"Abdomen extra-plat (26)"
Raspunsuri - Pagina 15
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina io vreau sa stiu de unde imi cumpar "Insanity" asta. Se gaseste in RO? Eu sunt adepta extremismului in sport....si la kg . Inca ma resimt dupa febra musculara, nu am fost capabila sa fac mai mult de 30 min bicicleta in wk, i-am mai dat si cu o bere rece ca era cald rau asa ca nu am cu ce sa ma laud.Tot ma apuc eu de Atkins ala. Aaaa si am studiat si problema abdomenoplastiei daca nu scap de pieile astea. Parca mi s-a desprins pielea de corp asa o tin in mana :( Marina |
Marina se descarca de pe torenti..ca orice in romanik noastra.
Eloise, da Denisa e mai bine...e la faza de cojite. Ca sa nu se complice am tinut-o in casa dar jumatate de zi pe putin cu usile deschise. Acuma as cam vrea sa o scot afara cu toate ca a fost tare intelegatoare...nu s-a scarpinat si nu mi-a zis odata ca ar vrea afara.
Ieri am executat vreo 50 min cu Chalean, un antrenament cu greutati si clar am febra. Astazi as vrea ceva usor..eventual un program de abdomene si ceva bicicleta.
Elena & Denisa
hannen spune:
Conchita ma gindesc rusinata de cite ori am dat bir cu fugitii.Mi-e ciuda ca nu pot sa fiu consecventa.Ma apuca brusc o disperare,mai ales cind vreau sa-mi cumpar ceva si sta ca naiba pe mine si zic,gata de maine fac si dreg.Ma tine 2-3 zile,cel mult o luna si apoi gata.
De data asta presimt ca va fi altfel!De ex. deja am slabit un kg.
Nu vreau dieta!Vreau sa maninc sanatos si sa fac miscare asa cum zici tu,incet,incet macar cite 30 de min. pe zi pt. tot restul vietii.E esential pt. sanatatea mea !
eloise,ai fost mortala cu Shaun boy.Gata am priceput,cred ca avem aceasi parere.
Deus, si tu esti mortala cu popcornu tau.
Cred ca o sa ma apuc si eu de mers ,scari,alergat usor.Si eu am munti,dealuri,scari la riu...numai vointa imi trebuie!
ele,sa nu-mi zici ca pitica ta are varsat de vint!!
A mea ,cea mica a terminat lunea trecut.De vineri le-a lovit pe celelalte doua.Azi nu au mai facut febra si majoritatea bubitelor au facut coaja.Mai avem citeva cu apa dar pina joi sper sa scapam.Deja s-au plictisit ingrozitor in casa.Pling ca vor la gradinita si scoala.
Mijlocia are maine excursie la gradina zoo si vor face poze cu un sarpe imens,iar ea vroia neaparat sa se duca .Deocamdata nu s-a prins ca e maine.Sa vezi ce scandal imi face,deja zice ca-i vina mea ca nu o las la gradinita.
Azi am papat asa cum am zis o salata de dimineata cu un ou fiert si putina brinza.
O cafea neagra.
La prinz doi mini burgers de tofu(ramasi de aseara) cu supa si salata.
La prinz am bagat putina miscare,vreo 20 de min.
Iar cina a fost cod facut intr-o picatura de canola oil.Creveti fierti(ca am luat doua caserole ieri) ,supa si salata.
Fetele au avut si fried rice cu legume.Eu,pohta`n cui!
A,dupa o ora de somn la prinz m-am trezit cu ideea sa-mi fac o cafea cu o lingurita de miere si o picatura de lapte.
Cit am pacatuit??E grav?Sincer,dupa cafeaua asta m-am simtit putin mai bine,a disparut senzatia de lesin de foame.
conchita spune:
Hannen, nu ai de ce te rusina, e bine ca perseverezi. ai renuntat altadata, e ok, considera tot ca pe o lectie de invatat, poate nu era momentul, poate aveai alte stressuri. important e ca nu renunti la planul asta sa faci ceva PENTRU TINE, pentru sanatatea ta. am pierdut faza cu alimentatia ta, scuze. de ce e rau sa mananci orez si sa bei cafea cu lapte? si eu tot cu miere mai indulcesc cafeaua cateodata, cand am chef. esti la dieta aia south beach cumva, fara carbohidrati deloc? eu mananc orez brun sau rosu, negru, e de rau? pastele sunt multigrain, paine mananc rar, o feliuta prajita, dar si aia e integrala. imi place quinoa mult, dar si cous cous, mai fac si mamaliga, taco si enchilade si alte mexicanisme. nu-s la dieta, mananc echilibrat, din toate grupele de nutrienti cate putini si, cel mai important, de buna calitate - nu cartofi albi (sau extrem de rar), da cartofi dulci. nu prajeli, nu friptane inotand in grasimi, in schimb cat mai multe alimente in starea lor naturala sau doar usor preparate. reguli de-astea. tu vad ca mananci la micul dejun un adevarat pranz.:-) eu am cereale cu fructe dimineata. insa, ceva ce am invatat la subiectul asta, depinde mult ce fructe (contin zahar) si cate, ca eu sunt innebunita dupa ele si risc sa fac exces. eu nu le am cu dulciurile, asta e salvarea mea, insa sunt pofticioasa rau la fructe, as manca intruna, cam asta e incercarea majora la mine. ca uite, desi stiu ca nu e bine fructe dupa ora 3 pm, cateodata nu rezist si mai fac un smoothie din toate cele pe la orele amiezii sau chiar serii.
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Conchita ma gindesc rusinata de cite ori am dat bir cu fugitii.Mi-e ciuda ca nu pot sa fiu consecventa.Ma apuca brusc o disperare,mai ales cind vreau sa-mi cumpar ceva si sta ca naiba pe mine si zic,gata de maine fac si dreg.Ma tine 2-3 zile,cel mult o luna si apoi gata. De data asta presimt ca va fi altfel!De ex. deja am slabit un kg. Nu vreau dieta!Vreau sa maninc sanatos si sa fac miscare asa cum zici tu,incet,incet macar cite 30 de min. pe zi pt. tot restul vietii.E esential pt. sanatatea mea ! eloise,ai fost mortala cu Shaun boy.Gata am priceput,cred ca avem aceasi parere. Deus, si tu esti mortala cu popcornu tau. Cred ca o sa ma apuc si eu de mers ,scari,alergat usor.Si eu am munti,dealuri,scari la riu...numai vointa imi trebuie! ele,sa nu-mi zici ca pitica ta are varsat de vint!! A mea ,cea mica a terminat lunea trecut.De vineri le-a lovit pe celelalte doua.Azi nu au mai facut febra si majoritatea bubitelor au facut coaja.Mai avem citeva cu apa dar pina joi sper sa scapam.Deja s-au plictisit ingrozitor in casa.Pling ca vor la gradinita si scoala. Mijlocia are maine excursie la gradina zoo si vor face poze cu un sarpe imens,iar ea vroia neaparat sa se duca .Deocamdata nu s-a prins ca e maine.Sa vezi ce scandal imi face,deja zice ca-i vina mea ca nu o las la gradinita. Azi am papat asa cum am zis o salata de dimineata cu un ou fiert si putina brinza. O cafea neagra. La prinz doi mini burgers de tofu(ramasi de aseara) cu supa si salata. La prinz am bagat putina miscare,vreo 20 de min. Iar cina a fost cod facut intr-o picatura de canola oil.Creveti fierti(ca am luat doua caserole ieri) ,supa si salata. Fetele au avut si fried rice cu legume.Eu,pohta`n cui! A,dupa o ora de somn la prinz m-am trezit cu ideea sa-mi fac o cafea cu o lingurita de miere si o picatura de lapte. Cit am pacatuit??E grav?Sincer,dupa cafeaua asta m-am simtit putin mai bine,a disparut senzatia de lesin de foame. |
Da, varicela=varsat de vant. Are deja 8 zile de stat in casa. Nu a avut multe bubitze ca probabil macar atata efect a avut vaccinul ala antivaricela de la 1an jumate.
Elena & Denisa
hannen spune:
Conchita,daca vezi cit am apucat sa maninc din bolul meu mic de salata la micul dejun te-ar lovi plinsul de mila mea.
Oricum masa de dimineata e cea mai importanta,nu?Sa stii ca nu am avut alta brinza decit felii de alea de se pun pe paine si se topesc la cuptor,asa ca o felie de aia am taiat si pus in salata.Si cu un ou.A fost cit sa nu lesin pina la prinz,iar cu fetele mele daca am luat 3 inghitituri.
Nu tin nicio dieta anume insa deocamdata mi-e frica sa maninc orez,cartofi,paste,paine.La paine astept pina gasesc de aia integrala,eu una n-am vazut pina acum dar se poate sa fie si din cauza ca nu m-a interesat.
Chiar ma gindeam sa-mi fac o mamaliga cind o sa ma incumet sa fac pui .Deocamdata nu am chef de niciun fel de carne.
Orez brun o sa-mi iau ca sa scap de un stress dar am inteles a miroase urit (in afara de faptul ca e mult mai scump fata de cel alb,cel putin aici).
Crede-ma,sunt legata de casa cu fetele astea bolnavioare.Insa cind s`or face bine colind tot orasul sa invat unde se vind produsele care imi trebuiesc mie.
Ele,ale mele nu au facut niciuna vaccinul iar pitica a facut o forma foarte usoara de varicela.Nici febra nu a avut,iar bubite nu stiu de-a avut vreo 20 de toate.Mijlocia e cam la mijloc cu situatia,putina febra 2 zile si putine bubite,insa cea mare a batut recordul.
Febra 3 zile,greata si bubeeee,e plinaaaaaaa,plinaaa!
Dar avem medicamente de baut si doua feluri de creme.Le-am pictat ca pe dalmatieni,dar invers.
Sanatate multa piticutei tale.
emaaimee spune:
Ele, of saracuta de ea. si eu am avut varsat de vant anul trecut in martie.
Hannen, bravo pt un 1kg. nu te lasa. o sa urmeze si altele. asa eram si eu legatde haine. nu imi mai trebuia nimic cand vedeam si oglinzi peste tot in cabina de proba. esential e ca ai inceput. tot cereale imi plac si mie dimineata, dar e ok si ce papi tu. ai inceput sa ai grija de tine si sa mananci sanatos si mie mi-a fost f greu sa fac sport, dar am reusit.
nu are nimic ca bei cafea indulcita& lapte asa iti place. si mie la fel. ocazional miere, e ok. cu cat vei avea restrictii mai putine iti va fii mai usor. ti-e pota de ceva dulce ia: doar o gura sau uneori premiaza-te cu o bucatica mica si gata.
Conchita, nici eu nu fac sporturi extreme si nu as putea. cu spatelele meu si genunchii sunt ok cu ce fac acum. sunt multumita de conditia mea. nu mai merg pe scari rulante, etc.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
moana spune:
(astazi de dimineata m-am cantarit si aveam cu 3 kg mai putin. stiu ca nu e mare lucru, ca din cele 82 mai sunt multe de dus, ca trebuie sa ma tonifiez, dar e un inceput, nu?)
ce nu am reusit inca sa fac: sa ma apuc de vreo forma de miscare (inca studiez), sa nu mananc dupa 6 (ajung cu copilul la 7 acasa si mai mananc fructe), sa nu mananc fructe ca innecata, sa mananc portii mici
ce am reusi.t sa fac: sa beau 2-3 litri apa pe zi, sa beau apa cu lamaie dimineata si seara, sa nu mai mananc dulciuri, sa fac 4 min. de miscare pe zi (Leg Magic), sa prestez cate un periaj uscat in fiecare dimineata.
sunt in cautare de casti wireless ca sa pot face miscare de dimineata fara sa imi trezesc familionul.
hannen spune:
moana,felicitari pt. cele trei kg!BRAVO si la mai multe!
Eu daca ma vad la 55 cred ca sarbatoresc!Si daca ajung la 50,ma marit!
emaaimee,multumesc pt. felicitari si incurajari.Dar si pt. sfaturi.
Asa e vorba,ca-i buna apa cu lamaie?eu stiam de Sassy Water,cea pe care ne-a imparatasit-o Conchita anul trecut.O mai face cineva?
Deci apa asta cu lamaie cum se prepara,doar storci din oki juma sau o lamaie intreaga?In cita apa?Si ce rol are?
Si mie imi plac cerealele,dar v-am ziz ca nu stiu care`s alea bune,n-am in casa decit musli asa ca ma lupt cu ele deocamdata.
Azi n-am mincat dar imi pastrez o rezerva pt. mai tirziu cind si daca o sa mi se faca foame.
cind ies din casa ma aprovizionez bine si cu nuci si cu seminte si tot ce mai gasesc.
Ele spune:
Off topic:
Hannen care sunt indicatiile medicilor de acolo: cat o tin in casa? Mai are cateva fara coaja dar noi nu i-au mai aparut de joia -vinerea trecuta.
Moana felicitari!! Ai dat f bine jos si repede chiar.
Stai prin zona si sa vezi ce motivata o sa fii.
Elena & Denisa
carolinah spune:
N-am mai intrat de o vreme pt ca am constatat ca dezvolt o mica dependenta de DC si mie imi place sa fiu libera.
Voi intra din cand in cand, probabil saptamanal, dar cam atat.
Sunt OK cu sportul, studiez South beach diet si cam atat.
Va pup si ne vedem saptamana viitoare.