PEPENASI de iul/aug'08 sarbatoresc 2 anisori (186)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Neatza...va zic de la o cafea, relaxata si eu ca am 2 ore libere pentru mine dimineata!

Diana bine ai revenit! Ce bine ca ati gasit asa o zona linistita! ...si imi place cand mai povestesc fetele cu mai multi copii despre nazdravaniile fiecaruia. Trebuie sa fie o mare bucurie cu ei!

Vio sanatate multa Alexandrei! Sa se faca repede bine!
Cred ca nu doar la cresa voastra aduc copii bolnaviori...din cate am vazut eu cred ca e o chestie destul de frecventa. Si la Mara la gradinita vin copiii bolnavi, tusesc, au majoritatea mucii pana la brau! Ca sa nu mai zic ca pe rafturi la copii vad mereu sticlute cu tratamente, siropele, pastilute, chiar si antibiotic am vazut ca aduceau mamicile...iar educatoarele chiar se tineau sa le dea tratamentul la timp!
Asa ca...mergem inainte...eu oricum ma astept ca de prin toamna sa inceape iar Mara cu ceva raceli, fiind si sezonul rece, poate vin si copii noi atunci.

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Flo stiu ca nu e placut sa te urecheze lumea, dar oricat mi-ai fi de draga meriti scuturata putin. La fel cum merita si Mona si Anna si toate celelalte care nu dau importanta cuvenita acestui aspect. eu stiu ca tu zici ca nu vrei sa fii prapastioasa si nu te gandesti la drobul de sare, dar tu crezi ca intri in categoria "mie nu mi se poate intampla". Ori te inseli amarnic. Sa dea Domnul sa nu aveti niciun eveniment nici de acum incolo. Si sotul meu conduce impecabil, este extrem de calm si cedeaza trecerea chiar si cand are prioritate. Cu toate astea nu ma bazez pe stilul lui de condus ca e plina lumea de nebuni. Asta e concluzia mea. Ia-o si tu ca pe o urecheala pozitiva

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Anko crek si io m-as incadra pe la voi cu frezatul. Oricum asta e o mare pasiune de a mea, si chiar daca nu am facut cursuri speciale am ceva experienta. Toata facultatea asta a fost modul meu de a-mi suplimenta veniturile. Inainte de sarbatori si banchete lucram zi lumina. Xena crek ar rupe gura targului, dar ar insemna sa care si trupa de stiliste dupa ea, nu Xena?

Am uitat sa va zic ca am dat iar sala si am luat-o. Deja mi-a intrat in reflex, dar vreau sa iau odata si nenorocitu ala de traseu. Discutam cu niste prietene care si-au luat carnetu din prima si ma ofticam de numa ca le-a pus sa mearga 10 metri si le-a dat, si eu cu bafta mea nimeresc toti zabalosii de politisti.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

anaco pe mine asta m-a si enervat la gradi. toate bune si frumoase pana la mucii pana la brau. facem imunitate, ok, da' nu ii bagam virusii cu lopata pe gat, nu? avand in vedere ca la noi va fi acusi si bebe mic nu cred ca mai pupam gradi pana la grupa pregatitoare la inceput imi ziceau ca totul e ok, ca cei bolnavi nu sunt primiti, etc. haidi bre...da' chiar a tras ceva iarna asta pitica...

vio sanatate Alexandrei!

diana sunt asa de fericitaaaa nici nu imi vine sa cred ca acusi vom pregati iar biberoane, vom legana un bebe mic, e o minune ce ni se intampla
felicitari pt mutare! si noi cantam odata cu broastele si e o veselie aici gasca!

-----

Mami de roza + 23 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Fetelor stiu ca sfaturile voastre nu sunt decat bune, pentru asta va multumesc!
Promit ca iau masuri cat mai curand!

Diana sa va fie de bine in noua casa, chiar m aintrebam ce mai faceti, promisesei ca o sa ne pui poze de la botez

Mona multa sanatate lui Cris si tatalui!

Apropo, mai tine cineva traditia "taiatul motului" la baietei?

A inceput numaratoarea inversa.....la sfarsitul lunii semnez prezenta la serviciu cat de repede au trecut cei 2 ani!

Iriss Alex a fost cu gradinita la ferma animalelor, astept poze!

O zi buna!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Flo dar in ce consta traditia asta? ca eu n-am auzit...

mai3 ai dreptate ca e un aspect suparator, dar uite ca noi am trecut cu bine si suntem ok in doar 4 luni... pe voi va cred ca nu o mai duceti la gradi, dar la noi nu se pune deocamdata probleme de bb mic. Mara va fi mare deja cand poate va veni si la noi
In plus, Mara a facut doar forme cat de cat usoare, nu a luat nici un gram de antibiotic, si nici alte medicamente mai mult de 2-3 zile sa zicem...

Bujo bafta la traseu! Hai sa fie cu noroc de data asta!!!

mada_mxm super cadou la printese de 1 iunie! Cum se descurca Ami cu el?
Succes la examene!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anaxena, Vio, avem noi metoda de dormit singura, dar nu stiu daca functioneaza si la altii: nu am renuntat inca la suzeta ci am pus-o sa aleaga: nani cu mami, cu tati sau cu suzeta . De atunci se culca doar singura in camera, cu suzeta. Cam in 30 min adoarme. Initial ii lasam usa deschisa la camera si lumina aprinsa in hol, ca mi se parea ciudat sa o las singura in camera pe intuneric, ea fiind treaza. Dar acu cateva zile m-a strigat sa ii inchid usa si a adormit cu usa inchisa, pe intuneric. Super tare, nu?

Dupa esecul cu renuntatul la suzeta m-am decis ca oricum va renunta ea pana la urma, iar obiceiul cu adormitul singura e mai valoros momentan.

Buun, pe de alta parte voi va laudati cu renuntatul la pampersi, noi aici stam prost de tot. Adica f rar face pipi la olita dimineata, in rest daor in scutec. Am incercat azi sa o las fara scutec pt ca oricum vine vara si o sa ii fie si ei nasol cu ditamai chestia pe ea. Prima data cand a facut si s-a vazut uda s-a strambat f tare, nu-i venea sa creada. Datile urmatoare a devenit indiferenta, adica desii prima data zisese ca da, o sa spuna pipi inainte si o sa faca la olita, acum nu o mai intereseaza ca e uda. Partea buna e ca nu face pipi noaptea decat daca bea f multe lichide seara.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Cu adormitul singura, eu aveam o mare teama ca va fi foarte greu, mai ales ca eu inca o alaptez si adormea de obicei la san. Dar, surpriza mare! de pe la 1 an jumate i-am explicat cum este treaba cu dormitul si se pare ca a inteles... de atunci adoarme efectiv singura (suzeta nu a avut si nu a vrut niciodata). Ii spun ca s-a facut ora 7 seara si o pun frumusel in pat si se baga in pernute si adoarme. Iar la pranz, la 12 adoarme cam instant, imediat ce o aduc de la gradinita si papa nici nu apuc bine sa o bag in pijama!

Bun, am fugit sa pun niste poze noi pe picasa, ca de admirat tot am admirat pepenasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Tocmai l-am pus pe Alex la somn si vecinii mei au inceput lucrul cu bormasina, oooff, cata nesimtire!

Anaco e un obicei la munteni, poate si in alte zone ale tarii (stiu ca il tin si rromii, dar ei, il iau si la 10 ani ) cand se taie motul la baieti, intre 1-3 ani.
E ca la ruperea turtei la fetite, care se face la 1 an, si atunci se taie simbolic cateva firisoare de par si se pune in fata copilului o tava cu diferite obiecte. Copilul alege 3 lucruri si se zice, popular ce meserie va urma...de exemplu daca alege o papiota cu ata va fi designer sa nu zicem croitor

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Violeta la noi azi a fost prima zi cand a stat la cresa pana la 12. A cigulit cate ceva la fiecare masa, s-a jucat, au zis doamnele ca e linistita, isi mai aminteste din cand in cand de mine si miorlaie un "maaaamiii" si cam atat. Dimineata fuge singura in clasa, dar cand se vede inauntru iar miorlaie un maaamiii, dupa care isi intra in ritm.

Dormitul singura eu mai demult am inceput sa o pun treaza in patut, ii ziceam in fiecare seara acelasi text "Miruna face nani sa creasca mare si sanatoasa, si mami e aici si te aude si te pazeste sa dormi bine", o pupam, stingeam lumina, inchideam usa si gata. a inceput mai maraia, ma duceam la ea, tot pe lumina stinsa, o mangaiam din patut, ii cantam si iar ieseam. Acum s-a obisnuit, dupa laptic zice sngura "nani" si e musai s-o bag in pat. Nu stiu in cat timp adoarme, da nu se mai aude nimic de la ea dupa ce inchid usa...

Diana sa va fie de bine mutarea, sa fiti fericiti! Ce frumos tre' sa fie la voi cu poznasi micuti si draguti care mai de care...

Flo exact la asta meditam si eu azi...mai am o luna jumate si gata, unde au trecut 2 ani??? Deja ma apuca emotiile, e prea repede...

In alta ordine de idei, eu sambata am intalnirea de 10 ani de la liceu. Nu sunt extrem de entuziasmata, ca nu am fost o clasa unita si nu am avut multe prietene, da' no, is curioasa care ce face, unde le-a purtat viata (zic le-a ca am fost 29 de fete si un baiat, si pe el stiu ca viata l-a purtat in America...). Voi ati avut intalnirea? Ati fost?

Va ma apuc de lucru, o zi buna sa aveti!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput