Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *149*
Raspunsuri - Pagina 6
monica_dicut spune:
Am basculat nist kek cu nutella, sunt gata de joaca.
Daca voi cu jacsi si jonsi io servesc un robbie, o melodie la sentiment si o mana pe
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
suede spune:
Placinta cu mere vrea cineva???
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
biaz29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Vik, hai ca te inteleg mamis, Uite l-am taiat pentru tine! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Pai daca ne tratezi cu glumite dintr-astea, eu plec. Pentru tort imi tineam ochii deschisi cu scobitori, dar bucatica asta e numai un fel de a-mi face in ciuda si din cauza asta iar o si visez la noapte ca sunt intr-o cofetarie si nu pot ajunge la prajituri.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
happy_uka spune:
Moaaa..da vad ca e grele la voi aici, cu Jack invitat de onoare..hihihi, ne place de voi!
E liber domnu sa-l intreb si io ceva?
C a r i n a
Nihil Sine Deo
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Liliacule tu erai geamana de-a mea si nu ziceai nimic? Hai te pup ca acum mi-esti si mai draga Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Poze noi |
Io strig in gura mare, SORO!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
hepilica spune:
citat din mesajul lui suede Da Jack asta se baga bona????? Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Poze noi |
hai ma, fetele fug de-acasa pt el si tu il vrei bona....
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui suede Placinta cu mere vrea cineva??? Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Poze noi |
da ,cum så nu?!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui suede Eeeeeee... Eu visez cu ochii deschisi la o Cuba Libre sau o Amarula.... Dar imi trece repede ca
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Poze noi |
Lasa, draga, ca de-astea de-ale noastre este bune si pentru . Ce naiba, au si sufletele lor nevoie de-o ceva bun-bun acolo, pe langa legume blenduite!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Fragutza spune:
citat din mesajul lui happy_uka Moaaa..da vad ca e grele la voi aici, cu Jack invitat de onoare..hihihi, ne place de voi! E liber domnu sa-l intreb si io ceva? C a r i n a Nihil Sine Deo |
E liber, e liber, dar cica are nevoie de 30 mins sa se refaca
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
hepilica spune:
citat din mesajul lui happy_uka Moaaa..da vad ca e grele la voi aici, cu Jack invitat de onoare..hihihi, ne place de voi! E liber domnu sa-l intreb si io ceva? C a r i n a Nihil Sine Deo |
nu. nu e liber.
da' ce vrei tu ingeras sa il intrebi?
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.