Crestinismul si evolutia spirituala 12
Raspunsuri - Pagina 25
Iasmin08 spune:
Crinuta, o las,mama, cum sa nu. Sa citeasca ce ii spui tu. Eu am dat un nume, pentru ca intrebase. Dar fireste, de vreme ce vrea sa citeasca din cartile Terezei de Avila, apoi sa citeasca ce isi doreste.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iasmin08 Crinuta, o las,mama, cum sa nu. Sa citeasca ce ii spui tu. Eu am dat un nume, pentru ca intrebase. Dar fireste, de vreme ce vrea sa citeasca din cartile Terezei de Avila, apoi sa citeasca ce isi doreste. Iasmin, mama de strengar de 8 anisori |
Cum mai esti?
te pup
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
Iasmin08 spune:
Crinuta, io-ti zic cum mai sunt, da' sa nu ma bati.
Ma rog sa nu patesc nimic, ca m-a impins pacatul sa mut o panarama de coltar , ca sa sterg in spate, Si acu' am o colica renala de zile mari.
Astept sa adorm, ca sa uit de durere. (Roaga-te si pentru mine, iubita)
crinuta spune:
Cum sa te bat scumpo? Lasa ca poate reusim sa ne auzim...
Da sa stii ca te bat daca mai muti mobila de una singura.
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
Iasmin08 spune:
Rugaciune pentru cel bolnav
Preaputernice si slavite Doamne Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit în lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, Care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Din adancul inimii Te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica rugaciune a mea pentru cel încercat de boala!
Mantuieste-l, Doamne, precum stii, ca un bun si iubitor de oameni, si randuieste Tu toate spre folosul sau. Ca noi neputinciosi suntem si nu îl putem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul Tau.
De e voia Ta, îl poti pedepsi precum se cade pentru pacatele sale, tamaduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, precum vei vrea.
Dar cazand înaintea Ta Te rog, îndura-te de robul Tau, potoleste-i fierbinteala, alina-i suferinta, ridica-l din patul durerii.
Sa îi fie aceasta încercare prin care trece spre îndreptarea vietii, spre început bun mantuirii si spre iertarea pacatelor.
Si daca îi e de folos sa duca mai departe crucea bolii, fie, Doamne, dupa voia Ta, nu dupa voia noastra. Daruieste-i lui rabdare si liniste, alungand de la el toata frica si toata deznadejdea, ca sa nu fie îngenuncheat de durere si sa carteasca sau sa cada în patima maniei.
Ajuta-l, Iubitorule de oameni, ca vazand el mila Ta sa cada la picioarele Tale cu lacrimi de pocainta si de multumire, ca sa se învredniceasca sa auda glasul Tau cel sfant: „Iertate îti sunt pacatele!” Amin.
Iasmin08 spune:
Mai multe rugaciuni pentru bolnavi www.danionvasile.ro/capitol.php?cap=18" target="_blank">aici.
nikole spune:
Iasmin, bine ca l-ai amintit pe Serafim Rose...eu il iubesc!!!
Anul trecut, in decembrie, imediat dupa decesul mamei mele, o buna prietena, mi-a trimis cartea scris de el "Sufletul dupa moarte" in format electronic, am citit-o intr-o singura seara cap-coada, ulterior am reluat-o mai cu calm..m-a ajutat f mult, si mi-a luat cu mana suferinta din suflet, regretul si tot 'al cocktail distrugator de emotii , regrete...etc.
Am mai citit "Ortodoxia si religiile viitorului"...
cam atat, dar acum ca l-ai amintit am sa ma uit sa vad ce gasesc...
Tereza de Avila, este din punctul meu de vedere o mistica de exceptie, insa ce ma atrage mult la istoria, viata ei, a fost modul in care s-a invins pe sine.
Il iubea pe D-zeu, L-a ales, dar sufletul ei plangea dupa lumea de afara...i-au trebuit ani , sa se lepede de tot ce inseamna materie,insa a reusit cu ajutorul Domnului.
Stiu ca teoria spune ca D-zeu ne iubeste pe toti in egala masura, dar parca simt ca...are ceva preferinte
Ce a urmat au fost experiente pe care tot omul ar trebui sa le cunoasca.
Am doar "Castelul interior" dar pe dvd, si ma credeti ca nu am reusit sa il ascult cap-coada, pentru ca...adorm[?!:I]...
asadar vreau cartea...
eu am lista langa calculator, imi notez tot ce scrieti, asadar sunt binevenite parerile si recomandarile tuturor fetelor
pentru voi toate
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
Katya spune:
Iasmin draga,sanatate si da-le-ncolo de mobile,nu le mai deplasa singura!
Nikole,tot Serafim Rose iti recomand si eu cap de lista,chiar daca l-ai citit,e oricind de recitit,si eu tb sa reiau.
Pina ma mai gindesc,ia din linkul de mai jos un Cleopa despre vise,sa vezi ca nu tb sa punem pret de ele,incearca sa le ignori,eu inainte aveam chiar jurnale de vise,citeam Freud si-mi placea sa le interpretez si sa vezi ce mult si bogat visam!De cind am aflat ca-s amagitoare,inselatoare,nu stiu cum se face ca nu-mi mai amintesc nimic din ce visez si,chiar daca-mi amintesc,nu le dau nici o importanta.Iar daca chiar m-ar impresiona vreunul,as intreba un preot.Uite linkul:
http://sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/14vise.htm
DE fapt eu pe par.Cleopa il pun le locul 2,dupa S.Rose,ca preferinte,citeste orice-ti cade-n mina,electronic gasesti mult.
Mi-a mai placut acum vreo 10 ani o carte a lui Claude Larchet,dar tb sa verific exact(nu cumva sa fie alt autor),Vindecarea arborelui genealogic se numea,o carte impresionanta despre raul din viata noastra care poate avea radacinile intr-un pacat comis de noi sau chiar de o generatie dinaintea nostra,o carte despre fapte si consecintele lor dar mai ales despre vindecarea prin credinta,constientizarea pacatului,rugaciunea individuala si colectiva,puterea tainei Maslului.
Celelelte fete,v-am pupat,ma duc la culcare,aici sint temperaturi mari,44 grd cu humidex,dar tot e mai bine decit la ploi si frig,Doamne ajuta!
Iasmin08 spune:
Katya, da pe ce plaja esti, mami la 44 de grade Celsius?
Mie imi place foarte mult cum scrie si parintele Savatie Bastovoi. Dar nu cred ca il gaseste Nikole asa usor.
Am in link de la Ica: aici veti gasi www.razboiulnevazut.org/articol.php?art=34" target="_blank">articolul
Iasmin08 spune:
Nu mai editez mai sus, dar sunt constienta ca mi-a scapat o virgula.
Crinuta, o sa te sun cand o sa fiu la mamabear, in principiu in weekend-ul asta. In felul asta va fi mai usor sa vorbim pe indelete. Stii tu.