Regasiri (45)
Raspunsuri - Pagina 5
Dbunny spune:
La multi ani tuturor copiiilor din lume !! Sa cresteti mari si sanatosi!
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
La Multi Ani, dragi copilasi! Ana e f fericita ca a primit cadouri, se joaca acum cu ele.
Azi noapte s-a trezit de vreo 4 ori ca ii e f frica de insecte uriase si s-o tin in brate. De-abia a adormit intrun final. Cu baia a vazut ea ca nu e nimic pana la urma si azi s-a dus singura.
Aelita eu merg pe principiul sa-ti infrunti fricile, asa te vindeci cel mai repede. Eu am facut in adolescenta o faza d-asta, muream de teama intunericului si de cimitir, cand veneam de la discoteca treceam chiar pe langa el si nu va imaginati cum fugeam si aveam impresia ca sunt urmarita etc. Intr-o noapte mi-am luat inima in dinti si mi-am propus sa merg in intuneric pe langa cimitir si pe camp spre padure etc. Nu era nici macar luna pe cer, f innorat si intuneric bezna, fara lanterna nimic, de-abia reuseam sa tin drumul, dar am zis ca trebuie s-o fac. Si am mers f incet, am incercat chiar sa deslusesc crucile si usor usor am ajuns destul de departe. Fiind intuneric nu am mai nimerit drumul la intoarcere, am ajuns in satul vecin dar pana dimineata am ajuns si acasa. Dupa nu mai imi era teama, chiar ma gandeam ce curajoasa am fost si ca nu am patit nimic.
dastefa spune:
La multi ani pt copilasii vostri dragi
eu am pregatitr pt Daria un tortulet dar il vom papa maine ca abia l-am terminat si pana se racestesi se intareste.....
noroc ca daria e intelegatoare
despre Miruna-nici o noutate din cele pe care le tot astept eu....doar ca de 2 zile e ingrozitor de maraita,parca niciodata nu a fost asa
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
dastefa spune:
si pt ca nu pot dormi(prietenii stiu de ce) am incarcat poze cu fetele
asa creste Daria
iulia-stefy spune:
Va ofer un frappe....
Noi aseara ne-am plimbat muuuuult cu inca o fetita putin mai mare... elegante cu rochitele.... Cand am ajuns acasa eram franta... si moarta de foame.... Asa ca am picat amandoua la datorie... dupa dus....
mayaione spune:
Dastefa ce frumoase sunt! Miruna in poze nu pare sa aiba ceva, adik vad ca zambeste, se uita la Daria, la camera, bine tu stii mai bine cum e, dar eu sper din suflet sa nu fie nimic serios!
Ieri a fost urat afara asa ca am scos-o doar la soacra si inapoi, a fost ziua soacrei, i-am dus un cadou si s-a mai jucat pe acolo.
dastefa spune:
maya cred ca va scrisesem ca miruna nu zambeste.De fapt corect ar fi ca zambeste ff rar, cand e f bine odihnita ,daca incerci n feluri de a o face sa zambeasca dar niciodata singura din proprie initiativa
de urmarit ne urmareste prin camera iar pe Daria in mod deosebit.Dar o urmareste la rece sa spunem aproape indiferent ce face Daria ea are cam aceeasi expresie.Pur si simplu pare sa nu inteleaga sentimentele.Cred ca cel mai crunt a fost cand plangeam in hohote langa ea si ea a inceput sa zambeasca.Probabil luase expresia fetii mele ca fiind una din cele multe pe care le tot incerc pt a o face sa zambeasca
pana acum nu am inteles cred la adevarata valoare zambetul unui copil.Ni se pare firesc sa vina "la pachet" impreuna cu copilul. Si acum ca pachetul meu e descompletat..... tot mai astept poate o sa-m vina si restul
asa creste Daria
ank999 spune:
Dastefa tare frumoase fetele. Doamne ajuta ca totul sa fie bine cu Miruna. Ca si Maya,cred ca in poze nu pare a avea nici o problema.
Dayanara am vazut si pozicile voastre. Mami aratati super toti 3, iar Dbunny la petrecere radiaza pur si simplu.
Maya burtica cum e? Au trecut greturile?
Lacramioara voi sunteti mari plimbarete, nu gluma.
Cat despre stransul jucariilor///;a noi e jale:zice ca sa le strangem impreuna, ea strange 2, iar eu restul.
Sa va mai spun si despre noi: ieri am fost la analize si au craunit-o asistentele 10 minute de am transpirat si mi se facea rau langa ea. Tot zice ca-i vine sa vomite, dar de intamplat nu s-a intamplat nimic si sper sa nu se mai intample. Mancare i-am dat aproape normal, mai putin mezeluri si cruditati, iar ieri dupa ce a mancat un mar cu mare pofta, a facut la kk marul ca ras. Una peste alta copilul are o groaza de energie, e si mai rasfatata si e greu sa ma inteleg cu ea.
Partea proasta e ca eu simt ca nu mai pot , sunt in 2 butoaie legate, inchise si aruncate. Aseara m-am speriat cand am vazut kk ala de tremuram toata si nici n-am putut sa dorm...
Azi mergem la control si sper ca analizele sa fi iesit bine.
pe toata lumea.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Si cu intarziere ca de obicei LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR, o copilarie fericita si multa sanatate si fericire.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
dayanara spune:
ank e normal sa faca mai ciudat caca dupa rotavirus sau gastroenterita
va recomand enterolul, este exact ultralevura de care spunea dbunny...
poate avea scaune rare si o luna ...
dastefa fetele sunt frumoase foc, ca mayaione zic si eu ca sincer nu cred ca miruna sa aibe alta problema decat urmarea zilelor in spital
eu te cred ca ai vazut ceva in neregula, dar prin cate ai trecut si tu, numai linistita nu ai cum sa fii
mayaione ai facut faza cu mersul pe jos si cimitirul singura?
eu cand nu e leo acasa dorm cu toate luminile aprinde din toata casa, bucatarie, sufragerie etc
eu mai am de dat jos kg bune, tu maya zici de gimnastica, ala e idealul....eu zic merci sa ma incapa hainele de vara cele vechi, ca in rest ce.mi atarna acolo vor ramane :)
aelita cum e cu burtica?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg