Licurici de ianuarie-februarie 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anna sper sa am o fetita la fel de vioaie ca si vlad

Carmen sa imi scrii si mie pe mess mai multe amanunte despre cazare

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Patricia scriu diseara.
Si noi tot fetita vrem, insa speram sa fie mai cumintica...

Poze ..

Stefanel cel mititel este un nazdravanel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Selene am luat carutul de la Carrefour,de la bertoni-198ron.Are copertina,buzunar mic la copertina si un mic cosulet jos si e stil umbrela.Se da si un pic pe spate,nu pana jos ca e sport,dar merge.E perfect,imi usureaza f mult plimbarile si mersul cu David pe unde am nevoie,ca e si usor.Eu voiam unul usor si mic,k din ala mare si greu am si zau k preferam sa-l car in brate decat sa ma car cu celalalt carut.Numai ca dupa ce-l caram in brate,imi venea sa plang de dureri la coloana.Eu operatia nici n-am mai pus-o la socoteala,ca doar la 2 sapt dupa operatie am stat singura cu David si l-am tot luat in brate pe aici prin casa....
Ma intrebai de mop si aspirator..pai eu nu am covoare peste tot,aveam unele micute,insa pe cel din living l-am scos.Dureaza max 10min sa dau cu aspiratorul si inca 20 sa dau cu mopul in toata casa.Si inca 10 min sa sterg ici colo,praful,k n-am multa mobila sau mai deloc:))) si gata.David isi bea lapticul in timpul ala sau inca doarme,ca ma trezesc inaintea lui si numai bine cand se trezeste el e totul ok,sa poata zburda prin toata casa:)Apoi vase pot spala si daca sta el langa mine si trage de sertare..sau fac mancare ,sau bag la spalat,sau intind rufe..Il car dupa mine peste tot daca am treaba,ca n-am cu cine-l lasa,asa ca daca am nevoie de apa,cobor cu el in brate si iau apa si tot asa:)

Miere,Aidan e frumos mai,arata a baietel..ce vrei si tu acu?Si eu plang dupa carliontii lu' fii-miu,dar ii e mai bine acum,ca lui deja ii puteam face codita si doar l-am tot tuns(de 5 ori chiar),insa ii creste repede.

Asa am rezolvat si problema caratului cutiilor cu pulmozyme,ca nu stiam cum sa fac sa-l iau ca trebuie sa stea la rece si o geanta termoizolanta e 100 ron si zau ca pt cateva ore nu-mi dadea mana sa dau atatia bani pe-o geanta din aia.
Acum tot scot lucruri din bagaj,pun altele,apoi ma razgandesc si tot asa..si nu ma pot hotari la care sa renunt ca parca am nevoie de toata casa.:))))
Va pupam si va dorim numai bine.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua la toata lumea!

Jupan doarme asa ca pot sa scriu si eu

Am avut un week-end tare fain. Foarte plin dar tare fain. Sambata am avut appointment cu Financial Planning Manager-ul, apoi cumparaturi, fuga-fuga acasa sa adunam nitel si apoi... chef monstru pana la 1 jumate dimineata Iar ieri... vizita la niste prieteni olandezi care locuiesc la tara (ocazie buna de probat bere de urzici, cidru de capsuni si alte chestii faine si super-organice facute chiar de ei), inca o scurta vizita la niste veri in Stirling ca tot eram prin zona si in final barbecue la niste prieteni in Glasgow. Burgari, kebab de miel, costite, ananas cu zahar si rom la barbecue, sarmale (nu la gratar ), copii si catei alergand peste tot... si din nou am ajuns in pat la 1 noaptea

Chiar voiam sa va intreb si sa atrag un pic atentia la subiectul "financial planning". Voi ati discutat cu cineva gen banca, brokeri etc despre financial planning? Stiu ca e un subiect sensibil si... nu prea ne place sa ne gandim la asa ceva, dar e musai sa ne gandim ce aranjamente avem in caz ca... patim ceva. Noi stam destul de prost acum cu banii dar unul din ultimele lucruri la care am renunta sunt asigurarile. Macar asa stim ca daca se intampla ceva cu vreunul dintre noi copilul ramane cu casa platita, datoriile noastre (care iele egzista si nu sunt chiar micute) achitate si niste bani (o suma destul de consistenta). Iar urmatorul punct in plan e testamentul. O sa spuneti ca sunt morbida... dar aici lucrurile astea sunt luate foarte in serios, chibzuite... si necesare din pacate.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ledi drum bun si sa fie cu folos! aveti grija de voi!

Dark noi avem asigurari de viata amandoi, pt vreo 200.000 de dolari, ne costa f putin pe luna ceva in jur de 3 dolari pe mine si vreo 10 pe barbate-miu. Daca se intampla ceva Doamne fereste banii astia intra intr-un fond si cel putin ii vor reveni lui aidan, ma rog tutorelui lui, daca este inca minor la vremea respectiva. Aici situatia e complica un pic pt ca nu am avut timp sa desemnam pe cineva, tb neaparat sa fie cineva din us pt ca e legea tampita care spune ca copilul nu poate parasi spatiul american, adica nu poate fi luat de bunici si crescut in Ro. De aia vreau sa ii fac si cetatenie romana, ideea e ca tutorele desemnat aici ar tb cumva sa il duca intr-o excursie in ro si sa il lase acolo, ceea ce nu e tocmai legal, in fine...mi-e greu sa ma gandesc la asta, sper sa avem o viata lunga si sa ne bucuram de Aidan si de copii care vor mai veni.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Ledi, ma bucur ca ai cumparat caruciorul si ca esti multumita de "afacere". Spor la impachetat si, daca nu ne mai auzim... drum bun si sa va fie cu mare folos calatoria si statul la Timisoara. Daca ne mai auzim... iti mai urez mai incolo drum bun, ca nu strica

Miere, e dulce rau Aidan, o sa treaca julitura si nu o sa ramana urme.

Cristi, ma bucur ca va simtiti bine. Mare mare MARE atentie la ciuperci, dragelor...ai mei sunt medici si stiu de la ei ca in fiecare an se intampla tragedii in Romania. Noi in familie nu mancam ciuperci decat din cele cumparate de la magazin, sau cu certificat de provenienta. Acum multi-multi ani, doi verisori de-ai nostri au murit intoxicati cu ciuperci culese din padure (fetita avea vreo 10 ani si baietelul 3) . Ciupercile le mancasera intreaga familie la o petrecere organizata de un prieten PADURAR, deci om care cunoastea padurea si ciupercile (murit si el) Deci... mare mare atentie.

Ingrid, bine ai revenit! Vad ca Alex se dezvolta frumos . Si zici ca ii plac fetele...da' pun pariu ca si el are lipici la ele

Anna, Vladutul e un scumpic Asa-i, cand e vreme faina si sunteti toti e pacat sa stati in casa, trebuie profitat de timp.

Pup pe toata lumea si revin...hai ca profit si eu de liniste si pace si spal blidele

Dark Bendis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

dark - si noi avem asigurari, cu greu le platim dar le platim. apoi de la lucru avem o asigurare care plateste o parte din credite daca...

ciuperci am mancat la un restaurant super de fite de la noi, chiar nu ma asteptam la ce preturi au sa foloseasca din cine stie ce surse

Mergi la inceput

He-he las blidele pentru mai incolo ca "nu arde".

Cristi, daca le-ati mancat la restaurant a fost probabil doar o indigestie nasoala, chiar ma indoiesc ca un restaurant ar cumpara ciuperci "de la piata" (adica culese "de pe deal" de diversi particulari si scoase la vanzare cu galetusa la taraba). Nu ca ar fi grozav sa faci indigestie...

Miere, asa-i... nu costa mult asigurarile de viata...a mea costa 8 lire si a lui Niall vreo 20 (el e implinit 40 de ani dar e asigurat pentru vreo 250 de mii, eu doar pentru vreo 60). Noi mai avem si agigurare "home and contents", asigurare pe ipoteca (adica in caz de... casa e automat platita) plus "critical illness" adica in caz de boala nasoala tare si deci imposibilitate de munca se plateste casa si primim si niste bani. Nici una nu e scumpa tare... dar se aduna. Nici noi inca nu am ales tutore pentru Mister in caz de... dar in cazul nostru e mai usor, suntem cu totii cetateni EU.

Dark Bendis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

nu stiu dark, ca mai multi am patit-o. important e ca a trecut si ca nu a fost si carol cu noi, ca sigur ar fi vrut sa pape din toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

SALUTARE FETELOR!
Incerc sa pun un link de poze sa vad daca imi reuseste.

[url=http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/MAI2010#]POZE NOI[/url]

14+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput