Mamici si Gravidute Italia -72-
Raspunsuri - Pagina 19
Berarpiri spune:

...
andreea
,
Ambra si
Giorgio
cu noi ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
nafi spune:
Buna fetelor!
am citit ultimele 2 pagini ...si asta mic care e in carucior deja sfornaie ca un armasar ca s-a plictisit ..am vazut zburand jucaria de plus ( ca i-a tras un sut probabil)
Sotul e acasa pana pe 11 iunie
dar avem o groaza de treburi. ptr imprumutul la banca sunt 1000 de chestii de verificat, de intrebat, polite de asigurare peste polite de asigurare ( mai ales ca sotul are un job din ala cu risc mare si nimeni nu-l asigura asa ca trebuie sa foloseasca cumva polita de viata pe care o are prin contractul de munca) etc
Eu ma simt cam obosita ,chiar daca dorm destul de mult noaptea nu stiu de ce sunt cam fara energie si de asta de cate ori prind un moment liber ma intind sa ma odihnesc caci altfel nu fac fata.
Raluk - imi pare rau de Anais ca e bolnavioara, sper sa nu fie nimic serios si sa-i treaca repejor. pup burtica frumoasa ( am vazut pozele dar n-am apucat sa zic ca sunt f frumoase si ararti super!)
Yoanag - multi pupici!
Iaca n-am disparut dar sunt cam plapanda zilele astea asa ca nu prea fac fata la toata alergatura plus Riccardo care cred ca are un puseu de crestere si mananca de raman stafidita cand termina de supt 

Eleni87 - esti nascuta pe 19 aprilie ca si Riccardo 

Epidurala eu stiam ca se face pana e dilatatia de 4 cm si nu dupa. Oricum eu am nascut natural dar nu am facut epidurala iar de epiziotomie am scapat
ca Riccardo a avut capusorul destul de micutz si de un rotund perfect...asa ca a iesit fara sa faca daune ![]()
oricum din cate ni s-a explicat la cursul prenatal , epiziotomia se face fara anestezie in timpul unei contractii si asa nu simti nimic. atunci cand te coase ti se face anestezie locala cu spray cred si nu simti nici o durere.
Ptr bagajul de spital mai bine intrebi acolo unde vrei sa nasti ptr ca ceea ce iti pun la dispozitie difera de la spital la spital. nu exista regula generala.
Si la noi este innorat dar mai bine asa ca fiind la ultimul etaj se face sauna in casa cand e soare. saptamana trecuta am luat un aer conditionat portabil ca nu mai era de trait ( afara erau 27 grade si in casa 26 !
) .
Lalexandra- voi ati cumparat? noi am gasit o oferta cu 30% discount si l-am luat cu 177 euro (coolix ..ceva de genul asta...) si e f bun.
Fug ..ca scoate flacari pe nas micul dragon!
Va pupic!
O zi frumoasa!
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
LAlexandra spune:
am revenit...sa stiti ca citesc tot, dar cum nu pot scrie cand doarme asta micu, ca are somn de iepure
, pana sa scriu la ce gandeam cand am citit...uit
Ieri pana la urma m-am dus in mercat, i-am luat la Alessandro 3 hainute...stiu, m-am intins, dar erau frumoase si la oferta
si pt ce m-am dus mai tare, i-am cumparat un balon (ca am auzit de la alte fete ca le capteaza atentia). I-am luat unul albastru cu mikey mouse si sa nu va spun ce distractie pe el si pe noi...i l-am prins de piciorus si cum el da mult din ele, se misc si balonul si rade de numa (toate astea supravegheat, bineinteles). Ideea e ca ma bucur ca ii pot capta atentia cu ceva, ca mai uita de durerile de burtica, sau i-l pun la leagan si cum se misca leaganul el urmareste balonul cum se misca....il mai prostesc un pic. Tatsu a zis ca saptamana viitoare sa merg sa ii iau mai multe si alte feluri, ca ii umple camera de baloane
.
IOANA, de mers la inghetata..noi ne luam de obicei acasa si savuram in familie, in Romania iesim, dar aici nu prea mergem ca nu avem unde, ca sa ne si placa
, doar cand mergem in orasele mari.
Ieri si azi a fost mai cumintel, nu l-a mai deranjat burtica.
Aseara a descoperit ca poate sa zica ggggg, si sa vezi disctactie pe el, eu ma chinuiam sa il adorm, el arunca suzeta si facea ggggg si apoi radea, dupa aia o luam de la capat...vreo jumate de ora a ras pana a adormit intr-un final.
NAFI ma bucur ca ai mai scris de voi, cred ca sunteti innebuniti cu actele pt apartament, bine macar ca l-ati gasit. Cu aerul conditionat...pai a luat sotul, dar nu ma bag eu la electronice ca el mereu cumpara ultima generatie, la preturi de ultima generatie
. Adevarul ca la lucrurile de durata strangem si luam un lucru bun sa ne tina, ca sa nu il mai schimbam.
in rest toate bune, cum imi mai amintes revin.
salut si restul fetelor
Mami de Printisor
- Alessandro (15.04.2010)
kemsy spune:
Salutare!!!
Am revenit,ieri am petrecut o zi faina, dimineata la cumparaturi, iar dupa-amiaza gratarel. Loris a fost cuminte, mi-a priit si mie mancarea
.
Azi noapte a fost agitat, pana mi-am dat seama ca ii era cald, l-am lasat la body si a fost muuuult mai bine dupa
.
Raluk, sanatate fetitei!
Nafi, cald la 26 de grade???Pentru mine e rai
Pe mine ma omoara umiditatea. S-a umplut casa cu mucegai iarna asta 
Cami, ai renuntat de tot la tigari cu alaptatul?Bravo, eu nu am reusit 
Roxali, ce cadouri faine!!!!Sa se bucure de ele 
, Giani 
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
kemsy spune:
Georgiuly, ce scumpa e gaza!
As vrea sa merg si eu la mare aici, e la vreo 150 km, sper sa-l urnesc pe sotz macar o data.
Alexandra, ce idee faina cu balonul. Si noi i-am luat ieri cateva hainute, de la kiabi, f dragute, abia astept sa-l imbrac.
Aici bate un vant...m-am saturat, ca nu prea vreau sa-l scot afara pe Loris cand e asa.
, Giani 
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
nafi spune:
Lalexandra -
o sa incerc si eu faza cu balonul! ca tare ar fi de ajutor cand se chinuie strumful cu colicii.
A facut bine sotul tau sa cumpere ceva bun chiar daca e mai scump. important e sa dureze in timp. si eu sunt de parere ca ptr obiectele de folosinta indelungata trebuie sa te uiti la calitate in primul rand. acum cu aerul conditionat am luat ce-am gasit la oferta ptr ca in apartamentul nou este deja instalat aer conditionat iar asta portabil nu ne va mai fi de folos. l-am luat doar ptr vara asta cat mai stam in chirie.
Kemsy -
26 de grade nu e asa de rau...dar anul trecut a fost f cald si aveam 30 de grade in casa noaptea!
Acum la 26 e mai neplacut ptr ca trebuie sa stau cu Riccardo in brate destl de mult si ma topesc...altfel nu mi-e cald. intr-adevar umiditatea e de belea! aparatul asta de aer conditionat pe care l-am luat are si dezumidificator si cand il pun in functiune in 15 minute scoate cred mai mult de 1 litru de apa! si se simte diferenta!
Berarpiri - f graitor mesajul tau! spor la treburi si multi pupici
nafi spune:
Ah..inca o chestie de intrebat...
Lalexandra - cand Alessandro are colici si ii e foame..mananca?
te intreb ptr ca Riccardo suge 2 minute dupa care incep colicii si el incepe sa se zbata in toate partile, plange si nu mai mananca. iar daca mananca un pic..de la atata agitatie vomita totul in cateva minute...si o tinem tot asa ca dupa o ora el tot nemancat e iar eu plina de laptele vomitat de el si obosita moarta!
Azi nu l-am mai fortat sa manance cand am vazut ca iar se lupta cu colicii si vad ca doarme in reprize...dar ce sa fac..sa-l las asa fara sa manance?! 
nici nu mai stiu ce tactici anticolici sa aplic...
abramburika spune:
elena - am spus si atunci ca te cred ca ai citit pe undeva ce ai afirmat, insa nu neaparat tot ceea ce e scris pe net e credibil. Da, am facut epidurala si am vorbit din experienta proprie, nu din citite. Copilul nu a fost afectat cu nimic, apgar 9/10 la nastere. Nici eu nu am avut nimic ... dureri de spate ai si la o nastere naturala, pt. ca organismul este supus unui efort extra.
nafi - asa am spus si noi, eu 3-4 dilatatie, iar ioana 4, nu a scris nimeni ca se face de la 4 incolo.
Eu nu incerc sa conving pe nimeni cu epidurala asta, ci mi-am spus parerea. ![]()
andreea - ai spus tot cu maimutoii aia. Cand plecati in Ro?
ioana - si asa e bine ... cu lista de prieteni, insa eu nu ma uit zilnic la poze. Doar sa anunte pe-aici cine are poze noi si atunci verific, fara sa puna link-ul.
georgyiuly spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Berarpiri![]() ![]() ...![]() andreea , Ambra si Giorgio cu noi ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei |

Spor la treburi!!!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)Giulia!
yoanag spune:
doamne ce somn am...
la noi picura,vreme urita
va pup
am pus 3 pozici cu gazebo
Mami de Giulia -20 iunie '07-