Expozitie BARBIE si LEGO la Zone Arena
hello,
a fost cineva pana acum la expozitia cu ocazia aniversarii a 50 de ani de Barbie si Lego ce are loc in perioada 14 mai - 16 iunie la Zone Arena (din Floreasca)? as vrea sa aud impresii inainte ca poate sa mergem si noi pe acolo...
http://www.goingout.ro/barbie-si-lego-la-zone-arena/
multumesc!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Qamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karligutza hello, a fost cineva pana acum la expozitia cu ocazia aniversarii a 50 de ani de Barbie si Lego ce are loc in perioada 14 mai - 16 iunie la Zone Arena (din Floreasca)? as vrea sa aud impresii inainte ca poate sa mergem si noi pe acolo... http://www.goingout.ro/barbie-si-lego-la-zone-arena/ multumesc! karligutza sunt mamica Adelutei _ ALAPTATUL HELPLINE _ |
da
deci nu, nu se merita
pretul la bilete f mare (si pt copii si pt adulti), niste "coridoare" cu vitrine cu papusi, papusile sunt puse sus astfel ca un copil de 3-4-5 ani nu ajunge, am carat Bia in brate ca sa poata vedea
cateva jucarii, dar degeaba- eram singurii care vizitau
lego- putin, in vitrine, don;t touch:D
cinema -noi am prins un film barbie, scaunele incomode, am rezistat vreo 15 minute...
poate sunt eu subiectiva si compar cu muzeul jucariilor din Praga unde am vazut o expozitie Barbie care ne-a lasat pe toti 3 cu gura cascata, insa asta de acum n-o recomand
Your heart is my piñata..
karligutza spune:
am inteles!
multumesc mult Noe pt. raspuns! ai fost convingatoare si deci n-o sa ma aventurez daca e asa! am vazut si eu ca e 15 lei intrarea in timpul saptamanii... pomeneai ceva si de pret pt.copil? cat costa pt.copil? eu ma gandeam ca pustii au intrare libera pe langa parinti.. la muzeul satului de ex.unde am fost vinerea trecuta, pentru fetita mea de aproape 3 ani n-am platit nimic!
sooo, a mai fost cineva? cineva "incantat" de eveniment?
o zi buna la toata lumea!
si weekend placut!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
Qamar spune:
citat din mesajul lui karligutza am inteles! multumesc mult Noe pt. raspuns! ai fost convingatoare si deci n-o sa ma aventurez daca e asa! am vazut si eu ca e 15 lei intrarea in timpul saptamanii... pomeneai ceva si de pret pt.copil? cat costa pt.copil? eu ma gandeam ca pustii au intrare libera pe langa parinti.. la muzeul satului de ex.unde am fost vinerea trecuta, pentru fetita mea de aproape 3 ani n-am platit nimic! sooo, a mai fost cineva? cineva "incantat" de eveniment? o zi buna la toata lumea! si weekend placut! karligutza sunt mamica Adelutei _ ALAPTATUL HELPLINE _ |
20 ron pt 1 adult si 15 ron pentru copil peste 3 ani, asta in weekend
mi se pare exagerat pt ceea ce ofera
copilul meu de 4 ani nu ajungea la vitrine, poate ca ar fi tb sa puna bilet dupa inaltime, nu dupa varsta:-))
Your heart is my piñata..
catincutza spune:
Categoric nu merita! si noi am fost si Maria s-a plictisit....si a fost cam scumput.
karligutza spune:
mercic Noe inca o data si daaaa.. mi se pare si mie scump pt.atata lucru! deci nu ma duc la nicio Barbie, mai bine ma duc la un magazin ca vedem la papusele pe acolo, pe rafturi de sus pana jos si invers!
mercic si tie Catincutza!
imi imaginam expozitia asta altceva decat ce-ati povestit voi!
noapte buna! zzzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
miflore spune:
Si noi am fost, sambata seara.
Nu merita sub nicio forma, un parinte si-un copil 35Ron si nu vezi nimic, niste vitrine aiurea. O porcarie.
karligutza spune:
citat din mesajul lui miflore Si noi am fost, sambata seara. Nu merita sub nicio forma, un parinte si-un copil 35Ron si nu vezi nimic, niste vitrine aiurea. O porcarie. Mihaela si Ana Maria Poze AICI |
fain feedback!
si ce 'minunata' si 'nemaivazuta' e reclama agasanta de pe programele de desene animate de pe TV! chiar n-au fost in stare sa faca ceva foarte placut, daca tot stau cu targul lor vreo luna asa.... rusinica organizatorilor (poate le transmite cineva )! plictisesc copiii si parintii pe bani multi...
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_