M-am prins! Stiu de ce e criza la noi
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cgeea/cgeea.jpg)
cgeea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
30 August, ziua victoriei- in 1922, Armata lui Ataturk a "curatat" tara de cotropitori si ultimul grec a iesit din Izmir. Respectul pe care-l poarta turcii acestui om este imens: in fiecare an, in 10 noe. la fix ora 9.05, toata Turcia tine un moment de reculegere. Atunci, in anul 1938, a murit intemeietorul Turciei moderne. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor ![]() ![]() "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
![](floare.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](japonez.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
9 Mai 1977? Nu stiu despre ce e vorba...doar daca n-ai gresit cu 100 de ani...declararea independentei Romaniei.
Hmm?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cgeea/cgeea.jpg)
cgeea spune:
valeu!!!!!
Ce-am putut sa scriu! E drept ca-s nula la istorie, dar cu +0
, asta a fost doar o greseala de tastare, pe cuvant de pionier!!
![](images/user_woman.png)
Ada_74 spune:
Daca mai aveti nevoie de o mostra a spiritului romanesc, va mai dau una.
Am fost la posta cu copiii din dotare (unul de 5 ani, unul de 1 an si 8 luni). Ghinionul meu a fost ca erau odihniti si in verva, asa ca au cam facut galagie acolo (la stilul ca se jucau unul cu altul, iar cea mica este foarte vocala cand se bucura). Motiv pentru care am incasat-o (verbal) de la cele trei functionare si cele zece persoane de la cozi: toti cu gura pe mine ca nu stiu sa-mi cresc copiii, ca nu pot sa-i stapanesc, ca acolo nu e loc de joaca etc. Nu spun ca era nemeritat perdaful, doar ca voiam sa pun asta in paralel cu altceva, care se intamplase inainte de ocara colectiva.
Tot acolo era asezata pe un calorifer o doamna care in mod evident nu se simtea bine. La un moment dat chiar a incercat sa faca vreo 3 pasi si nu a reusit. Desi toata lumea de acolo o privea insistent, nu s-a gasit NIMENI macar sa o intrebe daca se simte rau. Mi-a povestit dupa aceea, cand am dus-o acasa, (sa nu ma acuzati, daca ar fi fost dupa mine as fi chemat salvarea, dar a refuzat categoric) ca este cardiaca, ii amortise mana stanga si statea acolo de o ora jumatate!!! fara sa o bage nimeni in seama. Sunt tare curioasa ce s-ar fi intamplat peste inca jumatate de ora, cand se termina programul. Probabil ar fi ajutat-o sa iasa afara, ca sa poata inchide.
Concluzie logica - "In unitatea noastra puteti sa muriti linistiti, totul este sa nu faceti galagie"