"Abdomen extra-plat (26)"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

S-a intors forumul cu susul in jos fratilor!Deja m-a luat durerea de cap.
Ia sa ma concentrez pe dieta mea
Deus,multumesc pt. link.A,si ce-i cu apa de lamaie "a la Deus"?Am pierdut ceva??
Lumi,multumesc de primire.Ai iertat dezertoarea?Cine-i Shaun ala si de ce te-ai reprofilat?cu billy ce-ai facut?Ai dat divort?

eloise,asa o sa fac.O iau catinel ca babutzele .Faza nasoala e ca iar ma dor toate incheieturile.Tare mi-e teama ca m-a lovit o artrita.

Azi am prestat o salata cu mai multe buruieni decit ieri,cu putina brinza si un ou fiert.
Am senzatia ca,ccc cafeaua neagra mai tare ma lesina la stomac.Spre deosebire de aia dulce care imi taia foamea instant.
Pfii ce ma dor degetele ,picioarele si in cotul sting.Tot incerc sa vad daca am vreo vinataie dar nu reusesc.Nici nu pot pune cotul pe birou.M-am ramolit de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata...azi pe fuga:-)
revin mai tarziu

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
fetele,multumesc de primire!!
eu cu sportul cred ca o iau incet si probabil o sa incep cu pilates caci pare mai pentru mine care m-am rablagit de tot.
azi ma duc sa fac stoc de iaurt si legume,in special morocv si gulie ca doar pe astea le pot manca crude.
apoi ca tot ii fac lui fii-miu niste supa crema o sa presetez si eu desi nu-mi place.
ma bucur cand scrieti meniul pe o zi,ma mai inspir si eu.
deus,saru'mana de link.
luminita,ai o vointa de fier,te admir mult
xio,ai avut la banchet niste pantofi superbi,in general imi plac culoile tari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata fetele
eu ma pregatesc de munca, afara e cam innorat si asa as fi dormit

musso,merci dar la mine nu mai e vorba de vointa de cand a intrat Shaun in viata mea, e numai placere
inainte da, chiar aveam nevoie de vointa..de multe ori ma apucam de sport pentru ca trebuia sa imi misc fundul, nu pentru ca vroiam neaparat si nah ca nu m-au tinut workout-urile alea(asta ca sa ii raspund si lui Hannen)
dar cu Shaun boy e alta poveste, el e o provocare zi de zi si energizantul meu dupa zile obositoare..cred ca s-a nascut pentru mine:-)) si altii ca mine

si ca sa incepeti saptamana cu pofta de viata, lasati doamne iarta-ma discutiile despre mancare si delectati=va aici cu ceva delicios
http://www.youtube.com/watch?v=Io1kpcZ_GtI&feature=fvw
http://www.youtube.com/watch?v=bmeCC53FKes&feature=related

eu deja am facut o pasiune pentru dansatorul ala cu plete..e ceva de speriat lupu'':-))

gata, plec la munci..revin diseara cu un Cardio power cred sau un brazilian ceva
v-am pupat

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

S-a intors forumul cu susul in jos fratilor!Deja m-a luat durerea de cap.
Ia sa ma concentrez pe dieta mea

loool.

Allure, mi-a scapat data, spune-mi cand e ziua ta. si daca te mai aud o data zicand ca esti grasa si ai pulpe de nush care, ma supar. uita-te si tu la pozele dinainte si de dupa, ai zilioane de motive sa fii mandra de tine, este incredibil ce-ai reusit cu vointa si munca multa. si esti frumoasa, punct.

bun venit noilor membre de grup.
si tre sa citesc din urma serios, scrieti cu viteza luminii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Luminita,spor la munca!
eu tot nu m-am lamurit cine e Shaun boy-ul ala sau despre ce brazilieni zici tu.Poate pina imi creste barba si ajung in toiag aflu si eu.
Pina una alta ,ca sa nu-mi creasca barba alaturi de sunci am mai bagat o repriza de vreo 20min de pilates.Deja am febra musculara dupa portia de ieri,dar catinel,catinel o sa scap si de dureri si apoi in viitorul cit mai apropiat o sa fiu o baba sexoasa.

Dar daca o mai citesc pe conchita zicind de munca multa ,cred ca dau bir cu fugitii!
Ai mila de zana puturosilor si lasa-ma in iluziile mele ca merge si fara prea multa munca!Ca stiu eu la ce fel de munca te referi.De aia de ardeeee tot.cind ai senzatia ca ti-ai dat foc cu benzina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen
Dar daca o mai citesc pe conchita zicind de munca multa ,cred ca dau bir cu fugitii!
Ai mila de zana puturosilor si lasa-ma in iluziile mele ca merge si fara prea multa munca!Ca stiu eu la ce fel de munca te referi.De aia de ardeeee tot.cind ai senzatia ca ti-ai dat foc cu benzina!

stai sa vezi ca nu e chiar asa, in alb si negru. :-)) Allure a reusit cu multa munca, dar eu am alta experienta si am ajuns la alte concluzii. :-)) cand am muncit si io ca ele cu d'alde billy si alte minuni, mi-am rupt piciorul, mai precis genunchiul. acum, de cand ma rezerv doar pentru yoga si ocazional lotte, insa fac mile si mile de mers pe jos zilnic, rezultatele sunt excelente si ma simt bine si arat bine si o sa arat si mai bine. plus ca ies la aer curat, vad lucruri noi, intalnesc oameni noi, ce mai, numai avantaje. ideea e ca se poate pe calea scurta si intensa, lucru admirabil si model de urmat, dar se poate si pe calea care ajunge la ploiesti trecand pe la paris, ca nu ne zoreste nimeni. plus, eu pledez pentru low impact la sporturi, asta pentru ca sunt patita si pentru ca sufar enorm la gandul ca iarna asta nu am ajuns sa schiez si nu stiu daca voi mai putea vreodata din cauza de genunchi. Hannen, si daca alergi un kilometru, si daca te plimbi la pas un kilometru, tot caloriile alea le pierzi. important e ca ajungi la capatul kilometrului. :-) nu te avanta cu schimbari majore din prima, ia-o usor, schimba doar un obicei zilnic pentru o perioada, apoi inca unul, ca daca incepi iar cu hei rup, iar dispari si strig dupa tine si-mi raspunde ecoul. catinel si succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Hannen, depinde pe cine intrebi despre Shaun boy. Luminita deja ti-a spus ca e antrenorul ideal si cu el exercitiile sint pura delectare :). Eu ti-as spune ca e un workout nazi care conduce, printre altele, un program de exterminare in mod elocvent numit "Insanity"

Eu deocamdata simpatizez intensiv cu fetele lenese pentru ca am fost (si basically, sint) pina de foarte curind aidoma lor. Cel putin in ceea ce priveste antrenamentele intense ceva in mine se revolta si nu pricepe la ce bun sa iti dai sufletul si sa te zbuciumi asa tare cind poti sa stai blind si sa faci cel mult citeva plimbari domoale prin parc cu copilu' sau hai, sa mai iesi cu bicicleta din cind in cind .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

am revenit

suntem diferite si iubim sporturi diferite, nici mie nu-mi plac cele gen cardio care scot sufletul din tine, eu la alergat nu fac viteza ci alerg catinel, catinel, 10-12 ture de pista, combin cu scari, genoflexiuni, flotari...sariturile de tip aerobic nu-mi plac.
Mie imi place mult inotul, handbalul, sala de fitness...pilates si yoga ma plictisesc de moarte, cand aud vocea de pe dvd imi vine sa ma culc, cand repeta aceasi figura a z-oara imi vine sa-mi fac popcorn si sa privesc filmul:-)
Mi-ar place si mie sa am ce are Conchita, dealuri si munti, parcuri, gradini...eu sunt pro plimbare/catarare, activitati in aer liber.

Ma duc sa hranesc puisorii de pisica

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

io vreau sa stiu de unde imi cumpar "Insanity" asta. Se gaseste in RO? Eu sunt adepta extremismului in sport....si la kg . Inca ma resimt dupa febra musculara, nu am fost capabila sa fac mai mult de 30 min bicicleta in wk, i-am mai dat si cu o bere rece ca era cald rau asa ca nu am cu ce sa ma laud.Tot ma apuc eu de Atkins ala.
Aaaa si am studiat si problema abdomenoplastiei daca nu scap de pieile astea. Parca mi s-a desprins pielea de corp asa o tin in mana :(

Mergi la inceput