i convenea nimic,nici in brate,nici in carut,nici jucarii,nici bricheta,absolut nimic...imi venea sa urlu ca nu stiam ce sa-i mai fac.Acasa aceasi problema dar mai finut si bineneteles ca m-a tinut pana la ora 2,oare cine m-o fi pus sa-l invat sa se ridice in picioare,caci eu il legan cate o juma de ora si il pun in pat si el in secunda doi e in picioare si apoi incepe sa urle ca nu se mai poate da jos.In fine,povesti de copii dar va spun sincer ca mi-e mila de mine,nu stiu daca ai vostri sunt la fel de rasfatati dar al meu e sub orice critica si nu glumesc cand spun asta sau exagerez caci el daca nu-i convine ceva se da cu capu pe spate si incepe sa urle sau arunca cu jucarii sau te musca sau sau
Va doresc o zi frumoasa si bebici cuminti
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina84 Sa stiti ca si noi am avut ieri o zi de pomina desi il laudam ca e cuminte de dimineata dar m-am inselat,toata ziua a fost un craonit,am fost la terāsa si ma plans de se uita toata lumea la mine caci eram sg ca Andre cu mama erau pana la un magazin si lui nu-i convenea nimic,nici in brate,nici in carut,nici jucarii,nici bricheta,absolut nimic...imi venea sa urlu ca nu stiam ce sa-i mai fac.Acasa aceasi problema dar mai finut si bineneteles ca m-a tinut pana la ora 2,oare cine m-o fi pus sa-l invat sa se ridice in picioare,caci eu il legan cate o juma de ora si il pun in pat si el in secunda doi e in picioare si apoi incepe sa urle ca nu se mai poate da jos.In fine,povesti de copii dar va spun sincer ca mi-e mila de mine,nu stiu daca ai vostri sunt la fel de rasfatati dar al meu e sub orice critica si nu glumesc cand spun asta sau exagerez caci el daca nu-i convine ceva se da cu capu pe spate si incepe sa urle sau arunca cu jucarii sau te musca sau sau |
Salutare!
Hai ca e tare Iri. Nu-mi vine sa cred ca un copil asa mic poate sa faca faze de genul asta. Are personalitate, ce mai.
La multi ani pt Maria!
Luto, ai fost totala aseara cu gradinita Techilei. faza tare e ca eu ma uitam la poze si era si sotul in camera si m-a intrebat daca sunt la gradinita.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
delia79 spune:
La multe lunite sarbatoritei Maria , sa cresti mare si frumoasa.
Vazut si eu pozici de la Techila, superbe!! nu am cuvinte sa spun cat de dragalasi si frumosi sunt dovleceii si cat de frumos se joaca impreuna
Vazut si o domnisoara mica in cada la baita, aka Zeina, are niste mutrisoare de te da pe spate , o frumoasa!
Manga si Andra, ce dor mi-a fost de voi, va pup dulce fetelor
Mada, nu-ti fa griji cu Iri, eu n-am bunici si matusici in preajma si soimita face aceleasi scheme, mai ales la oboseala. Eu cred ca e vorba de personalitatea lor adorabila . Pupam baietu .
Asa de mult ma bucur ca ati descris comportamentele puiutilor, ca incepusem sa intru la griji , credeam ca sunt eu dusa cu pluta si total incapabila sa ''educ'' soimita. Acum inteleg ca e o ''etapa'', speram la vremuri mai bune. In alta ordine de idei, soimita spune ma-ma-ma de ma topesc , vrea in picioare TOATA ZIUA, de am spatele flenduri, oasele mainilor nu le mai simt demult, talpile sunt niste chestii extrem de dureroase, dar sunt fericita! E drept ca mai am zile blue, cand ma resimt ca eu nu am timp absolut deloc pt mine si ma apuca toti nazbacii cand ma uit la unghii si par, dar na.... sper sa apuc si zile mai bune.
Sunt prin preajma, pupam dovlecimea
Ah, si crap in mine cel putin jumate de kil de dulciuri zilnic
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
delia79 spune:
Elle, multa sanatate la toate trei, nu exista ceva siropele de intarirea imunitatii pe la plafar? Pupam zanele mici si pe cea mare
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
crissa.81 spune:
buna fetelor.eu nu prea scriu ca nu prea am timp dar sa stiti ca va citesc tot timpu cu mare placere si cu mult drag pt. ca si eu am o dovlecica ,Melissa Maria.tot am vrut sa pun si eu niste poze si azi am reusit in sfarsit zic eu.nu ma prea pricep la calc. si am reusit sa mi fac cont pe Webshots.sper ca le puteti vedea.pup toti dovleceii si le doresc multa sanatate si crestere frumoasa. http://community.webshots.com/photo/2005233820106518683jTeMeG