Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Fistiq eu am avut problema ta si puneam sub cap 2-3 perne- acum depinde de inaltimea dorita si intre picioare alta perna!

Alina-Mirela 24+ si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Intre picioare am o perna ortopedica ca e mai tare putin si imi sustine piciorul mai bine ridicat. Ideea e ca nu vreau sa ma sprijin prea tare pe burta. Oricum piticutul are personalitate, face taraboi si ma trezeste daca il inghesui cumva.
Ce sa facem, ne descurcam si noi

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Pune una si sub burta! Ca ajuta, nu mai "atarna"! In ultima perioada a sarcinii mai inaltam si picioarele ca se umflau! Eram ca o baba cu "n" perne! radea sotul de mine!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

summer, merci de raspuns! Cred ca conteaza si faptul ca e femeie; suntem mai comunicative si sensibile noi. Al meu doctor e barbat si... Oricum, nici pt mine nu conteaza decit sa fim ok si sa-si faca treaba bine, chiar daca nu-mi zimbeste mie frumos. Conta daca era medicul meu permanent, dar asa 1 data nu-i mare baiul. Ma multumeste mai mult faptul ca e un bun profesionist.

Ionela, chiar astept cu interes si impresiile tale. Multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Klarisse multumesc mult.

Alynta ti-am citit povestea nasterii lui Matei. Sa inteleg ca nici fetita nu era programata? Oricum felicitari atat pentru fetita cat si pentru curajul de a fi de 3 ori mama. Sa fiti sanatosi

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 21 + cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Ddanagh poate par absurda pentru multa lume dar nu sunt adepta anticonceptionalelor! Folosesc mai degraba "metode naturale " gen metoda calendarului! Copii chiar daca nu sunt "programati" sunt doriti! E adevarat ca sarcina asta ne-a luat prin surprindere datorita faptului ca am aflat foarte tarziu! Imi place sa am grija de mine si sa fiu informata! Si uite ca tocmai mi-a scapat...

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Aaa.. fain ca vei avea pereche! Si noi ne-am dorit la Matei sa fie fetita, de asta deseori ii zicem "draga sau scumpa mea"! Dar uite ca daca va ramane fetita vom fi foarte fericiti caci chiar ne doream!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Pune una si sub burta! Ca ajuta, nu mai "atarna"! In ultima perioada a sarcinii mai inaltam si picioarele ca se umflau! Eram ca o baba cu "n" perne! radea sotul de mine!

POZE

Cum a aparut Printul!

Deci asta ma asteapta! Sa ma vad eu cind o fi foarte cald cum o sa suport atitea perne! Eventual o sa dorm in fund
Deci m-am hotarit sa-mi comand perna cu bilute ca n-am de ales

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumesc din suflet fetelor pentru informatiile despre morfologie in Iasi...m-ar fi batut un gand. Va spuneam ca am vrut sa o fac azi si cand am sunat m-au anuntat ca dr s-a imbolnavit...subit...si pana luni nu e...
La noi in oras se fac fie aici unde am sunat eu si se fac programari doar pentru ziua respectiva (suni dimineata la 7 si te programeaza in aceeasi zi dupa 14 - si costa 120 lei - 3D) fie la alta dr insa unde trebuie sa-ti faci programari cu multe saptamani inainte (am sunat azi si pana pe 15 iunie e plin...si de pe 18 iunie oricum intra in concediu o luna- si costa 350 lei 3D/4D si super doctora).
Asa ca stiti si voi cum e cu nerabdarea neuronului gravid...acu eu stiind ca fac azi eco si dintr-o data nu se mai poate nu mai am rabdare pana luni...as fi venit in Iasi, da tot o programare pana luni cel tarziu m-ar fi interesat, ca luni oricum merg aici la mine daca nu gasesc altceva...si nu zic ce dor mi-e de Iasi oricum...

21+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Apropo de numarul de bebei, voi va mai doriti si altul/altii in afara celui pe care il purtati acum in burtica?
Eu nu mai stiu ce sa zic, in sensul ca eram hotarita doar pt 1, dar parca as mai vrea inca unul. Inca mai am timp sa ma hotarasc, dar daca nici nu l-am facut pe actualul si deja ma bat ginduri din astea... probabil ca o sa fie si bebe nr. 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Acest dr Nemescu la care au fost cunostintele mele cica e la Euromed Center...sa caut pe net ca gasesc nr de tel si tot ce-mi trebuie...n-am gasit nika....
Sa ma intalnesc dupa amiaza cu ele sa-mi dea daca mai au ele nr.... Sau poate stiti voi?

21+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput