LMA : CEZARA-ILINCA!!! Mai-Iunie 2009(79)
Raspunsuri - Pagina 3
alynta27 spune:
Mi-a iesit bine si toxoplasmoza! Era pozitiva(25) fractiunea care arata ca am avut microbul in trecut!
Alic la maternitate am fost doar o data si am stat cam 20 minute! Nu era dr. mea si a fost liber! Luni merg la particular sa ma vada! Oricum nu voi astepta ca in spital!
Alina-Mirela 25+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ramonaiani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 La Multe Lunite inainte Daniel de ramonaiani sa cresti mare si voinic |
Multumesc frumos. Este www.flickr.com/photos/21231089@N02/4638706088/" target="_blank"> si mare, si voinic
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
alynta27 spune:
Ramonaiani dragut voinicul!
Ma duc sa schimb un mirositor!
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
M-am dus sa-l schimb pe Matei si statea in fund si se apleca lingandu-si picioarele!
POZE
Cum a aparut Printul!
ramonaiani spune:
citat din mesajul lui alic 1. pt. cele care ati facut ror-ul, va rog sa-mi spuneti daca au fost reactii negative pediatrul mi-a recomadat sa fac cele 2 vaccinuri la distanta de 2 luni; din experienta mi-a spus ca a avut cazuri de febra mare la cei care le-au facut simultan |
La Eliza a impartit dr. vaccinul in doua, a facut dozele la distanta de 4 luni, n-a avut reactii adverse.
2. Naty se impiedica si cade mai mereu pt ca e neatenta, asa ca e plina de vanatai pe picioare ; ati patit asa cu bebeii vostri? vreo idee de vreun unguent sau ceva care sa grabeasca vindecarea? |
Da, se intampla frecvent. Exista o crema homeopata, care aplicata imediat dupa lovitura impiedica formarea vanatailor - Rescue Cream de la Bach
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
philip spune:
pt vanatai e buna crema cu arnica, nu-mi dau seama daca cea din linkul ramonei contine asta, germana mea nu e atat de buna.
noi am fost azi la vaccin, are 79 cm, 9.6 kg, parca a mai scazut nitel, i-au facut 4 vaccinuri printre care si mmr (ror cred). deocamdata e ok, are 5 ore de la vaccin.
avem poze de ieri aici:
www.apha.shutterfly.com
a fost intim si dragut
cris_82 spune:
ca sa vedeti ce mult am mai muncit eu azi cu pregatirile la sectorista...cica am iesit afara la ora 5 si putin si am mai intrat in casa la 8 jumatenu de alta dar trebuia sa-i fac baita si sa o culc ca atunci cand casca parca inghitea pe toata lumeahihihi..si mai nou,a invatat sa se spele singura pe capbinentels ca numai cu apa ca nu-i las samponelul pe manuta ei de teroristao sa incerc maine seara sa o filmez sa va arata ce caterinca de copil dubios am
laurao fac vinetele cu oleaca de maioneza si musai cu ceapa verdesper sa nu intru in ele pana sambata si sa am ce pune pe masa la musafiripai ati cam terminat cu nebunia ..si eu am cumparat baloane,pahare,farfurii si alte nebunii pentru party,sper ca nu am uitat nimica pe drum cum fac eu de obiceiia baga repede o poza cu soldatul mamii ..nu-l tine ascunsnasol cu ploaiasi eu tot intru pe pagini cu vremea de sambata si stau si cu urechea palnie la tv siam ajuns la concluzia ca sunt miste mincinosipuii mei,astia schimba vremea de sambata in fiecare zi
alic deci,sa raspund la intrebari..
1.nu am facut ror-ul ,asa ca nu stiu cam ce reactii pot sa apara.P.S. si nici nu-l fac
2.daca o vezi ce tero ce trante isi ia,zici ca nu-i adevaratasi exact cam ma astept mai putin parca zici ca-i beata si se impiedica si de-o scamaasa ca avem o gama variata de culori vanetoasee buna crema de arnica,dar data imediat ,nu ca mine dupa 7 saptamani
3.uauuuuuuuuuuu m-ai cam lovit la intrebarea asta..de obicei incerc sa fac in asa fel incat a fim acasa la ora de masa,dar s-a mai intamplat sa papam si in oras,si atunci am luat de acasa piet de pui,pufuleti,biscuiti si laptic la noi
sigur nu ai vazut-o niciodata la cracii goinu de alta dar ea mergea in 4 labute si ii dadaeam pantalonasi ca sa nu o doara in genunchihihihi..nici nu am folosit olita..noi am sarit etapa asta si ne cocotam pe budamultam,multam stai linistita ca in seara asta mi-am anuntat cumnata ca musai maine sa fie la mine ca sa stea cu secrtorista ca eu am treba si ma bucatarescfelicitari pentru vointa de a te lasa de fumat stiu cat de greu e ca si eu sunt foata fumatoare..11 dintisori ???????????
alynta fi serioasa,am filmat-o in momentele ei de relax,ca altfel zici ca a baut energizantma bucur ca sunt ok rezultatele
ramonaiani ce mare s-a facutai o familie frumoasa
philip chiar mi-a placut atmosfera intima in familie,foarte frumossi la tortul ala stii ca am balit in exces,nu????dar e chiar inaltut N,dar nu inteleg de ce 4 vaccinuri mititelul
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
lavinia.p spune:
Buna fetele....va rog spuneti-mi cele care ati facut vaccinul de 1 an v-ati confruntat cu febra mare? Pe noi de ieri nu vrea sa ne mai lase febra iar azi sub 38.3 nu a scazut.Pediatra zice a e normal in urma vaccinului, azi am si fost la cabinet si nu are nimic nu e bolnav, dar ma ingrijoreaza febra asta!Ce ati administrat puiutilor daca v-ati confruntat cu febra asa mare? Va multumesc!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
lavinia.p spune:
Cand zic febra mare ma refeream la 39.6 atata imi face de ieri incoace!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
LauraOana spune:
citat din mesajul lui lavinia.p Cand zic febra mare ma refeream la 39.6 atata imi face de ieri incoace! Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica Rareselul a implinit un anisor Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009 |
asa febra mare mi-a facut mie sebastian cind avea otita, rosu in gat si pneumonie deodata...eu am asteptat ca. 3 zile cu febra peste 39°C pina m-am dus la dr..daca nu asteptam atita poate nu mi le facea pe toate 3 odata parca ai spus ieri ca are si un pic rosu in git..poate se trage de la asta? nu imi pot imagina sa faca febra asa mare de la vaccin..da na..dr stie mai bine
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian