Regasiri (45)
Raspunsuri - Pagina 20
dayanara spune:
multumim fetelor, dar nu seamana cu mine
la nas gura si ivan tot din partea lui leo e, iar silvana pare asa pt ca e grasa cum eram eu, dar e leo intreaga, doar ca leo de bebe nu manca si era slab si tras la fata ca tapul la oua:)))))
bambo du.te fata la mare uite la aelita cum pleaca si eu urmarind stirile in fiecare zi sa nu nasca pe acolo:))
nu de alta, dar eu daca leo nu era acasa , chiar si la 1 ora distanta, nasteam acasa serios...
ank
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita bai,eu nu ma mai joc ! voi o vedeti si pe DBUNNY si eu doar pe Dani in poze ? ce poze vad eu si ce voi?? |
Buna intrebare! apar intr-una singura dar si in aia se vede numai o zecime din mine ca-s cu Dani in brate.
Unde mergeti in conced? Ati auzit de La Manga del Mar Menor? atatia madrileni viiiiin, oribil! Eu stau cam la 25 de minute in masina. si-i super. imaginati-va i limba de pamant intre 2 mari(mar menor si mar mayor) si vile superbe si plaja pe ambele parti...si discoteci si magazine si restaurante
Bambo daca liotonu-i apa de ploaie ce recomanzi? Am mai luat thrombocid, insa durerea mea e mai mult estetica.
nu mai ziceti de silvana, ca dayanara n-a fost prezenta in momentul nasterii, a facut-o leo singur!!
ank posezi o caprita?? fac pariu ca tot frumoasa foc e! sa ne pui poze cu creola!
maya o cumnata a tras cu piciorul stang la prima sarcina(gemelara) vreo 2 saptamani. Apoi a disparut singura ca prin minute, cum spui tu. probabil cand se 'incastreaza copilul cu capul in jos' sau isi schimba pozitia si nu mai apasa pe ceva care face sa-ti tremure ceva nerv care are conecteaza piciorul tau
dayanara sa-mi spui si mie cand te-ai uitat ultima data la un tap la oua :)))))
iulia multumim de cafea, sunteti ok? a plecat tati in delegatie?
Sa mor daca stiu ce sa fac de mancare azi! voi ce faceti?
peste nu, ca lunea nu-i proaspat. orez nu, ca ieri orez am papat. de pui mi-s satula...macaroane iar nu, ca miercurea soacra tot macaroane face...complicata-i viata de casnica mai!
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Dbunny eu nu am mai mancat de f mult timp carne de porc, asa ca am cumparat ieri si azi fac varza calita cu carnita de porc la cuptor si bineinteles mamaliga;). Mor de pofta, mai greu urnesc sotul sa duca dupa varza sa ma apuc odata de ea, marar proaspat am de la tara, de-abia astept sa simt eu mirosul in bucatarie.
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita BAMBOLETTA eu merg peste vreo doua saptamani la mare,si nu am de gand sa nasc tu ce-ai sa nasti acum? ( de parca e dupa noi) 32+ Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008) |
vad ca nici tu nu ai somn pe la 2 m-am culcat si eu
pai nu am de gand sa nasc daca ar fi sa mergem la mare tot cam peste 2 sapt am merge..sunt vreo 450 de km pana acolo
dupa ultimele 3 ecografii..DPN-ul ar fi pe 15 august dar mai stii?
Bamboletta 31+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 8+ pana vine
bamboletta spune:
Dayanara-sa ne tii la curent cu stirile despre Aelita azi am chef de ras
bine daca spuneti voi ca nu nasc merg la mare numai sa vrea sotul
Dbunny-mie mi-au fost recomandati dresurile pt varice..cand ii purtam nu ma dureau deloc picioarele..detralex pastile in cure de 3 luni si cand am facut injectiile am folosit viatromb spray cel mai bine mergi la medic sa vezi ce-ti recomanda
plecam la medic sa ducem rezultatele la analizele Antoniei..
o zi buna
Bamboletta 31+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 8+ pana vine
iulia-stefy spune:
Eu va las o si fug.... Daca apuc intru pe seara....
A plecat si eu sunt pe fuga..... sper sa reusesc sa ma organizez....