Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 10
bumblebee spune:
Cris, si bb meu are o usoara aritmie, dar dr a zis ca nu e de ingrijorat. O sa vad sapt viitoare ce mai spune despre asta, o sa intreb eu ca sa nu incep sa ma gandesc la bazaconii. Eu zic sa stai linistita, crede-ma ca cel mai tare tu poti nelinisti bblul, deci nu faci nimic constructiv gandindu-te la ceva aiurea. 
O sa fie bine!
Carmen, eu nu vreau sa-mi sara nimeni in cap, dar pietrele la tinichi se pot forma si de la apa cu multe minerale
, o fi vreun sambure de adevar si cu mineralele astea din vitamine, or fi prea multe, nu stiu ce sa zic. Daca iei la nevoie oricum o sa fie bine (sa speram ca nu prea va fi nevoie)

Lia, sanatate multa si mult noroc!
Alina
30+ cu 
gargarita
bumblebee spune:
Azi am iesit putin la plimbare si ghiciti cu cine m-am intalnit? Mycya
Colega noastra de odisee, oprise masina pt ca ma recunoscuse
E bine si se plimba cu sotiorul si ei stau la o aruncatura de bat de mine
.
Denisa, acum ce sa-ti mai spun, ca oricum vei face tot ce-i mai bine pt copii, sper sa treaca timpul repede! 

Alina
30+ cu 
gargarita
Victo spune:
patutul de 60/120 maxim pana la 2 ani jumate, asta dc e copilul cuminte si nu se da jos muuuuuuult mai devreme. dar nu prea mai incape de pe la 2 ani. deci no way 3/4 ani.decat daca e transformabil.
acum al nostru e de 200/90.dar Stefan adora patul nostru maaaaaaaaaare :):)
Paula
cu
Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_ales Buna dimineata delfinariu, v-am tot citit si acum va si scriu ca am mai mult timp. Din pacate ma alatur si eu fetelor "pedepsite" la stat in pat din cauza de col scurt si deschis. Noroc ca v-am mai citit pe voi si m-am mai consolat cu gandul ca si alte fete sunt in situatia mea si daca voi rezistati pot si eu. Doar ca e greu, apropo voi cam de cate ori va ridicati din pat intr-o zi? Eu incerc sa-mi gasesc ceva de facut in pat:internet, tv, o carte, de cusut dar de multe ori abia ma abtin sa nu ma ridic. Doar ca eu trebuie sa ma mai ridic pentru fetita mea (are 2 ani si 9 luni)sa-i mai dau de mancare, s-o pun la olita. Ma mai ajuta soacra dar din pacate reuseste si sa ma enerveze, iar la mine nervii ma aduc intr-o stare mai rea decat daca as face o oala cu mancare. cristina |
Sunt exact in situatia ta. Doar ca nu iau Gynypral, si soacra ta la mine e o baba care ma scoate din minti, n-o mai suport, i-am spus sotului s-o ia ca o strang de gat sau ii arunc cu ceva in cap. Si crede-ma ca sunt o fire impaciuitoare si greu ma scoti din pepeni.
Am sunat-o deci pe maica-mea sa vina acasa din vacanta, o astept ca pe painea calda, ma mai ciondaneam eu si cu ea dar nu se compara, strainul e strain, il doare undeva.
Si am si strumfita de 2.6 ani de strunit, si ca sa reduc ridicarile din pat imi sparg creierii invatand-o cum sa stearga pe jos dupa ea si vine cu o farfurie, sa-mi aduca papucii ei s-o incalt, si vine cu pantofii lu ta-su, sa aduca un pampers si vine cu sulul de hartie igienica desirandu-se in urma ei, dar de cele mai multe ori se uita la mine nauca si rade si fuge!
Iar eu cu popoul in sus! Si a trebuit sa-i fac si ciorbita azi, ca nu mai avea, iar baba face niste mancaruri de nici cainii hamesiti de pa camp nu le mananca, bune de pus in capcana de soareci
Asta e, vezi si tu jumatatea plina a paharului, bine ca stam acasa, decat in spital sa tipe asistentele la tine si sa stai cu inima in gat de cate grozavii vezi si sa nu stii daca copilul de acasa e ok, basca dorul de el.... Intelegi? E chiar faina viata
Deseara ma vede si pe mine la col, of ce emotii am! Sper sa ma intorc acasa!
Shery
31
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)AMR -5
Florentina_C spune:
Fetelor aritmia asta se vede la eco simplu sau trebuie facut neaparat doppler ca sa vada asta? 
Criss nu te stresa prea tare, desi e cam greu. Fii tare pt bebe din burtica. O sa fie bine, ai sa vezi..
lia ma bucur tare ca ai intrat aici sa ne saluti. Sper ca esti mai bine si te asteptam cu vestea cea mare cat mai repede. 
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 26+ cu
Florentin Andrei. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
racusor2010 spune:
Denisa mai bine stai iubita in spital si cand crezi tu si cand ai o zi mai buna fara contractii fugi in ungaria...ai ceva de citit acolo? poate daca citesti te ia somnul, sa te si odihnesti...
te
iubita! sa ne zici ce fac bebelusii 
sheri asa imi place cand povestesti tu...cred ca fetita ta e foarte haioasa, auzi cu sulul de hartie igienica dupa ea...iti dai seama cand or fi trei?
distractie la maxim ![]()
sa vii cu vesti bune de la control 
Bulina
34 fix cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Azi am iesit putin la plimbare si ghiciti cu cine m-am intalnit? Mycya Denisa, acum ce sa-ti mai spun, ca oricum vei face tot ce-i mai bine pt copii, sper sa treaca timpul repede! ![]() ![]() ![]() Alina 30+ cu ![]() gargarita |
ce fain

sa va si intalniti
daca o mai vezi sa o pupi din partea noastra 
Bulina
34 fix cu
poznasAMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
racusor2010 spune:
voi mai puteti sa faceti dus singure? 

la mine iar a crescut burta si azi cand sa ma spal mai jos de genunchi, abia mai ajungeam..nu ma mai puteam intinde de burta 

de ajuns ca anumite parti nu le vad decat in oglinda ![]()
Bulina
34 fix cu
poznas
AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
Victo spune:
vreau acasaaaaaaaa..
pot sa pun si amrul de zile lucratoare pe anul asta? amr..3 zile :):)
am facut azi toate calculele pe o hartie A 4 sper sa fie ok si cu sefu :)
am facut si cererea de concediu
dupa calculele mele, pana in 3 noiembrie sunt tot in concedii, deci voi avea ceva banuti, apoi..intram in perioada cd vom staaaaa..si vom asteptaaaaa oricare indemnizatie a fi ea.
Paula
cu
Victo spune:
racusor, greu cu dusul si la mine.:( dar nu mai e mult.
Paula
cu