Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 3
maya71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maya71 O albinuta va ureaza BUNA DIMINEATA si GANDURI BUNE! |
Hihihi, ce fata are albinuta mea, cum sta ea cu ochii si cum se plimba...
mov_79 spune:
racusor, imi plac f mult , mai ales patutul (acum caut patut) si culoarea, cred ca abia astepti sa le vezi aranjate in camera:)
33+
racusor2010 spune:
da, abia astept... mai ales ca acum m-am linistit cu culoarea
am comandat de la ei si salteluta...
Bulina 34 fix cu poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
adrianaBuc spune:
salutari si de la mine
azi am emotii. Imi aduce tatal meu patutul pentru bebelina. Aseara am avut vizite de la niste prieteni de-ai mei are au un bebe de 6 luni; am primit o gramada de hainute, asa ca nu cred ca mai cumpar ceva, poate doar caciulite ca nu am deloc
Va tzuc ca-s la client si am treaba multtttaaaa.
33+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 5 saptamani! Dar nu mai mult de 7 !
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu! sa aveti o zi insorita cum am eu aici, dar ceva mai racoroasa... (la ora 9 erau deja 19 grade)
citat din mesajul lui crissy77 rodyka, nah, ca-ti luasi avertisment Trimite un mail in contul comun cu link la catelus. Cristina 26 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
crissy, am trimis mail in contul comun...
racusor, te "simt" mai optimista azi. fetele consemnate la pat, cum va mai gasiti pozitiile, ca eu azi-noapte cred ca am facut gaura in saltea la cat m-am invartit cautand o pozitie cat de cat comoda...
32+ AMR 7+ Gibraltar
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
ciristina_serban spune:
Ziua buna! V#259; mai amintiti de noi?
Vreau sa salut pe toata lumea... nu am reusit sa citesc din urma deloc, dar sper din suflet ca sunteti toate bine... atat voi cat si delfinasii.
Eu trec printr-o perioada foarte aglomerata. La servici e o agitatie si o atmosfera tensionata (lucrez la bugetari, cu toate modificarile pe care le anunta astia de la guvern... iar eu va spun din suflet, mi s-a acrit de servici!!! Nu mai am rabdare, sa intru odata in prenatal si sa nu ma mai stresez din cauza lor. Nici nu imi ramane timp sa ma bucur sa sarcina si de bebelusa mea din burtica. Mereu sunt pe fuga de la servici-acasa, unde ma napadesc treburile de zi cu zi si unde ma ia de „calda” si Razvan, si vrea sa ne jucam, sa iesim in parc..etc..
Ufff... acu ma cheama directoarea... tre sa fug!
Hai va pup... sper sa revin...
Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 28+ Riana
ooana spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Eu stau cu o tipa bolnava de epilepsie in camera,au adus-o azi,ca maine ii face cezariana,are 37-38 sapt.Dar cel mai cumplit a fost un episod epileptic azi dupa-masa,eram in camera in pat,numai ce vad cum scapa tel pe jos,cade pe spate(statea in fund pe pat si vorbea la tel) si da cu capul in coltul noptierei,apoi sta se uita in gol,se misca ciudat,se mai ridica o data si da cu capul iar de dulapior.M-am socat,am chemat asistenta,si chiar am zis ca nu am nevoie de asa ceva acum.Si am zis ca maine cer mutarea sau sa ma lase acasa.Dar tocmai ce am aflat ca maine ii face cezariana,deci scap de episoade de genul la mine in salon.Si voi fi solo Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 29+ Carla Maria si Cristian Alexandru AMR -8 saptamani http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
off mai Carla cum ai avut tocmai tu norocul asta...bine ca de maine ramai singura
Oana 33+ AMR 6- Matei
Victo spune:
neata..
br..ce noapte am avut si eu..m-am culcat ca fleata pe la 12 si jumate..pe la 2 jumate l-ama dus pe Stefan al noi in camera ca tusea..apoi s-a trezit Mihaita, da-i box..pe la 4 juamte mi-era foame..am mai spalta si niste vase..pe la 5 asa am adormit..pana la 7.acu-s la serviciu, dar imediat o sa ma ia un somn de numa numa.
deci am dormit vreo 3 ore
Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica
ooana spune:
citat din mesajul lui racusor2010 neata delfinariu azi facem 34 saptamani fix de maine intram in divizia B Bulina 34 fix cu poznas AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
felicitari pentru cele 34 de saptamani
eu astept sapt 36 sa semnez ante-contractul cu maternitatea
Oana 33+ AMR 6- Matei