Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mai fetelor va rog nu mai vorbiti de lucruri interzise, ca eu am uitat cum e embargou total de la inceput....

acuma nici nu mai visez de cand ai zis carmen ca nu avem voie de nici unele, ca dau contractii

Bulina 34 fix cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Carla cred ca da, e gatit deci nu e problema!

Dragaica hai mai mami de 2 baieti, bine ca a trecut, si acum si mami si bbii sunt relaxati!!
Cu colul asta asa care nu se sinchiseste la contractii, si nici la bbi asa mari, bine ca nasti C section, ca nu te vedeam scapata repede!!
Pe de alta parte ai col bun, sa vb si sexual, cum e responsabil cu org, la cm meu ai zice ca nu simt nimic pot sa am 3 dansand, mai ce vb hormonii mei cand stau pe neve!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu
AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

nici visele nu mi-au mai ramas

Bulina 34 fix cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Racusor e bine ca nici nu mai visezi, eu nu imi pot controla in somn organul sexual (creerul), si iaca-ta ma trezesc dimineata cu vise proaspete deformate si multe cele, rad cu sotul de ne stricam, si el ma intreaba daca nu cumva am avut si final sa nu stresez colul

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu
AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Dragaica ma bucur ca totul e ok,ti-am spus ,tu ai se pare doar contr nedureroase BH.Dar si aastea pot micsora colul.Bine ca ai stat cuminte!!!!Asa sa faci si de acum da??ca noi trebuie sa ajungem al 37s!
cat au bebeii?i-a masurat?

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
29+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -8 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Nu-i masoara, vede doar daca sunt ok in mare, daca misca si daca au pulsul ok, sa nu fie in suferinta fetala.
Oricum miercurea viitoare merg la control, am sa incerc sa am rabdare pana atunci.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 27+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 9 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Citat:

Carmen ai dreptate!!cu nasterea vaginala.Daca aveam un bebe si eu optam pe natural,de aceea se spune ca e natural,corpul reluandu-si ulterior dimensiunile initiale(si aici ma refer la vagin,bazin).Pai hai sa aduc vorba de jocuri sexuale.Si eu ca tot omul ma mai uit cu sotul la filme de genul(bine,unii nu recunosc dar tot o fac).Si am ramas socata initial la dimensiunile obiectului pe care o tipa il folosea in scop sexual(nu doar vibrator etc);si atunci am facut o comparatie:pai daca asta isi poate introduce un corp strain cu diametrul cel putin de 10cm,un copil la fel poaten iesi lejer de acolo,fara sa modifice dimensiunile vaginului.
Sper ca nu am atins un subiect prea deranjant.Ma opresc aici
eu in spital cu ganduri la jocuri sexuale!normala sunt????

AMR -8 saptamani

Eu am vise de cand cu embargou'!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu
AMR 9+

Si eu la fel, oare ramane chefu asta si dupa nastere sau dispare din cauza oboselii............habar n-are sotu ce pierde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:

Citat:

Carmen ai dreptate!!cu nasterea vaginala.Daca aveam un bebe si eu optam pe natural,de aceea se spune ca e natural,corpul reluandu-si ulterior dimensiunile initiale(si aici ma refer la vagin,bazin).Pai hai sa aduc vorba de jocuri sexuale.Si eu ca tot omul ma mai uit cu sotul la filme de genul(bine,unii nu recunosc dar tot o fac).Si am ramas socata initial la dimensiunile obiectului pe care o tipa il folosea in scop sexual(nu doar vibrator etc);si atunci am facut o comparatie:pai daca asta isi poate introduce un corp strain cu diametrul cel putin de 10cm,un copil la fel poaten iesi lejer de acolo,fara sa modifice dimensiunile vaginului.

AMR -8 saptamani

Iti dai seama ca daca ar fi adevarat ca femeia nascuta e mai mare si in filmul respectiv la sonor s-ar auzi fleosc pleosc, nici nu stiu daca e decent sa scriu pe forum, de fapt cred ca sunt la subiect, raspund clar preocuparilor prenastere , de toate felurile, sper sa nu iau vreo rusine cu semnul exclamarii!
Oricum mamicile au cam zis tot ce era relevant!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu
AMR 9+

Mai Carmen eu cred ca am fost mai sus prea explicita,dar cum zici,sunt preocuperi normale prenastere.Sper ca nu primesc ceva avertisment.

AMR -8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Dragaica, ma bucur ca esti bine si colul e in continuare lung si inchis

Singurele probleme sexuale de care am auzit dupa nasterea vaginala au fost la cele care nu aveau epiziotomia complet vindecata, dar nicidecum largime, stramt domne' stramnt.

Vise erotice? Moama ce ma mai bucur in vise, am toate scenariile posibile, ma fac regizor de filme xxx dup-aia. Nu m-am visat niciodata cu alt barbat, dar multe multe alte aberatii, valeu, ce-mi mai trepideaza hormoneii astia in cap

Alina 30+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eladeea, vazut si adorat iar poze... zici tu ca nu mai iei nimic? Pana cand?

Alina 30+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:

Citat:

AMR -8 saptamani

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
30+ cu
AMR 9+

Si eu la fel, oare ramane chefu asta si dupa nastere sau dispare din cauza oboselii............habar n-are sotu ce pierde

hihihi...nu vreau sa va sperii, dar la mine cheful a revenit dupa cateva luni de la nastere..cu greu...si asta datorita eident stresului, oboselii, toate cele adunate...dar poate voi aveti noroc...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 34+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput