crese bune de stat sau particulare
Dragilor si dragelor,
As avea nevoie de o cresa buna (ma rog, ffff buna)pentru fetita mea care in sept va avea 1 an si 2 luni. Zonele ideale ar fi: sector 6, sector 5 sau undeva in centru: Piata Romana, Universitate, Izvor.
Nu prea am gasit discutii pe tema creselor si as avea mare nevoie de parerile voastre.
Multumesc!
Starchi&Randunica
Raspunsuri
starchi spune:
Chiar nimeni nu-si duce copilul la cresa? Eu sunt sg 
care ar face pasul asta?
Starchi&Randunica
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui starchi Chiar nimeni nu-si duce copilul la cresa? Eu sunt sg ![]() care ar face pasul asta?Starchi&Randunica |
Nu esti singura, si eu il am pe piticul meu la cresa 4 si sunt foarte multumita. Din pacate nu cred ca-ti este de folos pentru ca la noi la cresa nu primesc (oficial) decat copii din sectorul 4 sau ai caror parinti lucreaza in acest sector. Este si departe de zona pe care o mentionezi, este in Berceni.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
starchi spune:
Jasmin,
multumesc pentru raspuns. Intr-adevar e departe de mine.
Mai astept pareri, poate cineva stie de vreo cresa buna in zonele mentionate de mine.
Cu drag si urari de bine piticului,
Starchi
CameliaBianca spune:
Relativ aproape de Romana am auzit de o cresa in zona aviatorilor - charles de gaulle.
Doar ca nu cunosc pe nimeni care sa aiba copilul acolo, deci nu stiu sa spun daca merita. Little Angels cred ca se cheama.
alexionut spune:
incearca la cresa militari in setorul 6 (cred ca de cateva saptamani se numeste centrul multifunctional harap-alb)eu am piticul acolo de 2 ani si sunt f multumita.Directoarea este medic pediatru deci are si cine sa-ti dea un sfat in privinta sanatatii copilului daca vei avea probleme vreodata. Mie imi place acolo este f frumos si curat, mancarea este buna, meniul variat si doamnele de la grupa sunt dragute.Piciul meu este asa de incantat sa stea acolo pana si in week-end imi zice sa-l duc la cresa la copii.Merita sa incerci dar trebuie sa mergi de acum sa-l inscri pt la toamna.
starchi spune:
cameliabianca, multumesc. E cam departe, nu prea e in drumul meu.
alexionut: la fel, multumesc. m-am uitat pe net, vad ca are o prezentare f buna pentru o gradi de stat. chiar pare ok. daca ai si copilul acolo si esti multumita ma bucura cu atat mai mult. cred ca ma voi duce sa o vizitez!
Drag,
Starchi
SEPH0RA spune:
Eu pot sa iti spun de cresa Ciobanasului (pe care o recomand cu caldura) dar este in sect. 2 (zona Vatra Luminoasa).
julyjuly spune:
Starchi,
Daca stai in sector 6 in cartier Drumul Taberei o cresa buna e cea de pe Aleea Compozitorilor, la Drumetul. Asa i se zice in zona. Eu n-am avut copilul acolo, dar am auzit lucruri bune despre ea.
july
14+
starchi spune:
Sephora, am auzit de cresa Ciobanasul, numai de bine intr-adevar, e in schimb fffff departe de mine. Multumesc oricum pentru sugestie!
Julyjuly, multumesc, am trecut-o pe lista, la vizitat si analizat
.
Eu stau in militari si mi-ar trebui ceva in apropiere sau in drum spre serviciu (pta Unirii).
tuturor
Starchi
sigada spune:
Eu sunt interesata de cresa Dudesti din sectorul 3. Stie cineva ceva despre acesta cresa?