La raport, veteranelor!
Raspunsuri - Pagina 2
oanamagda spune:
eu am 29 de ani, dar sunt veterana, incercam de 5 ani sa facem un bebe sanatos si frumos, numai ca el se lasa asteptat cam mult..noi am incercat si inseminari, si fiv-uri, dar nimic deocamdata.
Victoria spune:
Azi mi-am observat (cu stupoare) numarul de postari si am realizat de cata vreme stau pe la "aspirante"... si ce ma amaraste cel mai tare e ca nu aud de nici una din fetele cu " state vechi" de serviciu la aspirante ca a ramas...sau poate nu stiu eu... vin fete noi: helooo, am ramaaas....dar noi, care de luni de zile schimbam retete, tincturi, nume de doctori, impresii dupa HSG-uri si inseminari...nimic....VREAU O VESTE BUNA!!!!!!!!!!!!!!!!
V.
veni, vidi, Victorie!
Tia spune:
Victoria, promit sa aduc vestea cea buna cat mai repede.... chiar nu vreau sa va las sa asteptati
adelais spune:
Sunt si eu alaturi de voi chiar daca nu indeplinesc toate conditiile. Am aproape 32 dar sunt mai mult de 5 de cand tot astept un bb dar nu vrea si pace ... Asa ca ma consider veterana.
Bafta tuturor si sper sa ne realizam visul cat mai curand! Trebuie!
gabid spune:
Si eu cred ca ma pot numara printre voi intr-un fel.34 de ani.In februarie fac 35 si sincer va spun ca nu-mi place cifra asta deloc.Imbatranesc si nu-mi place.
Aspiranta din 1997 pana in 2001 martie cand am reusit FIV-ul si la sf anului a aparut Simonica.Acum sunt iarasi aspiranta de un an de zile aproape pentru al doilea bb care va fi tot prin FIV sper eu cat mai curand.
sila toate!!!!!!!!!!!!!
Gabi si Simonica de 2 anisori .
Cloe spune:
Am aproape 32 de ani, am incercat 4 ani, din care mai mult de 2 ani jumate pe cale naturala, si pe urma am inceput analizele, 4 inseminari, si acum sunt insarcinata cu gemeni din primul FIV!!!
Nu va pierdeti speranta fetelor - e lung drumul pt. noi, dar se poate!!!
Va doresc la toate din tot sufletul sa va ajute Dumnezeu sa aveti bebelusi cat mai curand!
Cloe
coral spune:
Ma bag si eu, nu am inca 35 dar sper ca sa trec pina atunci de la aspiranta la , daca nu pina la 45 tot am timp sa incerc.
La mine se pare ca e alta problema, bebele vine, sta oleaca si o sterge la 3 luni, 3 luni 1/2 si utimul la 18 saptamini, mecanica mea interna functioneaza pe alte principii, iar doftorii gzic ca totul e ok.
Speranta am berechet si sunt pregatita de cit mai multe suturi si .
There is a difference between knowing the path and walking on it.