Regasiri (45)
Raspunsuri - Pagina 16
Dbunny spune:
Voi vb de cirese, eu anul asta inca n-am luat. A luat soacra iar Dani nu-i curios de fel. Macar ca anul trecut papa singur si scuipa singur samburele(ii obisnuit de la masline). Copilul asta refuza ce-i mai bun: cumpar ananas proaspat si-l mananc eu, cumpar 2-3 soiuri de pepene si tot eu le mananc, el nici macar nu gusta si tot d'astea-mi face.
Maya de cate miligrame ii paracetamolul? ca eu am luat pana la 2000 pe zi. adica efferalgan de 1 g, dimineata si seara...sau paracetamol de 650mg de 3 ori pe zi(racita cobza in sarcina fiind). poze de la pescuit n-ai?
am vazut poze cu frumusica Silvana si m-am mirat cum a rezistat eroic zgutunaturilor lui Ivan. Mai eroic cred c-a rezistat mama. o zgatana si-apoi o pupa Ivan Am impresia ca-i noua lui jucarie
dastafa tinem pumnii, dar cu pozitia manutelor care-i treaba?
bambo mersi de lamurirea cu varicele, ma gandeam si eu ca laserul nu-i foarte apreciat, si scump si fara efecte. spune-mi vena injectata cat timp ramane 'curata'? adica cand ti-au intepat-o si cat tine efectul? aah si cat costa? am auzit ceva aici in jur de 50€ sesiunea, insa nu stiu cum se masoara sesiunea, pe intepaturi sau pe cantitatea de microspuma injectata sau...
Pupam tot grupul
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
iulia-stefy spune:
Va ofer o ... eu beau un ceai de menta.... ca am mancat de toate din gradina, la tara.... si m-am aranjat...
Deci am fost la tara la bunica mea.... de sambata pana ieri... si am venit acasa.... cu ea plina de bube... ca are alergie la piscaturile de insecte... si cum era de asteptat daca s-a jucat cu pisicile.... am facut-o iar de oaie... A facut sotul... ca trenul... Are tratament cu antialergice si Advantan local... Asta e... In rest a fost super fericita ca s-a jucat cu vara-sa care e cu 7 ani mai mare ca ea si care i-a facut toate mofturile....
Maya, si eu am avut asa dureri pe ultima suta de metri a sarcinii. Din cate mi-a spus medicul, apasa sarcina pe... nu-mi aduca aminte ce... nerv, ceva... ligament... Si nu puteam de loc sa calc pe picioarul drept mai ales la coborat scari.... Multa sanatate.
Am admirat o grasunica.....de dayanara...
dastefa, asteptam vesti....
Bambo, si pe mine ma intereseaza exact ce te-a intrebat Dbunny de varice, ca ma ramas cu o vena "extrem de desirata" dupa sarcina.... Aspectul ca aspectul, dar a devenit dureroasa si nu am curaj sa ma duc sa fac ceva....
ank999 spune:
si ma duc la o cafea ca-s rupta.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Buna dimineata, azi am fost la analize si m-am programat si la reumatologie pentru vineri, nu mai pot astepta pana ajung la Bucuresti, e groaznic sa nu poti face nimic, poate ma trimit la niste exercitii ceva, kinetoterapie.
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dbunny[/i bambo mersi de lamurirea cu varicele, ma gandeam si eu ca laserul nu-i foarte apreciat, si scump si fara efecte. spune-mi vena injectata cat timp ramane 'curata'? adica cand ti-au intepat-o si cat tine efectul? aah si cat costa? am auzit ceva aici in jur de 50€ sesiunea, insa nu stiu cum se masoara sesiunea, pe intepaturi sau pe cantitatea de microspuma injectata sau... Pupam tot grupul Dbunny si Daniel www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
vena care o injectezi nu trebuie sa mai revina la loc..dar acum depinde eu am avut unele mai subtirele si sau inrosit la loc acum in sarcina...oricum in mare parte am scapat de ele si a meritat..acum 1 an am facut injectiile..am platit in functie de cate fiole mi-au injectat..la amandoua picioare..am platit vreo 500-600 lei nu mai tin minte exact...1 luna de zile nu e voie la soare..trebuie sa porti benzi elastice pe picior 1 sapt..plus chiorapi pt varice
Iulia..la Dr.Popa am fost la cabinetul Roderma la gara
Bamboletta 30+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 9+ pana vine
Dbunny spune:
bambo mersi mult, daca o luna nu-i voie la soare atunci nu pot acum. si mai ales daca tre' sa-mi pun strampii aia, care a-pro-pos i-am vazut la o amica si mi se par grosuti. sau sunt mai multe modele? si benzile alea elastice cum sunt? sincer mi-e groaza de tot ceea ce strange piciorul, am imresia ca mai rau imi face, dar na, medicii stiu mai bine. Tu ce fel de tocuri porti? ca pantofii plati imi fac rau, si vad ca anul asta se poarta, dar nu-mi vine a-mi mai lua nimic
Ce putin mai ai...9 saptamani trec asa repede...
maya vai dar ti-e greu nu gluma...cum te descurci cu Ana??
iulia pt alergie la muscaturi aerius-ul e f bun...
ank de ce esti rupta? cin' te-a rupt? Stomacelul e mai bine?
Roxana???? dayanara, aelita??
Diseara avem festivalul de inchidere a anului, unde copiii vor canta vreo 2 cantecele. maine ultima zi - fiesta apei! ni s-a cerut costum de baie, haine de schimb prosopel ,dupa cate au povestit mamele veterane,se umple curtea gradinitei cu troci cu apa, se vor da copiilor pistoale de apa si baloane umplute cu apa... Si Dumnezeu cu mila!
pup
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dbunny bambo mersi mult, daca o luna nu-i voie la soare atunci nu pot acum. si mai ales daca tre' sa-mi pun strampii aia, care a-pro-pos i-am vazut la o amica si mi se par grosuti. sau sunt mai multe modele? si benzile alea elastice cum sunt? sincer mi-e groaza de tot ceea ce strange piciorul, am imresia ca mai rau imi face, dar na, medicii stiu mai bine. Tu ce fel de tocuri porti? ca pantofii plati imi fac rau, si vad ca anul asta se poarta, dar nu-mi vine a-mi mai lua nimic Dbunny si Daniel www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
cu siguranta nu e voie la soare..tin minte ca eu imi facusem anul trecut prin aprilie si in iunie plecam la mare...dar am fost atentionata sa nu ma expun la soare 1 luna...cred ca cea mai buna perioada pt injectii e toamna-iarna...
strampii sunt de mai multe feluri..depinde ce recomanda medicul..poate acolo e altfel..benzile elastice se infasoara pe picior unde au fost facute injectiile si pe deasupra stampii
si eu la fel aveam impresia ca strampii strang de picior si fac mai rau..dar nu degeaba sunt recomandati..ma simteam mai bine..nu ma mai dureau picioarele si erau mai suple..doctorita la care am fost prima data imi recomandase sa-i port 10 luni pe andaca vreau sa nu mai fac alte varice..am purtat atunci o perioada...
tocuri nu mai port deloc..abia merg si cu cei fara tocuri inainte de prima sarcina..umblam numai cu tocuri..dar acum am cam rarit-o cam de tot..doar daca e vreo ocazie speciala pun toc..
AMR 9+ pana vine
bamboletta spune:
Dbunny-super festivalul de inchidere a anului...se vor distra de minune..la balacit
Maya-si eu am o durere de picior dar nu asa mare..uneori ma dor talpile de mor ...am luat si analizele mele si sunt ok..cu cele ale antoniei sunt in ceata..mi-au dat valori de adulti la copii?am dus doua probe pt coproparazitologic si nu a iesit nimic
Azi am mancat si eu cirese aratau asa bine ca mi-am facut curaj si nu m-am mai gandit la nimic
AMR 9+ pana vine
mayaione spune:
Azi mi-am facut curaj si intrun picior mi-am dus copilul la cinema sa vada Toyz story 3, 3D si a fost si dublat in romana. Bine ochelarii i-a tinut doar juma de film ca astia nu au si ei pe marimi, sunt universali si ii tot picau, asa ca a obosit manuta tinandu-i si a renuntat.
Dureri usoare de picioare am avut si la Ana, dar de-abia spre sfarsitul perioadei de sarcina, dar in niciun caz asa ceva. Mi-e teama rau de vreo infectie, de-abia astept sa merg vineri, poate isi da seama dr ce am. Parca e putin diferit azi, in sensul ca durerea persista la aceeasi intensitate dar e putin mai mobil piciorul, adik m-am putut deplasa usor usor. Ar fi fost bune niste antiinflamatoare, dar sunt interzise in sarcina. Pana si cele naturiste pt asa ceva sunt interzise, contin plante contraindicate pe perioada sarcinii.
iulia-stefy spune:
Va ofer o ...
Bambo, multumesc pentru raspuns. Trebuie sa o fac pana la urma, ca nu se mai poate.
Dbunny, Aerius ii dau si eu pentru alergie si local Advantan... Vad ca deja nu se mai scarpina, dar bubutele s-au mai tras insa au devenit vezicule cu lichid.... si cand le freaca se sparg.... Scapam noi si de asta... Aseara a cazut.... Face numai nazdravanii, dar asta e varsta, cand sa le faca? cand o fi de varsta noastra?
Maya, ma doare sufletul cum te chinui. Poate macar te mai lasa putin, desi la mine am tinut-o asa pana la nastere... si tot fara medicamente.... Multa sanatate.