Copii din 1995-1983(37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

La multi ani pentru Tiberiu si multå sånåtate
Noi(eu si båietii), suntem tristi...foarte tristi....mai intru si vå povestesc...sper så nu intru in depresie
Vå doresc un weekend minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Dragelor,am reusit si eu sa citesc(in ultima mea zi de concediucapitolul asta,si am ramas surprinsa de ce am citit!

Felicitari tuturor pentru rezultatele obtzinute,felicitari liceenilor!

Mara draga,imi pare nespus de rau sa citesc prin ce treci,eu sunt aici,daca ai nevoie de mine si de ajutorul meu,nu trebuie decit sa-mi spui!

Sunt putzin cam socata d evestea cu Mara,imi pare tare rau ca n-am avut timp sa intru sa citesc,de acum insa este destul d etirziu!Sper doar ca Mara sa intre sa citeasca macar acum!

Noi incepem miine scoala!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

pt urari si ganduri bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Scuze tuturor ca n-am mai trecut pe-aici!

Flower, la multi ani lui Tb si tie! Sa fiti sanatosi cu totii! Va doresc sa rezolvati totul cum e mai bine si cat mai rapid! [

Mariilor dragi, multa sanatate, putere de munca sau spor la invatat, succes in tot ce va propuneti si bucurii alaturi de cei dragi! Andra, la multi ani, Mariei! Sa creasca mare si fericita!
!

Mikki2, ma uimesti! Cand dai vesti bune, cand dai vesti care ne arunca in confuzie! Ce-ati pati atat de grav? Va dorim tot binele, tie si copiilor! Ce-a patit sotul tau, ca nu ai spus nimic de el?!...Doamne ajuta!

Vic, cate treburi aveti de facut! Bafta in tot ce faceti!

Dana, multumim pt. felicitari! Ce frumoooaaseee sunt goblenurile! Ziceai tu la un moment dat ca te indeletnicesti cu ceva dar n-ai spus cu ce. Foarte frumooos! Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor am revenit din vacanta.

Mara, ma rog pentru tine sa fie totul bine, si sa treceti cu bine peste hopul asta. Tibi cum a primit vestea? El cum e cu moralul?
Ii doresc multi ani fericiti, scuze de intarziere... Ce a-ti organizat de ziua lui?

Agho, Mihaela , felicitari pentru succesul baietilor la licee. Bafta Mihaela cu banii de chirie. Suma nu e foarte mare, iar cu un part time job in UK, se poate achita, partea proasta e ca trebuiesc dati toti in avans...

Mihaela, spor la munca. Hai ca esti acuma la serivici sa te saturi. Ai inceput scoala? Ai cursuri online, sau trebuie sa mergi pe campus de cateva ori pe saptamana?

Dana bafta in noul an scolar. Voi ce faceti? Fratele tau e bine?

Andra ce mai face grupa mica? Cum a-ti petrecut vara?

MqqM ce a-ti facut in vacanta? Pepitzel trebuie sa fie mare de acuma. Vreau poze.

Vic bafta cu scoala. Dar de ce taman de droguri trebuie sa faci prezentarea? Tu esti la cursuri pentru masterat? In ce domeniu?

Vacanta asta a fost tare luuunnnnggggaaaaaaaa.... Sa ne ajunga. Elliot nu prea a mai avut teme / studii si a cam XXXX vantul de la sfarsitul lui mai incoace. Sa deschida o carte sa citeasca???
Internetul l-a indobitocit de tot... Avem scandaluri zilnice pe tema la facebook si ferme. Eu deabea astept sa inceapa scoala...
Nici cu Matei nu ma laud, ca si el a avut un book report... Care e amanat de la inceputul verii... si inca nu e gata.
Am avut parte de o vacanta frumoasa, am fost in Orange Beach Al.si a fost suberb. Binenteles ca Elliot a avut iesiri de adolscent hormonal, dar in mare, a fost bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

dragelor, hai sa mai scriu si eu cateva randuri...

Sanca, serviciul l-am terminat la mijloc de august. Am inceput si scoala da, saptamana asta luni. Am plecat duminica, am dormit in Kalmar si luni noaptea am venit acasa. Miercuri la 7 am plecat insa inapoi, am avut un seminar de calculatoare si miercuri noaptea am ajuns iar acasa. Greu de tot asa pe drumuri dar nu am ce face. Saptamana viitoare merg luni si vin acasa miercuri. Cursurile sunt toate in campus, nu e nimic la distanta. Norocul meu acum la inceput este ca mi-au recunoscut cele trei materii pe care le-am facut in Ro, comune cu ce e aici si semestrul asta am scapat cu o materie numai. O termin la 1 octombrie si apoi sunt libera pana in 17 ianuarie. Dar apoi ma asteapta 2 ani jumate de naveta fara oprire. Eh, asta e, or trece anii...:)).

Diana e bine, are mai multe teme deja decat anul precedent. Acum incepe si la ea greul caci anul asta si anul viitor primesc calificative care conteaza pentru admiterea in liceu. Asta pe langa testele nationale din clasa a 9-a.
Silvia a inceput si ea clasa intai, e mandra si bucuroasa ca e si ea la scoala. Invata incet incet cate o litera pe saptamana, cate o cifra...au caiete cu tot felul de activitati in ele, stau mult afara si au activitati libere multe.

Sanca, ma bucur ca ati avut vacanta frumoasa!

Dana, cum merge scoala?

Mara, ceva vesti?

Vic cum a fost prezentarea? Da, planuim deja din aprilie plecarea in Thailanda, ce va fi la mijloc de ianuarie...deja visez. Spor la treaba mai departe.

agho, andra, mihaela ce mai spuneti?

mikki? ce s-a intamplat?

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Buna, fetelor!
Am scapat de prezentare si ma simt tare usurata. Urasc sa vorbesc in public. Mi-a tremurat vocea, am mai uitat cate ceva, dar am incercat sa fac prezentarea cat mai interesanta si sa trec prin toate punctele importante. Cred ca am avut si cateva puncte surprinzatoare, dupa cum se uita profesoara. Ma rog, asta conteaza doar pentru cateva puncte la una din lucrari, un eseu pe acceasi tema pe care trebuie s-l predau pe 15 septembrie.

Sanca, cursul e master in counselling psychology; subiectul cu drogurile s-a nimerit (doar ca nu e numai despre droguri, ci include cafeaua, tigarile si alcoolul, plus ca tocmai ce am aflat ca e posibil sa intre curand si junk foodul, care se zice ca afecteaza creierul cam la fel ca heroina). Fiecare am avut prezentarea pe alta tema: job loss, self harm, bulimia etc. Aveam lista cu subiecte si apoi ne-a tras numele la sortz dintr-o punga, si in ordinea in care am iesit, in aia am luat subiectele de pe lista. Mie mi-a convenit, cumva, ca stiam deja binisor subiectul, dar a fost enorm, si sa-l faci sa incapa in 15 minute de vorbit si 3 pagini de handouts, a fost tare greu. Sa mai spun ca referintele au ocupat inca o pagina jumate?

In rest, copiii sunt bine, nerabdatori sa vina vacanta. Mai au 2 saptamani si mai iau o mica pauza. De maine incep sa mearga amandoi la scoala etnica comunitara romana, sa invete romana. Decizia am luat-o mai mult pentru Daniel, caci poate avea romana ca subiect de bacalaureat (VCE = Victorian Certificate of Education). Daca ea punctaj bun, ii mai dau si din oficu cateva puncte, deci media generala va fi mai mare. Anul asta e doar de incalzire, dar de la anul e treaba serioasa. Nu va face gramatica, ci doar conversatie, citit (cu raspuns la intrebari in engleza), ascultat si raspuns la intrebari, si scris un mic eseu pe o tema data. Am vazut subiectele din anii trecuti si nu sunt grele. Si cum Daniel vorbeste romana, scrie si citeste emailuri pentru si de la bunici, sper sa nu fie prea greu. Caci restul materiilor alese pentru anul viitor sunt tot una si una: 2 matematici, engleza (singura obligatorie), IT, fizica si geografie. La rezerve are biologia si chimia. Luni avem interviuri cu profesorii, sa vedem ce ne recomanda ei. Nu pricep de ce intai alegem si apoi vorbim cu profesorii, dar asta e logica australiana, nu se pupa cu logica mea.
Ma bucur ca ati avut o vacanta lunga si frumoasa.

mihaela_s, o sa fii tare ocupata curand. E tare greu! Si eu nu fac naveta, am avut noroc sa intru la o facultate la 15 minute de casa (cu masina).

In rest, asteptam socrii in vizita pentru 3 luni, incepand cu 24 noiembrie. Planurile de vacanta sunt legate si de ei, probil vom merge pe undeva in ianuarie, doar ca nu ne-am decis unde. Gasim noi un mal de ocean si pentru noi. Sa vad cata vacanta imi ramane mie pana atunci, ca acum tot iau cate o zi sa acopar 2 zile de scoala.

Restul fetelor, ce faceti? Cuma a fost vacanta? Mara, ceva nou? mhldvrc, cum e cu cazarea Tatienii? Mikki, ce s-a intamplat? agho, ce mai zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

La multi ani, Mariilor, Marelor si Mariusilor din familie!
Mara, s-auzim de santatate si de vesti bune!
Ana-Maria numai bine si tie si sotului tau, Marius!
Andra, la multi ani Mariei tale! Sa fie o fericita, o scumpa si o domnisoara minunata!

Sanca si Vic, ma bucur ca ati revenit cu vesti minunate despre voi!
Ne pregatim si noi de scoala, de liceu...In rest, speram s-auzim noutati mai importante de la Flower care ne tine cu inima stransa pe aici, pe forum, din pacate! Ii urez sanatate lui Tb si cam atat despre noi, fiindca nu mai pot sa adaug nimic din moment ce suntem neputinciosi in fata unor asemenea grave probleme ale celor dragi noua, fiei ei si cunoscuti pe un forum despre copii.
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mara,ceva vesti>?cum sunteti?va pupam si ne gandim la voi!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Pentru ca miine incepe scoala,tuturor scoalrilor un an plin de succese si impliniri,iar parintzuilor nervi de otzel!Adolescentza e in floare asa ca...nervii sunt pe bigudiuri deja!

Noi avem deja o luna de scoala in spate,am inceput ca de obicei-nici prea,prea nici foarte,foarte,dar eu deja am ajuns sa iau lucrurile asa cum sunt si gata!

Agho,multzumesc ca ai intrat in albumul meu,iaca fac si eu ceva ce-mi place si ma relaxeaza si daca mai iese si ceva financiar ...de ce nu!

Sanca,fratele meu a incheiat recuperarea,acum asteptam semn d ela comisie,pentru ca a ramas cu un handicap (la picior)undeva la 30% si va primi o pensie!Bineintzeles ca asta a fost si este(atita timp cit nu are decizia de pensionare in mina)inca o sursa de mare stress pentru mine,nici nu vreua sa va povestesc prin ce-am trecut si citzi nervi mi-am facut datorita incapatzinarii lui!

Mara,voi ce facetzi?

Miha,bafta si nervi d eotzel si tzie,cu naveta ta,sper s ate tzina "balamalele"ca asa usor nu e !

Eu am avut ieri sarbatoare in familie(sotzu'a mai adugat o floricica in buchetul vietzii)si desi n-am facut nimic-adica am stat la palavre cu sora mea,e prima oara cind ne intilnim dupa vizita in Ro din iunie,si asta pe motiv ca am muncit si eu si ea aproape fiecare simbata),am fost rupta de oboseala!
pe acest motiv am lenevit azi in pat,asa ca m-am capatat cu o durere de mijloc/spate de zile,ca de' stitzi voi cum e cu lenea si durerea!

Gata ,sunt indepartat brutal d el apc,laptopul l-am dus la reparat vineri,asa ca avem doar un pai la 3 magari!

Mai vin eu cind am timp!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput