Aspirante optimiste > 20 ani (508)
Raspunsuri - Pagina 10
cami_antonia spune:
draguta multa bafta
si vb ancai nu mai sta
ca nu e de stat
si eu m-am invartit chiar si in bucuresti
multi ani
pana am reusit
sa o am pe antonia
dar daca ma taraganam
poate nici acum nu o aveam
eu ma tot consolez ca macar mi-a dat-o dumnezeu pe ea
o scumpete de fetita
si cand vad cate un test negativ
fug la ea si o strang rau in brate
si imi mai trece din suparare
ukume esti o scumpa
da mai astept
tre sa apara uratii pe 3-4 iunie
asa ca voi avea rabdare
pana atunci
eu am facut tes
caci
cred ca am avut ovulatia
f devreme
de aia
lui bebelu i-a aparut liniute
la z 26
eu sunt in z 24
deci trebea sa apara
plus
ca era test sure check
dec i
asta e
oricum astept uratii
si data viitoare voi incerca
pana mai spre sfarsitul lunii
sa vad daca nu cumva am ovultia la sfarsit
va pup si va multumesc de incurajari
multe liniute frumoase sa apara zilele astea
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
draguta spune:
mandreeac, cami antonia va multumesc!!! sa dea Domnul sa fie cu noroc luna asta si la mine si la voi
oanab04 spune:
Raportez si eu, z23, ceva dureri de spate si cam atat. Imi pare rau ca nu am timp in perioada asta sa stau prea mult cu voi ca am mult de lucru. Cami_antonia, nu te demoraliza ca ma demoralizezi si pe mine, ca am observat ca suntem cam in aceiasi zi, eu nu am facut test, ca e prea devreme mai astept desi e grea asteptarea.
Mara tu?? cum stai? banuiesc ca o sa iti faci direct bhcg-ul nu? in a cata-a zi? sunt curioasa ca si tu ai ovulat tot cam atunci si ma bate gandul sa fac si eu bhcg, sa nu mai fac test.
Va pup pe toate, tin pumnii pt cami si andreea si cine se mai testeaza si pt bebelu si sherbi la doctor.
Nike daca ne mai citesti
Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...
cami_antonia spune:
oanab
nu te demoraliza
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cos_minutza spune:
Dragutza eu sper totusi sa fie bine ,sa ajute tratamentul si sa nu mai fie nevoie de alte investigatii.Daca nu schimba medicul,trebuia sa te cheme macar o data la eco
Ukume,Sherbi nu ma testez pana nu depasesc z40,acum sunt z28 deci mai am de asteptat mult si bine
Cami Antonia imi pare rau de testul negativ,dar cred ca e prea devreme sa se pozitiveze
Bebelu te asteptam cu vesti
Sherbi bafta la medic si te asteptam cu vesti
Anca,Mandreeac,Oanab,Paula multi
Trimit ca ma chinui de juma' de ora sa scriu mesajul asta
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Cam liniste pe aiciAcum cand am si eu un pic de timp ati disparut toate
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
hellolooo
am ajuns si noi aksa intr-un final.
e groaznic afara.
deci..am vazut bb. a crescut. e bine. am scapat de transvaginala . acu urmeaza restu de analize si ne vdm peste 4 sapt la DT. cica nasc pw 31 dec .
am fost si la babyexpo. inafara de carucioare, patuturi, cadite, masute si hainute, nimic interesant. noroc k era liber.
al meu vroia sa se plimbe si el cu curucioarele de acolo.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+
bebelu86 spune:
si acu sa o iau pe rand:
Cosmi ma bucur din suflet ca ai mai trecut pe la noi. si multumim pt cafeluta
Andreea ai testu in casa si nu il faci??? hai baga repede sa stim si noi.
Cami sa dea DD sa nu mai vina uratii un an de acu incolo
Katy imi pare rau pt z1.
Nike sper ca totusi ne mai citesti din umbra. imi pare rau ca nu mai esti pe aici cu noi.
sa fi sanatoasa si sa te intareasca DUmnezeu sa duci sarcina la termen si sa aduci pe lume un baietel sanatos, frumos de care sa va bucurati.
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Laura_Oana24 spune:
Buna fetelor......sunt noua pe forumul asta insa va citesc discutiile de mult timp...si pe 25 mi-am facut curaj si m-am inregistrat
Eu incerc de 2 ani si jumatate sa raman insarcinata....si pe 29.04 am facut HSG....ambele trompe ff subtiri si slab permeabile....apoi au urmat 3 perfuzii utero-tubare....dr. mea mi-a zis ca ultima perfuzie a intat ff repede fara sa ma mai doara...si ca s-au desfundat.....dar eu am emotii...... de maine pana pe 6 ma pun pe treaba....A mai ramas vreuna dintre mamici dupa INSTILATII?
bebelu86 spune:
Lia sa o ti tot asa cu temp. sa ramana cat mai crescuta si sa vi cu vestea k ai bb si mergi cu noi la odisee
Anca 28 din 29??? cand bagi un test???
Draguta eu am facut tratament cu duphaston si a doua luna am ramas. poate are efect si la tine si ramai cat de curand
vezi k mie cu duphastonu mi-a venit si la 33 zile. sa nu te sperii.
poate fi bb dc nu iti vine la 11 zile dupa ce ai terminat pastilutele.
Albumele noastre