crese bune de stat sau particulare

crese bune de stat sau particulare | Autor: starchi

Link direct la acest mesaj

Dragilor si dragelor,

As avea nevoie de o cresa buna (ma rog, ffff buna)pentru fetita mea care in sept va avea 1 an si 2 luni. Zonele ideale ar fi: sector 6, sector 5 sau undeva in centru: Piata Romana, Universitate, Izvor.

Nu prea am gasit discutii pe tema creselor si as avea mare nevoie de parerile voastre.

Multumesc!

Starchi&Randunica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Chiar nimeni nu-si duce copilul la cresa? Eu sunt sg care ar face pasul asta?

Starchi&Randunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui starchi

Chiar nimeni nu-si duce copilul la cresa? Eu sunt sg care ar face pasul asta?

Starchi&Randunica

Nu esti singura, si eu il am pe piticul meu la cresa 4 si sunt foarte multumita. Din pacate nu cred ca-ti este de folos pentru ca la noi la cresa nu primesc (oficial) decat copii din sectorul 4 sau ai caror parinti lucreaza in acest sector. Este si departe de zona pe care o mentionezi, este in Berceni.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Jasmin,

multumesc pentru raspuns. Intr-adevar e departe de mine.
Mai astept pareri, poate cineva stie de vreo cresa buna in zonele mentionate de mine.

Cu drag si urari de bine piticului,

Starchi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaBianca spune:

Relativ aproape de Romana am auzit de o cresa in zona aviatorilor - charles de gaulle.
Doar ca nu cunosc pe nimeni care sa aiba copilul acolo, deci nu stiu sa spun daca merita. Little Angels cred ca se cheama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexionut spune:

incearca la cresa militari in setorul 6 (cred ca de cateva saptamani se numeste centrul multifunctional harap-alb)eu am piticul acolo de 2 ani si sunt f multumita.Directoarea este medic pediatru deci are si cine sa-ti dea un sfat in privinta sanatatii copilului daca vei avea probleme vreodata. Mie imi place acolo este f frumos si curat, mancarea este buna, meniul variat si doamnele de la grupa sunt dragute.Piciul meu este asa de incantat sa stea acolo pana si in week-end imi zice sa-l duc la cresa la copii.Merita sa incerci dar trebuie sa mergi de acum sa-l inscri pt la toamna.

Mergi la inceput

cameliabianca, multumesc. E cam departe, nu prea e in drumul meu.
alexionut: la fel, multumesc. m-am uitat pe net, vad ca are o prezentare f buna pentru o gradi de stat. chiar pare ok. daca ai si copilul acolo si esti multumita ma bucura cu atat mai mult. cred ca ma voi duce sa o vizitez!

Drag,

Starchi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEPH0RA spune:

Eu pot sa iti spun de cresa Ciobanasului (pe care o recomand cu caldura) dar este in sect. 2 (zona Vatra Luminoasa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Starchi,

Daca stai in sector 6 in cartier Drumul Taberei o cresa buna e cea de pe Aleea Compozitorilor, la Drumetul. Asa i se zice in zona. Eu n-am avut copilul acolo, dar am auzit lucruri bune despre ea.

july

14+

Mergi la inceput

Sephora, am auzit de cresa Ciobanasul, numai de bine intr-adevar, e in schimb fffff departe de mine. Multumesc oricum pentru sugestie!

Julyjuly, multumesc, am trecut-o pe lista, la vizitat si analizat .

Eu stau in militari si mi-ar trebui ceva in apropiere sau in drum spre serviciu (pta Unirii).

tuturor

Starchi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigada spune:

Eu sunt interesata de cresa Dudesti din sectorul 3. Stie cineva ceva despre acesta cresa?

Mergi la inceput