Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 8
Olgutzika spune:
Alexia, Sugubina, drum bun! Sa va intoarceti odihniti si sanatosi.
Ce de mamici noi, bun venit! Sarcini usoare si bebei sanatosi !
Miruna, saru'mana. O sa fac o incursiune, cred ca vinerea viitoare, va tin la curent.
Alinushca, asa este . Si aici Municipalul a primit inca o bila alba de la mine pentru faptul ca rapid dupa ce iesi din sala de operatii si ajungi in postoperator, ti-l aduce pe bebe in brate si ti-l lasa cat doresti. Mie mi-a adus-o dupa o ora, deci la doua ore de viata ale ei, si nu au luat-o decat ca sa o schimbe. In rest a stat la tzitzi si a facut nani la mine in brate, nu ma mai saturam sa o mangai si sa ma uit la ea. N-a scos un sunetel, draguta de ea, era asa de linistita, ochii i-a deschis abia a doua zi, iar cand se trezea se agata de tzitzi si nu mai avea nevoie de nimic. Ce dor imi e!!
Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
beatrice75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui florina22
Neata, si eu am maine eco, cat m-am rugat sa treaca timpul mai repede numai eu stiu! abia astept sa vedem ce mai face si cum se mai balaceste piticul pe acolo. noua la 12 sapt ne-a zis ca in proportie covarsitoare este baiat, eu parca simt ca e baiat de la inceput si m-am obisnuit mult cu ideea ca e baiat...e f ciudat pt ca inainte sa raman insarcinata eu imi doream ffff mult o fetita, si nah acum ca mi s-a sucit creierul.. [+16 sapt] |
lA MINE TOTI, PARINTI, SOCRI, UNCHI, MATUSI,sotul isi doreau baiat. Doar eu ziceam ce-o fi!Daca mi se schimba carutul acum....dar nu cred!pt ca mi s-a spus"definitely boy"
15+
Mami de baiat
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika Alexia, Sugubina, drum bun! Sa va intoarceti odihniti si sanatosi. Ce de mamici noi, bun venit! Sarcini usoare si bebei sanatosi ! Miruna, saru'mana. O sa fac o incursiune, cred ca vinerea viitoare, va tin la curent. Alinushca, asa este . Si aici Municipalul a primit inca o bila alba de la mine pentru faptul ca rapid dupa ce iesi din sala de operatii si ajungi in postoperator, ti-l aduce pe bebe in brate si ti-l lasa cat doresti. Mie mi-a adus-o dupa o ora, deci la doua ore de viata ale ei, si nu au luat-o decat ca sa o schimbe. In rest a stat la tzitzi si a facut nani la mine in brate, nu ma mai saturam sa o mangai si sa ma uit la ea. N-a scos un sunetel, draguta de ea, era asa de linistita, ochii i-a deschis abia a doua zi, iar cand se trezea se agata de tzitzi si nu mai avea nevoie de nimic. Ce dor imi e!! Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |
Gata, nasc la Municipal, ca din cate imi ziceti voi aici, te lasa permanent cu bebeul in brate...Doamne, ce frumos!
15+
Mami de baiat
beatrice75 spune:
Miruna, abia astept sa-mi spui daca ti s-a indeplinit dorintza cu bebeul!
15+
Mami de baiat
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
Gata, nasc la Municipal, ca din cate imi ziceti voi aici, te lasa permanent cu bebeul in brate...Doamne, ce frumos! 15+ Mami de baiat |
dar si obositor ....
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
mirunam spune:
citat din mesajul lui Olgutzika Si aici Municipalul a primit inca o bila alba de la mine pentru faptul ca rapid dupa ce iesi din sala de operatii si ajungi in postoperator, ti-l aduce pe bebe in brate si ti-l lasa cat doresti. Mie mi-a adus-o dupa o ora, deci la doua ore de viata ale ei, si nu au luat-o decat ca sa o schimbe. In rest a stat la tzitzi si a facut nani la mine in brate, nu ma mai saturam sa o mangai si sa ma uit la ea. N-a scos un sunetel, draguta de ea, era asa de linistita, ochii i-a deschis abia a doua zi, iar cand se trezea se agata de tzitzi si nu mai avea nevoie de nimic. Ce dor imi e!! Olga 15+ cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |
Intai mi l-au arata cum a rasarit. Era asa luuung si subtire . Dupa ce m-au brodat mi l-au adus imediat, cred ca nu a durat mai mult de 20 de minute. Tot ei l-au chemat si pe tati, fara sa zic eu nimic. Aici intr-adevar au fost super! Nu ma asteptam. Din acel moment nu l-a luat nimeni de langa mine.
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 +
Olgutzika spune:
Beatrice, da, te lasa, asta incurajeaza. Dar usor nu e, sa stii. Eu am avut noroc, ca am stiut de la bun inceput ca trebuie sa ma bizui cat mai mult pe mine insami si ca e posibil sa primesc minim ajutor de la asistente ( dar nu a fost deloc atat de rau pe cat ma "montasem" eu ) si ca am avut lapte repede. Daca nasti natural, asta deja e o problema aproape rezolvata, la cezariene e mai delicat.
Dar unele organisme suporta mai greu durerea, si nu e o fericire sa te ridici din pat taiata la fund sau la burta si sa iei botul in brate si sa ai grija de el, sa il alini cand plange si tot asa.
Te simti neputincioasa cand plange, e o cumpana si pana invatati amandoi cum sta treaba cu tzitzi...cu somnul o iei razna...repet, trebuie sa fii pregatita, si lumea ta si a lui bebe se va schimba fundamental! Dar cel mai bine va e unul langa celalalt, asta e clar.
Si daca nasti natural, si bebe sta la salonul de bebei, ce am facut? Ideala e nasterea naturala si sistemul rooming-in, am zis ! Cine poate, e minunat!!!!
In alta ordine de idei, de azi trebuie sa iau 10 zile Magne B6, pe urma 10 zile vitamina E, pe urma 10 zile vitamina C 500. Pentru trombofilia de care raman suspecta . Mai ia cineva ceva din cele de mai sus?
Stiu ca Tutunaru da Magne B6, Rala, tu ce iei?
beatrice75 spune:
Dar pe tati il lasa sa stea mai mult cu noi?ma gandesc ca in caz de cezariana, poate mai am nevoie si de o mana de ajutor!
15+
Mami de baiat
Olgutzika spune:
AncaD, gand la gand .
Miruna, noi de tati nu am avut parte, ca nu a avut voie in postoperator . A refuzat sa semneze pentru distrugerea placentei pana nu o vede pe Sof ca e bine si nu stie ca si eu am iesit cu bine din cezariana. Pe ea i-au adus-o imediat dupa ce a vrut sa o vada, sa ma uit la ce ora i-a facut pozele, cred ca la cateva minute dupa ce a scos-o din sala de operatie. La mine a venit o infirmiera sa imi spuna ca ma intreaba el cum ma simt, i-am transmis ca sunt ok si atunci a semnat .Ce frumos ca ati fost toti trei impreuna asa repede !
mirunam spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Dar pe tati il lasa sa stea mai mult cu noi?ma gandesc ca in caz de cezariana, poate mai am nevoie si de o mana de ajutor! 15+ Mami de baiat |
Nuuu!!! Sunt ingrozite de vizitatori, mori de plictiseala. Eu am avut in rezerva o fata cu cezariana si nu ii lasau sotul mai mult decat pe al meu. Oricum era genul de "pretioasa" si a facut ce a facut si a primit numai ajutor. Nu facea singura nimic. Nu schimba Pamers, nu alapta... dar isi facea unghiile in timp ce copilul plangea.
Avea o teorie interesanta. Copilul ei plangea pentru ca era destept si al meu tacea pentru ca probabil avea probleme
Se rugau asistentele si sotul de ea sa invete sa schmbe copilul acar ca o sa ajunga acasa si nu o ajuta nimeni... subit o apucat durerile
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 16 +