Aspirante optimiste > 20 ani(507)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibitica20 spune:

greu e sa citesti asa mult din urma.
bebelu si eu sunt foarte alba, am fost vreo 2 sedinte la solar acum cativa ani si nu mi-a mai trebuit, ma inrosea, ma ustura.
si eu m-am invatat, ba chiar a inceput sa-mi placa mai mult asa. si daca stau sub umbrela undeva la mare tot ma bronzez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Andreea superrr mai vreau poze
sunteti suuuuupppeeeerrrrbiiii. veti face super bbei.

bibitica.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+

Bebelu sa te auda Domnul si sa fie deja bebe la mamica lui! Apropo Bebelu ti-ai gasit deja un medic care sa te monitorizeze? Care este el?

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bibitica20

da, veti avea frumosi, frumosi
atatea miresici frumoase...iau si eu idei de rochite etc

cat se poate de curand

Multumim, multumim/! Cand vreti sa faceti nunta?Intai bebe si apoi nunta sau invers?

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

Mergi la inceput

preferabil intai nunta ...cam intr-un an mi-a fost promisa, dar stam cam prost cu banutii. daca se inrauteste situatia cu criza, astept sa termin si sa ma intorc acasa, ca acolo viata e mai "ieftina" si parca e mai usor alaturi de familie
mi-a placut povestioara cu sotul tau , parca simteam si eu emotiile tale cand am citit. in cazul nostru, nici nu a trebuit sa vorbim ceva, a fost parte din relatia noastra aproape de la inceput...nu stiu, dar cred ca ne iubim foarte mult dintotdeauna si ne-am dorit aceleasi lucruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

Hola fetelor
va rog sa nu ma ca nu am mai intrat zilele astea de cand am venit din Frantza, azi am facut ordine in toata casa, am spalat,calcat, ... (aveam toata casa de parca ar fii trecut un taifun prin ea)
ieri am avut musafiri, au venit niste prieteni cu i la noi (un baiat de 8 ani si o fetita de 5 ani), am fost atat de obosita aseara ca m-am pus direct la (pana si catelul a fost obosit la cat s-a jucat fetita cu el )
in Frantza a fost frumos, am fost la munte (am facut un fel de tur al Frantzei), am trecut prin Andorra unde am stat o zi; apoi am plecat catre Toulouse, Clermont-Ferrand, Lyon, iar apoi am fost pana prin zona Strasbourg (am vizitat castelele si zonele turistice din aceste zone nu am vrut sa intram in orase) si credeti-ma au francezii astia la castele si la istorie ...
am dormit si vremea a fost frumoasa am putut face foc, gratarele ...
chiar mi-a placut si am zis ca o sa repetam, dar poate in Germania, mi-ar place si in Elvetia (cand am fost am trecut in graba dar mi-a placut mult peisajul si CURATENIA care o au acolo)

voi ce mai faceti? am vazut la tv ca e CALD si acolo; si aici a fost caldddddddddd a venit vremea sa ma plang din nou (acu' ca e prea cald ... iarna ca e frig ...
dar totusi parca vara nu-i ca iarna ...
bebelu cum te mai simti?
am reusit sa citesc putzin din urma, va trimit multi la toate fetele la care au venit "musafirii", va ajut sa-i sa nu mai vina in vizita (cel putzin un an) si sa va indeplinitzi toate visul mult dorit, adica

mama cat am mai scris ...

va pacesc pe toate
angi

Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!

Mergi la inceput

buna, angi. eu sunt alexandra , "nou venit". frumoasa vacanta ta, ma bucur pt tine pupici multi.

eu am plecat, ca trebuie sa vina si al meu, stau cu el la meci si comentam

va pup mult si va doresc o seara foarte frumoasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bibitica20

preferabil intai nunta ...cam intr-un an mi-a fost promisa, dar stam cam prost cu banutii. daca se inrauteste situatia cu criza, astept sa termin si sa ma intorc acasa, ca acolo viata e mai "ieftina" si parca e mai usor alaturi de familie
mi-a placut povestioara cu sotul tau , parca simteam si eu emotiile tale cand am citit. in cazul nostru, nici nu a trebuit sa vorbim ceva, a fost parte din relatia noastra aproape de la inceput...nu stiu, dar cred ca ne iubim foarte mult dintotdeauna si ne-am dorit aceleasi lucruri

cat se poate de curand

El isi dorea dar ii era teama sa imi spuna , intrucat stia cat de mult imi doresc sa intru la INM, dar dintr-o data mi=am dat seama ca mai mult imi doresc sa am un bebe si am zis sa vb cu el. De ce am avut emotii cand am vb cu el , nu stiu, poate imi era teama de un raspuns negativ, desi nu era cazul, dar mai sunt si eu paranoia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang_21_costi spune:

andreea super pozele sunteti frumosi amandoi si sigur o sa dea Doamne Doamne sa aveti frumosi si sanatosi

eu nu stiu ce sa fac ptr cina , acu caut sa vad daca ma "inspir" de pe net

angi

Mergi la inceput

andreea, si eu mi-am dat seama ca mai important ar fi un copilas decat cariera. plus ca ne-ar ocupa toata ziulica aceasta cariera, din cate am auzit. de asta am inceput sa am indoieli, nu mai stiu ce sa fac...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ang_21_costi

andreea super pozele sunteti frumosi amandoi si sigur o sa dea Doamne Doamne sa aveti frumosi si sanatosi

eu nu stiu ce sa fac ptr cina , acu caut sa vad daca ma "inspir" de pe net

angi

Multumim frumos! Sa dea Dumnezeu! MA bucur ca te-ai simtit bine in concediu, asteptam si noi ceva poze, sa ne bucuram si noi ochii alaturi de tine! Sa ne spui si noua la ce te-ai hotarat sa prepari!

Mergi la inceput