Baiatul meu de 6 ani a facut abces la un dintisor.
Cun in micul nostru oras nu dai de un stomatolog pediatru, am mers la unul de adulti. Ne-a dat tratament cu ampicilina, dar a spus ca trebuie extras cand cedeazai infectia. Si ca trebuie sa lamuresc copilul sa stea, pt ca nu va fi placut, desi o sa-i dea cu sprei.
acum, va rog pe voi, mamicile din orase mai mari, care at mai avut astfel de probleme, sa ma sfatuiti: au stomatologii pediatri metode mai putin traumatizante pt a trata un abces?
daca da, poate stiti un stomaolog bun in Sibiu sau Tg Mures.
Multumesc mult.
Si fetitza mea de aproape 6 anisori a avut problema la un dinte(care este si un pic tocit)nici nu s-a pus problema extractie...a curatat-o frumos,am mai facut si noi operatia acasa dupa care se clatea cu un pic de apa oxigenata,pana a scapat de infectie...io cred ca ar trebui mers la un stomatolog de copii!!
si fetita mea de 7 ani are probleme cu maselele, si a facut infectii la cateva dar le-am tratat pe toate, nici nu s-a pus problema sa ii scoata vreuna. mergi la alt dentist sa ii trateze dintele in loc sa il scoata.
Multumesc mult de raspunsuri!
Intre timp am facut tratamentul cu antibiotic si infectia s-a retras, dar copilul spune ca il mai doare inca daca mananca pe dinte (insa nu mai e durerea aceea persistenta).
Am aflat de un cabinet unde mai merg oamenii cu copii - sper sa ne dea o solutie mai buna decat extractia.
Daca nu, va trebui sa mergem in alt oras...
Se poate sa ii faca tratament de canal si rezectie.
***Fur is for petting**
"- Oamenii se nasc pentru a invata cum sa traiasca o viata mai buna – cum e sa iubesti pe toata lumea mereu si sa fii bun, nu-i asa?
- Ei bine, cateii stiu deja cum sa faca toate lucrurile astea, deci nu trebuie sa traiasca la fel de mult…"
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro