inca o stea s-a stins

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Rufus ... e asa de trist ca oamenii astia mari se duc. Probabil cand se va duce si Piersic, vom descoperi ca Romania nu mai este cea ce a fost.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gashca din BD s-a reunit in ceruri ....Dumnezeu sa te odihneasca in pace...Maestre!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Oh my God!Chiar a murit Jean Constantin?Nu-mi vine sa cred!Dumnezeu sa-l odihneasca ca mare actor a fost si tare demn om !

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

Poze de la nunta noastra,15 mai2010:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/15of%20May%20our%20Wedding/

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Adio, Maestre!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ramas bun, maestre!
Dumnezeu sa te odihneasca!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca!
Imi pare nespus de rau sa aud ca nu mai e .
A fost unul dintre actorii mei preferati.
Iti multumesc DD ca am avut sansa sa indragesc un actor minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Jean Constantin v-a ramane printre noi prin ceea ce ne-a lasat - filme si roluluri celebre, si acum depinde numai de generatiile viitoare daca le vor pretui sau da uitarii !
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca alaturi de marile stele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

generatiile viitoare ar trebui sa vada filme cu el , ca sa il tina ca amintire, noi care suntem inca in viata, putem sa il tinem in amintire.
eu nu pot renunta la filmelele BD. o data pe an ma uit la ele.
sunt sigura ca e fericit si acolo printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ramas bun, Maestre! Fetele mele il cunosc, au vazut de nenumarate ori Toate pinzele sus si il imita cum vorbesc si se joaca 'de'a polonicu'. Odihneasca-se in pace!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput